Kāpēc ir sievietes kas seksu uztver kā lielāko dzīves apgrūtinājumu?

Vai tad tā nav forša un patīkama lieta? Diemžēl dzīvē radies priekšstatas ka daudzas sievietes šo noliek pašā zemākā vietā. Un tad brīnās kāpēc vīrieši pamet jaukas ģimenes.

Chris1986  Nu, man tomēr it paveicies, ka nav tādu problēmu, kā pieluncināties vecajām salījušām kartona klastēm - nu, vnk nožēlojami

neko  "bet interesanti sanāk - kāpēc tad vienai sievietei tu esi ideāls... bet cita pat uzmet lūpu"
Tāpēc ka gaumes ir dažādas - vienai tu patīc, bet otrai nē. Tā nav nepatiks pret seksu, bet nepatika pret tevi.

"ja pat nevar aprunāties"
Bet kāpēc runāt ar tādu kas nepatīk - tak tā pat skaidrs, ka nekas nebūs.

Ir tādi kam saskan un tādi kam nesaskan - tieši tāpēc jau notiek izvēles nevis tiek grābs viss, kas pagadās.
Nesarežģī vienkāršas lietas.

Tessa  ta ir, kad tie idealie metajas no viena cauruma pie otra un nevar ne ar vienu liidz sirmiem matiem nodziivot. vai vaina ir vinju sievietes?
nebut ne.

MazaisMopsis  Kad palasa vīriešu komentārus ne tikai šajā tēmā , kopumā par attiecībām atklājas baisa aina ..viņiem vispār nav sajēgas kas ir sieviete , ka viņa atšķiras (!) no vīrieša. Kāda ir sievietes psiholoģija, vēlmes,vajadzības .Viņus tas vispār neinteresē. Var redzēt, ka vīrieši neizglītoti , nezinoši un nemaz nevēlas ko mainīt , jo uzskata sevi par visu zinošiem, ka ar viņiem viss ir o.k tikai tās sievietes ir sliktas . Gudrais mācās un izzin , ja redz , ka kaut kas nesanāk.

MazaisMopsis  6.28 T. pateica precīzi !
Esmu sen sapratusi, ja vīrietis ir vismaz 2 un vairāk reizes precējies - šķīries tad problēma ir pašā vīrietī.
Tāds visu mūžu staigās no vienas pie otras meklēdams kura būs labāka devēja un apteksne !
Nekad ar tādu neveidošu attiecības.
p.s. Neko saka kā ir... varu saderēt , ka precējies vai aizņemts :) Jo domāšana saprātīga. ;)

Minka_Runcim  Gribuli viņa tevi vienkārši negrib !!! vari mēģināt izprast līdz nelabumam ... tas nemainīsies !

To nevar mainīt , ja tu sievietei nepatīc - tad nepatīc. Ja viņa tevi negrib tad arī to nevar mainīt .
Tu centies saņemt seksu no sievietes kura tevi negrib ! Bezjēdzīgi izšķiests laiks, dzīve un enerģija. Ar izprašanu , prasmēm šajā gadījumā tam nav nekāda sakara. Jo sieviete nevēlas konkrēto vīrieti.

riebekle  Sievietes ir dažādas, tāpat kā vīrieši. Tomēr lielākoties sievietei svarīga būs garīgā, emocionālā un jūtu puse, fiziskā būs otrā plānā. Ja vīrietis spēj sievietē atraisīt jūtas, emocijas un garīgu baudu, spēs arī seksuālo pusi pamodināt.

av2  Varbut nebuussu orgginaals, bet ja nav taa love, sex vinnaam vajadziig reti.
Kaut kaa taa....taa gribeessana iet caur smadzeneem, ja sieviete skataas uz savu viirieti ar miilossaam aciim, sex vienmeer ir 3x forssaaks. Un taa var but tikai, ja arii viirietim vinna ir daudzkas vairaak, kaa...tikai sex objekkts.
Bet, kaa saka statistika, diemzzeel, tiessam .... kaadai 1/3 sieviessu ir probleemas tajaa jomaa, taapat , kaa viiriessiem. Dziive uzliek savu ziimogu ....

Chris1986  Ak, dies, nu, kāda jēga, ka noskaidro, kurš pie kā vainīgs - tukša gaisa tricināšana un tikai

Geisha  Primāri vīrietis sievietē izraisa interesi ar savu stāju, valodu, uzvedību. Tikai tad, ja sievietei ir radusies pozitīva interese par konkrēto vīrieti takai tad viņa šo vīrieti gribēs iepazīt arī horizontāla stāvoklī.
Visi šie sprukstiņi "čau, seksu gribi? Nodrāžamies!" neizraisa pozitīvas emocijas, bet vienkāršu nožēlu - staigājošā pipelīte uz kājiņām bez smadzenēm. Tādu var izmantot tikai galīgā badā kā vienreiz lietojamu trenažieri.

SKUTERS  Tikko izlasīju interesantu faktu- cūkai orgasms mēdz ilgt līdz pat 30 minūtēm. Ir uz ko tiekties, vai ne?

runcs51  Sekss kā apgrūtinājums....hmm,kaut kā neviena tāda nav trāpījusies...varbūt autors uz lesbieti uzrāvies?

Felde  Fakta avotu studijaa! Nu nez,mac ssaubas,vai tas maz ir peetits! nekad neesmu dzirdejusi,ka dzivniekiem butu orgasms... Nekad! Tas notiek smadzenu liimeni... Dzivniekiem ir fiksa parosanas-instinkti,pecnaceju radisanai,un daudzam sugam reizi gadaa,vai trijos gados,piemeram,un par orgasmu tur pat runas nav...

fargo  dzīvniekiem ir orgasms. piemēram, kaķveidīgo mātītēm tas var būt vairākkārtīgs. starp citu, žurkas ir laikam vispētītākais dzīvnieks seksuālās uzvedības saistībai ar smadzeņu darbību.

Felde  fargo,dzivnieki nenodarbojas ar sexu,lai gutu baudu! Tie ir instinkti,un kakeneem=tas,ko saki-vairakkartigi-tas nav orgasms,viens runcis beidz,vina laizz klat nakamo,bet nejau tapec,ka velas daudzus orgasmus,bet gan tapec,ka apauglossanai ir ilgaks laiks,un daba iekartojusi-dross paliek nedross-vajag visus,kas naak,lai butu pecnaceji...... Petijimi tiek veikti ar pertikiem,jo vislidzigakie cilvekiem,bet lidz ssim-nekas neapstiprina,ka tie jut orgasmu!

neko  "fargo,dzivnieki nenodarbojas ar sexu,lai gutu baudu! "

aha, jenotu pāris parasti sēž 3 dienas alā un pārdomā sugas turpināšanas augstāko sūtību nevis vienkārši kopojas savas baudas pēc:)

SKUTERS  Felde, nepsiho! Skaudība ir destruktīva padarīšana.

SKUTERS  Ak jā, fakta izcelsme- "Planētas Noslēpumi", 19.g marts, 69.lpp.

baluba  Tā ir, ja kājas jāpaplet vairāk, nekā domāšana atļauj .... :) ..... joks ..... bet jā, sievietes vispirms nostādīs un risinās visas cits problēmas ..... bērni, situācija, labklājība vispirmām kārtām .... un ja tā nebūtu mēs joprojām feodālismā dzīvotu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu