Vai dzīvotu ar nekrofīlu?

Vienas manas draudzenes vīrietis nesen, kad bija iedzêris, atzinās, ka seksuālajās fantāzijās ietilpst nekrofīlija jau kopš tiem laikiem, kad piestrādājot jaunībā morgā par sanitāru, piekopis daudzas reizes seksu ar mirušām sievietēm. Draudzene ir diezgan lielā šokā, bet momentā škirties attur tas, ka abi dzīvo kopā vairāk kā 3 gadus un labi saprotas. Kā arī vīrietis palīdz audzināt vinas 10-gadīgo dēlu.
Sievietes, kā rīkotos jūs tādā situācijā?

multi  Visi turējuši sveci klāt, visi tik zinoši, ko fantazē un dara draudzeņu vīrieši un kādu tinderi sts saķērusi draudzene. Ka tik paši nav tie personāži?
Manā draugu lokā kaut kā virspusēji apspriež veselības stāvokli un ne tik neapspriež slimas seksuālas fantāzijas...

shining  Luusila: lielākās neertības būtu ar augšiņu - to parasti arī pārgriež pa muguras vīli, zārkā aizvadītāji to neieraudzīs.

ketija64  Novembris ir latviešiem VEĻU LAIKS,var rakstīt visādus izdomājumus..pretīgi.

111zaagis111  Piekrītu 15.08 , visticamāk ka " draudzene" ir jautājuma autore.

Geisha  Par ārsti neizmācījos tikai tādēļ, ka biju Medicīnas institūta sagatavošanas kursos kuri notika anatomikumā. Es jau biju beigusi māsu skolu, bet anatomikumā mēs nebijām. Tad nu novembrī kad aiz loga līst lietus mēs starpbrīdī aizgājām "ekskursijā". Vienā zālē bija students un 3 līķi. Vienam līķim roka bija piesieta bintē pie loga un students preparēja šo roku. Kad sevi iedomājos šī studenta vietā sapratu ka jāņem kājas pār pleciem.
Tā kā es baidos no miroņiem tad arī šajā gadījumā man ieslēgtos turbo ātrums un neatgriezeniski pazustu jebkāda skaņa kura nāktu no šī vīrieša lūpām.

riebekle  Kāda starpība, vai viens bērns vai 2 bērni? Šajā gadījumā bērniem nav nozīmes.

cirteejs  Līķiem nav ne vainas, viņi citiem neko ļaunu vairs nespēj izdarīt!:)
Ja pieejam dziļāk, tad arī buljons jau līķa novārījums vien ir (kā reiz man katlā liellopa ribas sautējas) un Ļeņingradas blokādē gan jau ne viens vien palīdzēja izdzīvot!

fargo  zini, baisākais ir tas, ka tā sieviete vēl kaut ko tur domā. un nopietni, es nespēju iztēloties apziņu, kura kaut kā var dabūt gatavu bāzt savu locekli mirušā cilvēkā. ja es būtu ķēniņš, šitāds personāžs karātos nokaltušā kokā. ar cilpu ap kaklu.

borzomi  Stika,iemeti tēmu(izsūktu no parapsiholoģiskiem trilleriem),tad nu mēģini arī atspēkot,un rēķinies ar komentāriem!

borzomi  Ja par tēmu,tad...daudz ko mēs nezinām-ne zoofilus,ne pedofilus,ne nekrofilus.
Un nekad nevar zināt,kurš no tiem krusto ceļu.Slimību vēsture velkas līdz visiem.Just var tikai sekas.

Garoznieks  Stika, bet saki kā pie bikts... esi atklāta pret līdzcilvēkiem... Tu esi... esi kanibāls?🤔😮😨
😁😁

coldlands  Fufels, stikas tantai bieži draudzenes stāsta par jokainajiem vīriem, draugiem, mīļākajiem.
Kārtējā autores slima fantāzija.

Geisha  Starp citu vari nodzīvot ar vīru savus 20 gadus un nezināt ka viņš ir pedofīls, maniaks vai mētelīša virinātājs.

Pillerina  Nu, arī nezināju par vietējās aprindās zināmu puisi, ka patīk suņi jeb zoolimenis. Paprasīja, vai ar savu ņemos, jo patīkot kā sievietes to dara. Un iegādājās ar sievu jau pieaugušu kuci.
Plus vēl ar meitu... Meita stāsta, "kamēr mans tēvs dzīvs, vīru nevajag, jo nebūs tāds vīrietis kā tēvs".
Būtībā laikam normāla parādība drīz mūsu sabiedrībā tā būs, gan zoo, gan nekro, gan pedo.

Garoznieks  Pillerina
Tagad Tu vēl lielākas šausmas uzdzini! Kur mēs ejam?! Tāda nevar būt mūsu nākotne!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu