Vai dzīvotu ar nekrofīlu?

Vienas manas draudzenes vīrietis nesen, kad bija iedzêris, atzinās, ka seksuālajās fantāzijās ietilpst nekrofīlija jau kopš tiem laikiem, kad piestrādājot jaunībā morgā par sanitāru, piekopis daudzas reizes seksu ar mirušām sievietēm. Draudzene ir diezgan lielā šokā, bet momentā škirties attur tas, ka abi dzīvo kopā vairāk kā 3 gadus un labi saprotas. Kā arī vīrietis palīdz audzināt vinas 10-gadīgo dēlu.
Sievietes, kā rīkotos jūs tādā situācijā?

coldlands  Jesus, vienai zoofili draugi, otrai paziņas, suņus seksuāli izmanto....., un ir idini, kas atvērtu muti, lasa, klausās un tic tantuku slimajam fantāzijām.
Tāpēc nav brīnums, ka cilvēki sava tupuma, skatās dumjus seriālus, šovus, un tic pasaules sazvērestībām.

Chris1986  Tā vēl būtu pusbēda, ka sexuāli izmanto, bet kad mirušos dzīvnieciņus apēd - vot, tā gan ir perversiju pervesija! To es kā veģetārietis saku

furnitura  Jā, vienreiz agrā jaunībā disenē dzirdēju puisi lielāmies, kā šis zaķus morgā ņem priekšā. Šķebīgi palika. Smuks puisis bija, bet es viņu nepzinu, tik mana deju partnera kaut kāds paziņa bija. Varbūt šis pats???

abols23  Oooo!.... ja būtu iespēja zināt sieviešu domas un fantāzijas,tad nekrofīlija liktos tik nenozīmīga lieta....

furnitura  abols23 viedoklis0 0 Oooo!.... ja būtu iespēja zināt sieviešu domas un fantāzijas,tad nekrofīlija liktos tik nenozīmīga lieta....

--- Sievietēm nav nekādu pretīgu fantāziju. Vienīgā un vīriešiem nepieņemamā ir "kāzas ar konkrēto personāžu", bet tā ir ļoti skaista fantāzija. Tad vēl fantāzijas par skaistiem aktieriem un fotomodeļiem - un tas arī ir ļoti skaisti. Ne tā kā vīriešiem, fūūū.

abols23  Es tikai domāju par pozitīvām lietām...Furnitūra! Tev nav jāsatraucās ....

neko  "- Sievietēm nav nekādu pretīgu fantāziju. "

Tiešām? Tad kāpēc sado/mazo, fetišus, un dažādas "fīlijas" aprakstošās literatūras autores pamatā ir sievietes? Sākot jau ar populārāko viņu vidū; E. L. Džeimsu ar viņas "50 nokrāsām".

Tessa  kas ir 50 nokrasas saliidzinot ar vietejo murgu par mežgjiinem.
tapec ne par ko nebriinos. mana garaja muzha nav bijuši pazinjas ar tadu fantaziju, a te pc kartas, viens tads, otrs šitads. vajag jau macet meklet.

riebekle  neko, manuprāt sievietes vienkārši vairāk uz rokdarbiem, arī rakstīšanu tendētas. :D Veči slinki, viņiem ātri vajag, ātri met mieru. :D

Gunitaa  Es tikai gribētu pajautāt visiem neticīgajiem skeptiķiem: tie nekrofīli, kas pat med.literatūrā aprakstīti, - tas nav par cilvēkiem, bet par marsiešiem, ja? :DDD

siikaa16  Tā ir tikai fantāzija. Būtu jāpamet sieviete, kura apkārt stāsta noslēpumus.

edding  Ja pusmūžā vientuļi un nelaimīgi, tad saprotama lieta, bet ja jauni, nevientuļi tādi paši, tad tiešām dīvaini.

coldlands  Ja gan gunita, smieklīgākais ir tik tas, ka visus nekrofilus, zoofilus, bomzus, nekrietnelus pazīst, tikai stika, furnitura, un vēl daži fantāziju pilni tantuki.
Vēl viņam visi ir īgni, vientuļi, neapmierināti cilvji, tik lūk pretīgākais un tupakas tēmas, ir tieši šim ar dzīvi apmierinātam tantam.

coldlands  Nu man nav neviena drauga, draudzenes, viņu sievas, vīri, brālēni, māsīcas......, kam būtu novirzes uz nekrofiliju, zoofiliju, un citam filijam.
Ir dažādas intereses par kuram varētu parunāt, bet tādu ka stikai nav gan.

Gunitaa  Mjā, interesanti gan, ka tas viens onkulis uzēdies oho tieši uz jaunām un glītām sievietēm, un vispār viņam naids piemīt pret sievietēm, - bet nu seksualā orientācija jau nav apspriežams jautājums... ;)

coldlands  ...uz glītām...,
Izsmējos gan.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu