Vai dzīvotu ar nekrofīlu?

Vienas manas draudzenes vīrietis nesen, kad bija iedzêris, atzinās, ka seksuālajās fantāzijās ietilpst nekrofīlija jau kopš tiem laikiem, kad piestrādājot jaunībā morgā par sanitāru, piekopis daudzas reizes seksu ar mirušām sievietēm. Draudzene ir diezgan lielā šokā, bet momentā škirties attur tas, ka abi dzīvo kopā vairāk kā 3 gadus un labi saprotas. Kā arī vīrietis palīdz audzināt vinas 10-gadīgo dēlu.
Sievietes, kā rīkotos jūs tādā situācijā?

Pillerina  15:58
Kad pēdējo reizi dabūji tā no sirds? :)))
Neskaitot kluba apmeklējumus...

Postremo  Ha, ha , varbuut kadrs speciaali ko taadu izstaastiija...lai tikto no vinnas vallaa uz visiem laikiem? Vienkaarssi apnikusi, tinies.
Jautaajums oHo sievieteem, juus tiessam ar draudzeneem apspriezzaat vissu...arii ko JUUSU VIIRIETIS daraa, kaa daraa, cik dara, ko fantazee utt? Jums passaam tas sskkiet normaali, ka ar jums kopaa viirietis ir ...praktiski nulles veertiibaa, jo ka tik draudzeneem pastaastiit visu...detallas, un ir ko iennirgt ?
Tad nav jaabriinaas, ka esat...vienas, un arii buusiet vientullas.

coldlands  20:20 ko dabūjis?

Trusis1983  Šis jau ir murgs.Neviens vesels cilvēks šo neuzskatīs par normālu padarīšanu.Lai dievs apžēlojas.

Ruzvelts  Nu nevajag jau morgu ir daža laba kas guļ kā beigta :)))), kad viņu drāž, Jā no muguras tā ir ok , bet ja tas turpinās ir garlaicīgi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu