Kāpēc ir sievietes kas seksu uztver kā lielāko dzīves apgrūtinājumu?

Vai tad tā nav forša un patīkama lieta? Diemžēl dzīvē radies priekšstatas ka daudzas sievietes šo noliek pašā zemākā vietā. Un tad brīnās kāpēc vīrieši pamet jaukas ģimenes.

MazaisMopsis  reāls čīkstulis un īdētājs .....
ko bāzies virsū ja tevi negrib !

Pillerina  Ja tā ir sieva, tad ir traki.
Naudu vajag, apgādību vajag, tāpēc sevi apgrūtina un kož lūpā.

anis  Nja,otra galējība-vēlas būt par sievu. Būtu smieklīgi,ja nebūtu skumji no tādas sentences.
Bet es domāju,ka tas ir tikai normāli... Bet vispār-attiecības ir visai smalka joma. Ja esi arī esi cirvis- smuku skaidu noņemt izdodas tikai labajiem. Trulie tikai samuļļā materiālu...

neko  Vēl neesmu dzīvē redzējis nevienu sievieti kas spētu atteikties no laba seksa ar patīkamu vīrieti. Ja viņa tomēr atsakās, tad vīrietis nepatīk un/vai sekss slikts.

Zinta  Sievietes seksu arī grib, bet tās vēlmes mums katram savādākas. Nu nepatīk man, nesmēķētājai, skūpstīties ar tikko pīpējušu cilvēku. Kur nu vēl ar alus brūzi blakus. Daudzām no mums jājūt tā saikne, dzirksts, lai ļautos seksam. Jābūt nevis tikai sexam, bet + vēl kam vairāk, savstarpējai patikšanai.

Zinta  Pareizi- neko - saka, ka sieviete nespētu atteikties no laba seksa ar patīkamu vīrieti.

Dezyree  Es pusi savas dzīves domāju, ka ar mani kautkas nav kārtībā. Veči pumpējas kā uz trenažiera un ik minūti jautā:"nu tu drīz beigsi?... Nu tu jau beidzi?", bet es vel pat "sākusi" neesmu!!! Un kad tikai viens no 10 gultā prot kautko vairāk par šurpu- turpu ļurkāšanos!??

Un tad vienreoz satiec veci, ar kuru nekad nav gana, un pēc seksa vairs neesi spējīga mašīnu vadīt, jo smadzene tobrīd ir sa*sta :D,
kas Tu par veci ja sievieti vaino... Varbūt aizej pie mau*ām, paprasi lai iemāca... Dažiem palīdz.

Felde  19.27 :) :) :)
Ko gan Tu te maci!-te vairums sex giganti nolasijusies! Paruna privati-visi izmetusi sievietes no maajas-jo sex slikts... :) Visiem truukst! :)

DanaL  Nu ja man visu laiku kāds dīdītos riņķī "davai seksu, davai seksu, tā ir viena forša un patīkama lieta! ", man tas ātri apriebtos un nevis sekss kļūtu par apgrūtinājumu, bet vīrišķis pats.

Nu jāprot apieties ar sievietēm!

Love_hope  Ir sievietes,kam vienkārši nepatīk sex. Tādas ir un viss
Nav jau ar viņām obligāti jādzīvo.

Pillerina  Vot, Dezyree pateica kā naglai pa galvu!
Citādi tās beigas baigi jāpietēlo, ja gultā vai auto tevi tikai drātē nevis izmīlē līdz.... :-)

abols23  Pēc savas pieredzes:Sekss kā tāds sievietei ir patīkams,es teiktu jebkurā vecumā.Tam visam pamatā ir jābūt priekšspēlei,piemēram darīt lietas,kuras izsauc pozitīvas emocijas/lidojums ar gaisa balonu,shopings lielveikalā bez kredīta limita,ceļojums/.Pēc tam jābūt sāta sajūtai/restorāns,pikniks,glāze vīna/.

DanaL  OK, runāsim konkrēti, bez visas šitās lirikas "forši, patīkami utt" :
Cik orgasmus tu katrā tuvības reizē savai sievietei sagādā?
1 - labi, 2-3 - vēl labāk, 4-5 - teicami. Un tad tev tie teorētiskie "forši" nemaz nebūs jātērē.
Bet ja no 10 reizēm nav neviena orgasma, tad tas vīrietis ir "0" jeb apgrūtinājums.
Kad tu šo visu iekalsi zeltītiem burtiņiem pie savas guļamistabas griestiem un iemācīsies uzdarīt, tad tev nebūs jānopūlas ar tiem "forši, patīkami"

Tessa  Vaimanfrīžu koris par izpetiitu lustru.
nemakat, nemaz nevajag ij sakt. ir viirieshi un ir truši. nav tadu auksto sievieshu. ir lašaras, iebaziet savus chibrikus kabatas un nevienai neradiet.

Felde  uhh....nu te dod... :) Bet taisniba! Un atkal kads meegina sso visu parverst naudaa-celojumi,vakarinas..lidojums.. Nu bet jaa-ja savadak nespej,var ari taa justies pilnvertigs! :) Par to prieksspeli gan taisniiba...ja cauru dienu speelee karali un kalponi,diezvai vakaraa taa kalpone gribes aplaimot karali... Kaa tai jocinaa.... Virs atnak majas,sieva saliekusies mazgaa griidu...Virs-novac savu kombainu..... naktii-virs trinaas.... Sieva-neies jau vienas varpinas del kombainu darbinat... :)

Ra_moon  Es domāju ka ir vīrieši kuri nemāk paņemt to ko sieviete var dot... līdz ar to sanāk tāds apburtais loks

pienenite_1972  Aukstu sieviešu nemaz nav, ir tikai vīrieši kuri neprot iekurināt uguntiņu...

Laimnese  Nu nezinu par citām, kāpėc tā....

afrodithe  Lielāka skaidrība šinī jautājumā iestātos, ja džeks mēģinātu saprast, ka sieviete nav tas pats vecis, tikai bez krāniņa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu