Interesants jautajums

Ieskatoties dāmu anketās,sadaļā par iepazīšanās nolūkiem ,gandrīz visur dominē variants ´´nopietnas attiecības´´.Intereses pēc nolēmu uzdot jautājumu-vai tiešām šīs dāmas,sevišķi tās,kuras te sēž gadiem,visu šo laiku iztiek bez seksa?

Marija_Anna  Ir gan tā pasaule jocīga.
Sensitīvos datus ar bruņām aizsargā. Nedod dievs kādam uzprasīt vecumu vai ko citu ( tur ārā un šeit ) , bet šeit kādam svešam personāžam ( personāžiem ) jāizstāsta ir/nav, cik , kad , kā ... Tik intīmas lietas. Jo citādi tevi uzskatīs vai nu par zilzeķi, par pavieglu , par bi vai ar vēl kādu aizvirzi.

janchuks18  Šeit atrodas abi dzimumi ar lielām uzpūstām ambīcijām, kas nezin paši ko vēlās. Senos laikos vakaros gājām uz aizliegto zonu (jaunbūves, tilti, mopēdi, disenes,....) Tanī laikā nebija "sex", bet bija vairāk kas cilvēcīgs, un tā radās augstākais, ko šodien nespējam atrast. Šodien esam tikai darbā (izdzīvošanai), vakarus un brīvo laiku pavadam netā....bezpersoniski. Varbūt esmu novecojis, bet nopietnas attiecīcas nozīmē ko vairāk kā laulība netā. Manuprāt nav vecuma cenza, attāluma ir tikai uzcelts "mūris" par sevis izdzīvošanu. Viss tikai šeit grozās ap nopietnām att. un sex.
Godātās sievietes, ja šeit nespējat neko atrast, meklējiet ārvalstīs, netenojiet un netērējiet savu skaisto laiku- te nav, un nekas jauns nebūs. Tas būs tikai izliets laiks skatoties savā planšetē... , pēc 20, 40 gadiem sapratīsiet.

Geisha  Kaut kā jocīgi sanāk, ka veči iet un maukojas uz nebēdu, bet sievietes sargā savu godu. Ar ko tad tie perversie tēviņi trāžas? Ne jau nu visi tikai un vienīgi ar Maņu Kulakovu vai prostitūtām. Vīrietis nekautrējoties atzīsies, ka ir gan izbaudījis mauku pakalpojumus, gan kaimiņienei izpalīdzējis, gan sievas draudzeni iekārojis. Sieviete labākajā gadījumā kaut ko nomurminās vai klusēs kā partizānis. Sievietes kā musulmaņi ramadānā kad saule noriet tad Dievi neko neredz un nedzird (lasi - nekas nav bijis).
Un tagad draudzīgi saliekat sarkanos īkšķīšus, jo taisnība jau ne vienai nepatīk.

mezmalis  Es nekautrējoties varu atzīties ,ka mauku pakalpojumus nekad neesmu izmantojis , sievas draudzene arī atkrīt ,jo man nav sievas , kaimiņienes arī garām - man te visas 80mit gadnieces - tik izbadējies neesmu... ;D

Atliek tikai mākslas filmas vienatnē ar sevi baudīt - toties ir liels pluss - varu būt drošs ,ka nenoķeršu slimības!

riebekle  jancuks18, mezmalis, runcs51.......Es jums teikšu tā - sakarīgie atrod, pārējie - uzmet lūpu un žēlojas OHO diskusijās, ka visas tikai "vīriešu kolekcionētājas", "ar lielām ambīcijām", kas "pašas nezina, ko vēlas", "tikai naudu grib", "viss grozās tikai ap nopietnām attiecībām"(šajā sakarā skatīt manu 1.komentu) . :D

Padomājies, dārgie runči, jančuki un mežmaļi, kāpēc jums nav, bet citiem ir gan nopietnas, gan ne tik nopietnas attiecības. ;) Varbūt vaina nav citos tomēr?

SKUTERS  Nu jā, domas dalās. Vieni uzskata, ka arī kniebiens ir nopietnas attiecības, citi savukārt, ka kniebiens vēl nav iemesls vienam otru uzrunāt uz "tu".

Felde  06.47 vieda doma...

fargo  nu, jautājums galīgi nav interesants.

preilene  Cilvēki taču ir dažādi – vieniem ir, citiem nav un to šie pārdzīvo, bet citiem nav un nemaz nevajag (gan sievietes, gan vīrieši).
Autor – Tu gribēji noskaidrot, vai sievietes iztiek bez. Palasi, ko Tev sievietes raksta – nu neiztiek visas bez.
Un pasaki tagad pats – kā tad ir labi – dzīvot celibātā vai tomēr nē? Saprotu pēc Taviem komentāriem, ka slikti ir abos gadījumos – vienā gadījumā muļķes, otrā – prostitūtas. Vai tas nozīmē, ka, Tavuprāt, lai ko darītu sieviete, viss būs slikti? Vai Tev pašam tas kaut kā dīvaini nešķiet? Bet izeja ir vienmēr – jāpārmetas Tev uz lieliskajiem vīriešiem (viņiem nav ne vainas: ja dzīvo celibātā, žēlojam viņus, ja nedzīvo celibātā – apbrīnojam). Ehhhh... Būt vīrietim tiešām ir baigā štelle.. Būs laikam jāapsver dzimuma maiņa.

mikeliene  Nu pirmkārt,lai butu labs sexs ir jābūt abpusējām simpātijām un tur jāsapas.. tad jauks romantisks vakars ar turpinajumu..Bet te vīrieši grib visu un uzreiz! Kur dzīvo,tūlit braucu un viss notiekās..Nu kāds tur sexs var sanākt,kā divi truši trešo taisa..fiksi,fiksi,bez jūtām?! Tiko ar tādu te iepazinos,sazvanījamies,it ka normali parunājamies,bet nākošā dienā raksta-mums nekas nevar sanākt,jo man nav laika un naudas randiņiem..Nu common,nu neviena sevi cienoša sieviete taču nesauks svešu veci uzreiz uz mājām! Tapēc sievietēm ar to sexsi ir ka ir,jo nav vienalga ar ko un kad..ka tik burkāns..Un bez tā vēl neviens nav nomiris,vai ne?!

Tessa  kkas tur neštimm, ja nav laika, ir jabut naudai :D rakstnieks ir sapinies meistariiba :D

Epifanija  Tā arī nesapratu, kādēļ autors mani nodēvēja par mauku, šķiet paspruka ilgi slēptais intelekts, kas atklāj problēmu pašā saknē, kādēļ ir radies šis jautājums un spriežot pēc reakcijas, esmu trāpījusi viņa vājākajā vietā, kas nebūt nav desmitnieks..

Kurts69  Prioritātes. Tā ir atbilde. Mainoties vecumam un atbilstoši situācijai tās mainās. Abiem dzimumiem. Kam seksa nav un nav arī kāda pamatīga vaļasprieka, tam to seksu arī izteiktāk vajag. protams sievietes tomēr ir vairāk orientētas uz stabilitāti un prognozējamību, tāpēc min tās nopietnās attiecības. Vīriešiem ir mazliet citādi, bet nu nevajag iedomāties, ka visi vīrieši kā aizver acis, tā sāk sapņot par seksu. Arī vīriešiem sekss ir tikai viena no dzīves sastāvdaļām.

siikaa16  09.48 Tevī ir tik daudz negatīvisma, ka nevienam vairāk kā priekš vienas reizes neesi vajadzīga.

fargo  12:00

viņa vnk ir neordināra. kā zobrats ar īpašu rakstu. saķere ar citu šai gadījumā veidosies reti. pa oho ganas divi bizonbari negatīvāku cilvēku par viņu. un nekas. tirinas tik tālāk un viss kā pīlēm aštūou.

Geisha  Nu, ko ruņčuk, dabūji pa asti? Neviena normāla sieviete neatzīsies cik viņai ir bijis vīriešu. Ja ne pirmais tad otrais. Jo trīs vīrieši jau ir padauza. Veči gan platās un lielās, ka viņam ir bijušās daudzas sievietes (vismaz 69).
9.48 .....Un nav jau tas kaķis neēdis. Krējumu laiza regulāri.

baskaje  Ja vīrietis patiesi vēlās tikai seksam sievieti, tad māki iepatikties, iekarot, palutināt sievieti un patiesi apmierināt gultā. Liec sievietei justies vienreizējai un esi dāsns. Un pienāks laiks , kad pats vēlēsies nopietnas attiecības.

mezmalis  ´´Es jums teikšu tā - sakarīgie atrod, pārējie - uzmet lūpu un žēlojas OHO diskusijās´´

-Sakarīgie visu sasteidz un pēc tam uzmet lūpu un tāpat pašķiras (lēnāk brauksi ,tālāk tiksi), tad kāda jēga kur skriet!? Ja nu vien kolekcionē tos partnerus...

-Ja nevar žēloties ,ko citu lai tajās diskusijās te apspriež (vai jāplātās ar to cik man laba dzīve un cik viss ir skaisti ,lai kāds noskauž?!) - nu kaut vai tās gudrās tēmas ,kas mani interesē , liela daļa pat nezin par tādu eksistenci! Tad jau labāk pažēloties - to vismaz visi spējīgi sagremot!

Te jau nevar rādīt ,ka esi sakarīgs - tā uzreiz rinda ar nesakarīgajām metīsies virsū un nories, būs jātērē lieka enerģija atkaujoties!

-----------------
"Bet te vīrieši grib visu un uzreiz! Kur dzīvo,tūlit braucu un viss notiekās.."

-Nu ko lai saka ... spiediens sakāpis! Ja dāmas zinātu ,kā daba moka tos nabaga vīriešus , viņiem atvēlēta radītāja loma ,bet dāmas cimperlīgas un nedod , neiesi jau ar varu pildīt savu misiju! Un ne visi apveltīti ar pacietību vai runas spējām - katrs kuļas kā māk!
Es gan vispirms izvadāju pa trīs priedēm , lieku mani pārnest pār strautu un tikai tad velku dziļāk biezoknī un tad tā kārtīgi līdz rīta gaismai!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu