Interesants jautajums

Ieskatoties dāmu anketās,sadaļā par iepazīšanās nolūkiem ,gandrīz visur dominē variants ´´nopietnas attiecības´´.Intereses pēc nolēmu uzdot jautājumu-vai tiešām šīs dāmas,sevišķi tās,kuras te sēž gadiem,visu šo laiku iztiek bez seksa?

Chris1986  Felde, nu, ja tev apkārtnē dzīvo 5 vīrieši bez seksa, tas nozīmē, ka tikpat daudz sievietēm, kurām varēja būt sex, arī nav sex - vnk matemātika. Vai arī viņām uz 5 ir viens vīrietis un rīko grupņikus

Felde  :) Teorija jau pareiza,vienigi,kaadi tie viriesi?! Un kam vini vajadziigi? Gadiem ilgi iesunojusi. Tai pasa laikaa-apkartejas sievietes,arii briivas-ir stradajosas,brauka uz tuvakajam pilsetinam,izskatas labi,sakopusas... Ja runa par Riigu,saprotams,ir iespeja izveleties,bet lauku regionos-pie tas nolemtiibas...-nu nez vai viriesi var lepoties ar sex panaakumiem! :) un ne tapec,ka nav sieviesu,bet tapec,ka passi-plerzaki-nevienai nav vajadzigi!

DanaL  Savukārt vīrietim tā pēkšņi, skriešus uz līdzenas vietas savajagas tās nopietnās attiecības tad, kad sievietei piegriezies garlaicīgais sekss bez orgasma, un viņa to vīrieti vairs pat redzēt negrib.

Marija_Anna  Tēmas iespaidā aizgāju uz savu anketu paskatities, kas tad man ir ieķeksēts.
Izrādās ka nekas :)
Bet vīrietis vienalga ir pieminēts.
Uz ko gan tas?
Uz procesu.
Kā izejot no mājas. Nekad īsti nezini kā diena aizritēs. Cik no plānotā piepildīsies noteiktā stundā un vietā. Lielos vilcienos un maziņos tramvajos viss notiek tam paredzētajā izpildījumā.
Ar autora atļauju - konkrēti un detalizēti uz jautājumu neatbildēšu.

Laimnese  Kāds naivums domāt, ja šeit ir gadiem, tad nav seksa...

a_mne_vsjo_po  Mums ir seksis, ir. Nopietnās attiecībās. Jo labs sekss ir visnopietnākās attiecības, kādas vien var būt. Labs sekss,vēlreiz uzsveru.

dodekaedrs  Tas absolūti nav interesants jautājums. Tas ir kārtējais “naudas nav, bet iespraust gribas” variants.

kokote  Tā garāmejot, pārējo nelasot, gribās autoram apvaicāties, vai viņš ar galvu tērēts? Tad noliek visas sievietes, tad izplūst sentimentā 8.martā un tagad nesaprot, ka nopietnas attiecības bez sexa vispār nav iespējamas.

rokons  Esmu daudz reizes iebildis pret vārdu ATTIECĪBAS....... tas ir pārāk nenoteikts un izplūdis.
NOPIETNĀS attiecības pēc te lasītā nozīmē,ka ir kāds īsāka vai ilgāka mīļāko attiecības, ar ko saprot vairāk vai mazāk regulāras tikšanās sex nolūkā.
Bet ir tak daudz citu variantu līdz pat kopdzīvei, kopīgai saimniecība un reģistrētai laulībai.
Ej nu tu saproti ko konkrētā sieviete ar NOPIETNĀM attiecībām ir domājusi

Asenizators  Interesants jautajiens.

Geisha  Nopietnas attiecības meklē gan vīrieši, gan sievietes. Lai atrastu dimantu tiek izskalots daudz smilšu. Kad bijām jauni tad bija vieglāk izveidot attiecības. Čiki briki gredzens pirkstā, bērni ratiņos un laime sētiņā. Tagad ir grūtāk, jo katram no mums ir sava dzīves bagāža, sava pieredze. Sekss ir svarīga dzīves sastāvdaļa. Ir cilvēki kuriem sekss nav vajadzīgs jau 50 gadu vecumā, bet neatteiktos no draudzīgām kaimiņu attiecībām kuras tiek dibinātas uz kopīgām interesēm. Domāju, ka pusmūžā seksuāli novērtēt draugu/draudzeni ir svarīgāk nekā jaunībā. Jaunībā seksā ir vieglāk piemēroties otra vēlmēm un temperamentam, jo hormoni paši nosaka toni. Turpretī pēc 50 nu ne visi ir spējīgi uz normālu seksu. Vienam ir gribēšana, bet nav varēšana. Citam ir varēšana, bet nav gribēšana.

afrodithe  Nopietnas attiecības šeit ir vienīgais iemesls, ko var ieķeksēt kā pretstatu gadījuma sakariem. Jo - pat "sarakste" te tiek iztulkota kā " čaukodariesseksugribi", nemaz nerunājot, ja ir pieminēta "izklaide" vai "sekss" kopā ar visiem citiem iespējamiem iemesliem. Bet tas jau te ir malts un pārmalts.....

preilene  Nē.. tas nozīmē, ka viņām tagad ir ļoti daudz nenopietna seksa, bet viņas gribētu iepazīties ar kādu, ar ko viss būtu pa nopietno.

ISA  dāmas neztiek bez seksa, tās nopietnās attiecības patiesībā ir ļoti viegli sameklēt. Ja konkrēti tev ir problēma - meklē sevī.

preilene  Autor, viņām ir sekss. Bet viņas meklē kādu, ar ko gribētos būt kopā ilgākā periodā. Kas tur nesaprotams?

AivarsN  Tak gan jau viņas neiztiek bez seksa. Taču klusībā cer uz īstu,dzīvu vīrieti.

Shalom  preilene, kur tu rāvi, ka viņām visām ir sekss?

preilene  Shalom, haha.. un kāpēc Tu domā, ka viņām nav sekss?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu