Kāpēc ir sievietes kas seksu uztver kā lielāko dzīves apgrūtinājumu?

Vai tad tā nav forša un patīkama lieta? Diemžēl dzīvē radies priekšstatas ka daudzas sievietes šo noliek pašā zemākā vietā. Un tad brīnās kāpēc vīrieši pamet jaukas ģimenes.

Felde  neko,ja ari tie tur sez 3dienas,tad nejau labsajutas pec....-tad tikai un vieniigi,lai nokertu isto apauglosanas briidi! Kaa jau teicu,dzivnieki nevadas pec kalendara,un neskaita dienas no ovulacijas! Un baudai-orgasmam ar to nav nekaadas saistibas! :) Sieviete noskaita dienas,un gana drosi izrekina..... dzivnieki neskaitlo,bet pecnacejus vajag....daba sauc.... tad nu nemas noteiktu laiku! Katrai sugai atskirigs ilgums. Un nav te ko filozofet... :)
Skuter...es-un psihot...? nesavienojamas lietas! :)

Eheeei  Interesanti, gan.... Vai tiešām var būt tā, ka nemaz un ne drusciņ neinteresē?! Tad, manuprāt, tur kāda trauma apakšā... Padomā labāk, vai būtu normāli, ja katra sieviete gribētu jebkuru vīrieti...

neko  Felde: iesaku apmeklēt kādu zirgu stalli kad tur zirgi pārojas, pavērot viņas un pārdomāt vēlreiz jautājumu vai dzīvnieku gūst baudu:) Var arī kaķus pavērot, be viņi tādi mazi un spalvaini, iespējams grūti saprast kas un kā:)

ube  Veca patiesība- piedāvājums uz restorānu biežāk beidzās ar sexu, kā tiešs sexa piedāvājums.

draboss  No visām dzīvē vai virtualitātē satiktajām un kaut kadā tiešā vai netiešā veidā ir apspriesta seksualitāte, vai pat lasot forumus par tēmu, tikai viena ir bijusi izteikti aseksuāla. Kāda ir konservatīvāka, cita brīvāka, bet nu lielumlielajam vairumam to padarīšanu gribās un vajag (protams, ne par katru cenu). Interesanti, kur gribulis ir sakasījis savu šausmīgo statistiku.

baluba  Ir tādas sievietes arī, un tur neko nevar darīt .... izvēlies sarp pārējām ;)

Smaidone  Par citām nepateikšu,bet man personīgi nepīkst no vēstulēm no anonīmiem mikimaušiem. Tas arī viss noslēpums un visa kļūda.

Rouzita  Ja vienmēr patrāpās tādas, kuras negrib, tad pašam ir objektīvāk jānovērtē sevi. Un, ja iespējams, jāmaina sava uzvedība, izskats un prioritātes. Jāpiezemējas, tā teikt :)
varbūt izpaudies pārāk varošs verbāli, materiāli : D un infantils, kas jātuvojas horizontālām darbībām.

Felde  ...neko,ja tas notiktu baudas del,tad dzivnieki paarotos,kad vien satiktos,ieraudzitu viens otru.... Tie ir tikai,un vienigi instinkti,ko ielikusi daba! Maatite izdala specifisku fermentu,ko apkartejie tevini sajut ar mannam,kad tas nonak vinu smadzenes-dod kairinajumu instinktam.... Visa politika! Ir dzivnieki,kuri paarojas reizi trijos gados.... un agraak nekaada kaisle nepiespiedis paarotes! Pievilksanaas speks ir tikai un vienigi,kad maatite ir gatava.... Un vina mokaas,gatavojas nedeellu,un tas milklis var but 10sekundes.... :)
Nedaudz atkaape-ari cilveku pasaule ir tapat-virietis uzvelkas(pat ieraugot skaistu sievieti,iisos svarcinos,vai puskailu),un ir gatavs,savukart,ja sieviete neveelas,vina tiek izvarota....vai-teelo! Sieviete neuzvelkas-ieraugot vien! Sievietei nepieciesams laiks-pieskarieni,glasti,skupsti,fantazijas... Tapec jau mes nevaram ar jebkuru! Pat skaistu,sexi virieti! Virietis-ierauga,ja grib-var!
Bet esam novirzijusies no autora teemas! Sis ir cits temats! :)

Mirdzina  Ar neprasmīgiem vīriešiem....

Mirdzina  Un vēl piebilde- Ja uz vēstuli- čauseksunegribi- atbildi ka negribi, tad arī uzreiz vēsā sieviete!

Haijams  Jā, šī tēma ir aktuāla.

Chris1986  Felde (10:00), jā interesants viedoklis par tiem feromoniem. Tieši tā - mana kaimiņiene Ņina, pēc kuras es tvīkstu jau 30 gadus un kurai būtu gatavs zvaigznes no debesīm nonest, arī saka - cilvēks jau tu baigi foršs, bet mums nekā nebūs, jo feromoni neskan. Bet saskan viņai tie feromoni ar visādiem alfām, parasti dzerājiem un kaušļiem - ar vienu kādu laiku patrāšas, ar otru, ar trešo - un tā tā dzīve paiet. Domāju, ka tieši tā tas notiek lielākajai daļai sieviešu. Pie ilgstošas ģimenes tiek tās, kas spēj pārkāpt savai dzīvnieciskajai būtībai un dzīvesbiedra izvēlē 1. prioritāte nav feromonu saderība

Eteilene69  a tāpēc, ka daudzi vīrieši ir ar tādu alfonsa dzīves pozīciju kā biedrs gribulītis. Sak, es jūs smīdināšu un kaitināšu, un vēl anonīms palikšu, t.i. uzmanīšos, lai jūs pie maniem pīrādziņiem neejat,bet jūs par to savus pīrādziņus man, un uz citiem ni un ni.
Atgādina senlatviešu spēli rumulēšanos pirmajā ganību dienā, kad puiši (vienā komandā) un meitas (otrā komandā) centās otru komandu apliet ar ūdeni, paši palikdami sausā.
Dzīvē tas tā nerullē. Vai nu godīga spēle, vai paliec savā alfonsa lomā.

Felde  13.28 Te nu naaksies piekrist-tiktaal,ka tiesam,pasauli parnemusas izvirtibas,maucibas un bezatbildiba! Savukart-saderibai jabut! Nezinu,kaadaa liimeni,bet jabut! Citadi mes atgieztos pie izsenas izprecinasanas tradicijas,kad vecaaki atdeva meitu par izdevigu kalimu...(vai kaa to tur sauc-mantu!) Musdienaas ir pilniba sadragaata vertiibu skala! Taisniba viriesiem,ka sievietes pavelkas uz mantisko.... bet taisniiba ari sievieteem,ka viiriesi paliek bezatbildigi,nevarigi.neizleemgi,un staiguli-labaaku kaajinu mekleetaji!
Es ari par ggimeniskam vertibam! Un mana-stabilu attiecibu pieredze ir milziiga,visi berni no viena viriesa. Un tiesi sii iemesla pec,lai ko te kads neparmesti-jebkuru,par katru cenu nepienemsu! Man nevajag bikses,man vajag virieti! Ja neatradisu,nekas netrauce but laimigai vienai! Tu piemneji Alfa viriesus... es ar so vardu saprotu-kkermeniski specigu,parliecinatu,garigi stabilu,un jaa-tadu,kas spej kadam sadot pa muti-ja tas ir dziivibas jautajums! -man tiesi tads bija! Fantastiska sajuta tadam but padusiitee!:) Nez kapec Tu-ar sso apzimeji dzerajus,kauslus.? Es tadus saucu par lupataam! :)

augustine  Kuras sievietes- kur tādas ir?:P

edgarsronis  Ja Tev gadījušies tāda sieviete,tad vnk viņai nepatīc,neieciklējies,pameklē citu,un ja arī nākamās 15 būs tādas pašas,tad gan problēma ir tevī pašā!

grekotajs15  šeit vairums sievietes joprojām domā,ka bērnus atnes stārķis... 2019-07-19

grekotajs15  tagad jau ir sex skolas, sievietes apmāca vīriešus par attiecīgām naudiņām... 2019-07-19

Agate24  Kāpēc ir interese tikai no vīrieša sejas, bet citā gadījumä interese nerodas arī 15 gadu laikā. Tie laikam fluīdi... 2019-07-22

puisitis  nu ja sievietem ta definicija orgasms ir tads stiepts jedziens. 2019-08-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu