Interesants jautajums

Ieskatoties dāmu anketās,sadaļā par iepazīšanās nolūkiem ,gandrīz visur dominē variants ´´nopietnas attiecības´´.Intereses pēc nolēmu uzdot jautājumu-vai tiešām šīs dāmas,sevišķi tās,kuras te sēž gadiem,visu šo laiku iztiek bez seksa?

Virgo  Ļaunas mēles melš ka mūsdienās seks nu tas ir tā starp citu , bet ja kungs dāmai dāvina ziedus, tad tas gan ir nopietni !

neko  Īsti nav skaidrs no kurienes vispār ideja, ka viņas gadiem ciešas un iztiek bez:)

Shalom  preilene, es nesaku,ka viņām nav sekss, bet noteikti ir kāda daļa, kurām seksa tiešām nav

solimarja  Negribas to seksi tikai uz vienu nakti, bet ilgākam laikam, nopietni...

preilene  Shalom, un kā Tev pašam šķiet.. brīvajiem vīriešiem sekss ir.. ar ko gan? Ok.. daļai ir savā starpā, bet daļai ar tām brīvajām sievietēm. Tā kā - neuztraucies, sievietēm ir sekss.. bet viņas vienkārši paralēli meklē kādu, ar ko varētu arī attiecības veidot, ne tikai seksam izmantot.

Chris1986  nu, kurš dzimums tad kuru šodien uzvar vārdu kaujās? Kāds ir sausais atlikums? :D Kā teica Juris Rubenis: "Miljons gadu uz zemes turpinās postošākais karš cilvēces vēsturē - karš starp vīriešiem un sieviešiem"

Paula6  "...ieliku tikai seksu (domājams anketā), cerot, ka gribošās pašas ap kaklu lēks - būs tikai jāatkaujas un jāizvēlas garšīgākā, bet dīvaini skatīties, ka visas skatās profilu un nereaģē..", t.i. šo izteikumu ir jāsaprot, ka sievietei tagad būs jāpārtop par vīrieti un jāuzņemas viņa loma, jāaicina viņu uz randiņu vai arī jāpiedāvājas?? Par ko gan sieviete tādā gadījumā tiek uzskatīta? Sieviete vienmēr būs sieviete un seksu viņa gribēs ar īstu vīrieti, ne tikai tādu, kas tikai izskatās pēc vīrieša. Citādi, ja palasa viena otra vīrieša komentāru PA, nāk prātā lasītais, ka "tarantuli sapārojas un tad tēviņš bēg cik kājas nes prom un jau pie citas..". Nav īpaši patīkams tāds salīdzinājums, bet, dārgie vīrieši, neesat tādas pussievietes vai pusvīrieši vīrieša drēbēs!. Sievietei sekss no seksa atšķiras, bet ja vīrietis grib uzņemties citu lomu, tad vai tas vīrietim nebūs pazemojoši?

Chris1986  Paula, tā jau arī sieviešu lielākā problēma, aiz ko viņas visu laiku buksē uz vietas, ka "Par ko gan sieviete tādā gadījumā tiek uzskatīta", proti, viņām ir ļoti svarīgi, ko kāds padomās, kam īstenībā nav pilnīgi nekādas nozīmes - vnk kompleksi, kurām nevar saņemties un tikt pāri. Aiz tā arī visu mūžu baidās no iedomām un beigās mūžs ir izmetams mistakstē

gribulitis36  Mjaaa.. es ar domāju ka ja anketā nav pieminēts seksis.. tad kas tur nopietns var sanākt.. tad tas ir lieks un nevajadzīgs.. un kad tā sieviete būs kārtējā "dzīve bez seksa" piekritēja.. :( ..nedo dies vēl ar reliģiskām nosliecēm...

mezmalis  00:17,

Un pēc kādām pazīmēm te var saprast ,kura te ir īsta sieviete ,kura tikai izliekas par tādu , kura vēl nav izaugusi līdz tam ,kura tikai izklaidējas ar uzmanības deficītu un kurai neko nevajag , un kurai tiešām kaut kas nopietns interesē ,izņemot materiālo spozmi un kaut kādu apšaubāmu statusu sabiedrībā!? (Un kura ir atklāta ,patiesa un nespēlē paslēpes - man nav pacietības spēlēties ar svešiniecēm , un katrai traucēt viņas iedomu pasaulē!)

Tas tā ,lai normāls vecis zin ,kurai ir vērts pievērst to uzmanību un rakstīt , ka nedabūs kārtējo kurvi ,ignoru ,rēķinu un tukšu zaptsburku - ne visi veči ir idioti ,kas ļaus sevi izmantot!

Neesmu no tiem ,kas tērēs laiku ,lai rakstītu visām kas patīk un cerētu ,ka varbūt vienai iekritīšu acīs un viņa laipni atbildēs ,bez pārmetumiem un citiem uzpūtīgiem tarakāniem!

Tādēļ lai neskrietu ar galvu sienā , jāļauj ,lai īstā dod par sevi kādu ziņu , kaut piemiedz ar aci vai uzsmaida ,un tikai tad tu vari pieslēgties un rādīt vīrieti ,pretējā gadījumā bezvērtīga nodarbe!

Te pilns ar sieviešveidīgajiem , bet tas uzreiz nenozīmē ,ka visas arī ir tās kārtīgās un precamās sievietes. Vienīgais filtrs ir melot anketā un rakstīt makaronus visām pēc kārtas ,kuru anketas interesē ,jāsola Atlantīdas nogrimušie dārgumi utt...
Visam rakstītajam anketās jau nedrīkst ticēt , tur viena otra tik pat profesionāla makaronu karinātāja ,kā pārgribējies džeks ,kurš visas zvaigznes no debesīm nonesīs!

mezmalis  17:56,
Pareizi par vistām un gaiļiem aprakstīji - dabas kods , tas nepieciešams lai suga izdzīvotu!

Bet par to ,ka sieviete nevēlas vazāties , tur gan garām nošauts , un kā vēl vazājas pa pasauli un grib arī tēviņu tādu pašu atrast...

Es esmu nometnieks , izveido savu teritoriju un pilnveido ,aizsargā to , izveido ģimeni un rūpējies par to...
Nevaru iedomāties cik tukšai ir jābūt cilvēkam dzīvei ,lai viņš klaiņotu pa pasauli lūrot kā citi dzīvo.
Vienīgais ,kas nāk prātā - tam cilvēkam vienkārši nav savas dzīves ,sava stūrīša(mūra cietumi neskaitās) ,tāds arī var blandīties pa pasauli...

Esmu laimīgs cilvēks , kaut arī viens , un man galīgi nekārojas bāzt degunu svešā zemē , lai tikai uzzinātu , kā šie tur dzīvo! Pietiek ,ka vispār zinu kas kur dzīvo un ar ko nodarbojas!
Man uzlabot dzīvi neizdosies lūrot uz tuksnesi vai okeāna pludmali ,beigās tāpat jābrauc mājās un jārisina problēmas ,nekur tālu neaizmuksi no sevis un savas ikdienas!

SpoguliitisTM  To 01:02 Paziimeem...? :) Personiigajiem puniem, graabekljiem... :) Ja patiira onlainaa redzamaas, tad paliek kaadi 5%. Nu labi 10%! :D

riebekle  "Nu refz,komentāru daudz,bet uz jautājumu neviens tā arī neatbildēja.Pamēģināšu formulēt savādāk:vai dāmas,kamēr vēl nav atradušas tās nopietnās attiecības,visu laiku iztiek bez seksa?"(c)

Cik zinu savas brīvās draudzenes, neviena par seksa trūkumu nevar sūdzēties, katrai no viņām ir ilgākas vai īsākas attiecības ar kādu. Daļa no brīvajām pat neko "nopietnu" (tobiš - vilkšanai pie altāra un/vai savā privātajā telpā) nemeklē, jo gana ērti dzīvo arī tāpat. To mītu par sievieti bez seksa ir izdomājuši tie, kuri vienkārši kaut kādu iemeslu dēļ nespēj nevienu sev atrast. Normāls un sakarīgs cilvēks, gan sieviete, gan vīrietis, vienmēr kādu atradīs. Ja vien gribēs, protams. :) Ja nevar atrast, tad nevajag vainu meklēt citos, bet kaut kur tuvāk. :)))

virietis1973  Nav viņām sex,ar ko viņām būs sex ja visapkart pļerzaki.Ja nu ar tiem pašiem pļerzakiem.D

siikaa16  Ja taisi aptauju, gribi organizēt "Izpalīdzīgo klubiņu"?

Epifanija  Šķiet autors vairs nevar dabūt nevienu cērtamu eglīti un aiz gara laika par to aizdomājies, cik nožēlojami!
..kuriem ir sekss, diezvai līdz tam aizdomājas, parasti tiem ir citas rūpes, pēc iespējas vairāk sakoļīt babuļus!

riebekle  Nezinu par mītiem,bet sarunās ar sievietēm gandrīz vienmēr izskan,ka sekss neesot bijis ´´nezin cik ilgi´´" (c)

Kur tu tādas sievietes tā masveidā intervē? Vai tik nebūsi kaut kur ap kādu klosteri grozījies? :D
Bez tam, pamēģiniet, sievietes, ielikt anketā to, ka seksam meklējat! Daudzu veču ļoģika tādā gadījumā būs tikai taisns nogrieznis smadzenē un viņiem uzreiz šķitīs, ka ja meklē seksam, tad ir pienākums seksot ar visiem pēc kārtas un, ja sieviete atteiks, tad uzreiz tiks uzmesta lūpa ar apmēram šādu tekstu "Es redzu citu figņu, anketā atzīmēts tikai seksam, bet nenāk pat iepazīties. Tad kāpēc vispār kas jāraksta. Atzīmē sarakstei un āmen. Sēdi atlikušo mūžu un saraksties. Jau trešais randiņš izpaliek. Vairāk nerakstīšu, nav jēgas."(c)

Chris1986  nu, bet man tak pa lielam ir pilnīgi vienalga, vai viņām ir vai nav sekss - mani tas nekādīgi neskar un neinteresē. Rakstu vnk aiz to, ka nav nevienas interesantākas tēmas, kur laiku pakavēt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu