Cik viegli vai grūti atrast īsto?

Cik viegli vai grūti atrast īsto, ar kuru ir labs, abpusēji patīkams seks.
Cik dzīvē tādi partneri ir sastapti?

kruela      ....nu nav sieviešu, kuras negrib seksu, ir vīrieši, kuri neprot paņemt...... vienas ar naudu, otras ar attieksmi..... jums ir izvēle - pelnīt lielu piķi vai mainīt attiekmi.... a ja negrib.... nu tad nekas cits neatliek kā kaukt internetā.... 2024-09-16 12:06

Roksana      man 1 dzeks stāstīja aņuku. ka tipa dzeks pēc sex aizved meiteni uz mežu liek izgērnties plikai un taisīt sniegavīru. pēc tam viņa šokēta prasa - kāpēc? atbilde: nu ļoti tu man iepatikies. bet neesmu es īpaši glīts, un sexā arī ne īpaši labs, bet gribu, lai tu mani visu mūžu atcerētos :D :D
tā kā piedomājot par attieksmi ir visādas iespējas :)
2024-09-16 12:38

fargo      sievietes uzbudina divas parādības: čalis ir iepaticies citai(tātad viņā kaut kas ir). bet ja ir iepaticies daudzām, es viņu gribu.
otrs: skaistākās čiksas izvēlas sliktākos zenus. tā ir biijs vienmēr. sekas šim mehānismam ir tās, ka sliktiem zēniem ir kaudze ar opcijām un mūsu madāma ir tikai viena no opcijām, kas grib/cer būt centrā. bet nav, viļas ekspektācijās, jo kekss viņu uzmet, jo kāpēc lai citu šasiju nenoprovēt. tad viņa šo attieksmi ekstrapolē uz visiem vīriešiem, pat tiem, kuriem ir vienmēr atteikusi.
ja nezināji, tieši tāpēc tevi sauc par cūku.
ja vairāk nopietni, te ir:
https://www.youtube.com/watch?v=EMZ5i4hyRbU&t
es silti iesaku dzirdēt, lai saprastu, kas notiek pietiekami daudzu vīriešu galvās. kā sievietes nav vienā plauktā, tā vīrieši.
pie ļoti negatīvām domām pa pasauli nonāk naivi cilvēki, kad realitāte viņiem iesit kā bērna mests ķieģelis pa bieti. jo tie cilvēki domā, ka bērni ir labi un tikai vēl labāki. bet tā nav. visnežēlīgākās radības uz zemes ir bērni pēc infanta perioda. kāpēc? viņi vēl nezina sāpes, parasti. tāpēc parbauda. tāpēc vienaudžiem ir tik grūti izjust empātiju pret atstumtiem no sava vidus.
kad pieaug, sāpes iepazīst. un tāpēc, ka tu zini, kas tas ir, normāls cilvēks to otram speciāli negrib, nespeciāli vienalga sanāk.
bet tā ir realitāte, savā ziņā pesimistiska, bet visdrošāk ved pie pieņemšanas "kas ir kas". un mācīšanās dzīvot, sadzīvot ar to.
vnk kā piemērs:
https://www.youtube.com/watch?v=EMZ5i4hyRbU&t

silti iesaku sievietēm paklausīties, lai ieskatītos vīriešu galvā.
2024-09-16 13:19

fargo      gandrīz 90% cilvēku feilo ieguldījumos. sava laika, materiāliskos. bet kāpēc?
es dažus gadus atpakaļ gribēju veikaliņu atvērt kādā mazpilsētā. mēs ar jauno paaudzi sēdējām mašīnā vairākas dienas caur dažām sezonām studējot mārketingu - cik cilvēku iet pa kuru ielu, kāda vecuma, vai kopā, cik potenciāli var ienest, kādas iespējas uz atdevi.
lielākajā daļā zem nulles.
cilvēki veido mazus veikaliņus un kādu laiku nāk pluss, bet ja viņi darītu ar to investīciju kaut ko citu, viņi to ienākumu redzētu kā izniekotu iespēju.
tad ja tā, kas ir pareizāk?
tas tieši saistas ar seksuālām attiecībām, lai var tā nelikties. optimismu. reālismu.
divus, divarpus gadus atpakaļ cilvēks paklausītu, izņemtu naudu no bankas, ieguldītu zeltā, šodien būtu no 145 līdz 160% pieaugums. cik izdarīja, cik bija iracionāli pesimisti?
cik cilvēku noliek savā priekšā razkladu, uz papīra - es vēlos vairāk. es gribu. bet tad saliek uz papīra stabiņos, es varu darīt to, iespējas ir te, savieno to visu un meklē, kas varētu sanākt? viens no 1000? viens no 10 000?
tieši tāpēc gandrīz nekad un nekas nemainas. ne tikai meklējumos pēc "attiecībām", bet vispar.
es skatos uz tiem, kas pļauj zāli mazpilsētas malā. pieci gadi, ja ne vairāk, tie ir vieni un tie paši. gadā 365 dienas, 15 tūkstoši dienas tu dari to pašu un es pieņemu maz tur prieka. neienāk prāta, ka kaut kas nav kartībā saknē?
nē. kā citur, viss turpinas tā pat.
mazliet ilustrācijai, tu zini, kas ir viena no perspektīvākajām biznesa lietām netā? seksa rotaļlietas. padomā, kā tas tieši saskan ar to, ko es saku, kas ir statistika. ne lauksaimniecība, ne tur naglas štancēt, nē. dildo. ir runa par mirkobiznesu netā. veģetēt uz zemako iespējamo naratīvu.
2024-09-16 13:54

tracer      var just ka optimistei nepilngadigs beebis😀
taapeec tik dusmiiga kad piemin to ka svesh beerns apgruutinaajums🥳
nu vsjo optimiste.kad izaugs beebis busi veca jau
veci tev neredzeet kaa savas ausis😀
2024-09-16 18:20

Optimiste      Ha,ha...bebis man bija vairāk kā 30 gadu atpakaļ, a audžubērniem jau sen savi bērni ...😇 2024-09-16 21:53

Muktiana      Maskava13, te tēma nav par sexu, bet par īstajām attiecībām. Tā kā te neviena tēma diži nekūsā, tā neciestu, ja novirzās uz tēmas apakšvirzienu. Es par bērniem parņēmu stafeti, turpinot bw komentāru, ka sievietes ir nekrietnas, ka negrib ņemt vīrieti ar bērnu, bet pašas ar berniem gan gribot atrast "kam uz kakla uzlikt svešu bernu" un cik tas ir nekrietni. Katrs turpina, kas viņam tuvāka tēma- Tu šo tēmu par sexa tēmu uztver, es vairāk par attiecībām kā tādām, īpaši ar pūra berniem, kas patiesi jaunu īsto meklējot, ir izplatīta situācija. 2024-09-16 22:18

fargo      tu esi atraitne. gandrīz nekas teiktais nav šķēslis tev. 2024-09-16 22:21

jozolsen      Fargo noliedz masturbēšanu un onanēšanu..Ar pārgudrām frāzēm..Nu nafig to netīro padarīšanu!! LIEKULIS.
Japānā tā jau ir liela problēma, jo tur ir ļoti attīstīts sekšops. Ir viss ko vēlies-ās. Un lai dibinātu ģimeni -bērnu taisīšanai, tādi nosacījumi un tradīcijas, ka atliek tikai seksšopi abiem dzimumiem.. Nu nafig to seksu ar baudu realitātē.
2024-09-16 22:55

fargo      jozi, laikam kopš 11 vai 12 gadiem man mēģina kost un klupt kuprā kam ir nervs un nav slinkums. kā tu...
tev nepielec, kāpēc manī ir nulle respekta pret tevi.
ja es mēģināšu skaidrot, tas kļūs... nepieklājīgi.
tev nepielec, ka tavas runas kā tu tur ko izlaizīsi savos 60 gados nenoveda tevi nekur? man metra attāluma guļ sieviete. tev? sapņos?
2024-09-16 23:23

fargo      un es tev saku jozi, ja tu parādītos manā mājā, manā zemē, kur bērni skraida apkārt ugunskuram, vīri cep gaļu, zaķi stumj savu bazaru un sāktu muti palaist par masturbāciju un onanēšanu, tu ar zābaku dabūtu pa dirsu kartīgi un lūdz kam tu tur tici, lai neielidotu ugunskurā ar visu savu neremdināmo seksualitāti. tu izlidotu kā korķis no fakinas pudeles, ja es šitos vārdus dzirdētu kaut tuvumā sīčiem! es nebrīdinu, es apsolu. 2024-09-16 23:35

Marita      Fargo Masturbēšana ļāva man saprast, ka neesmu frigīda. Jo vīrieši tā vietā, lai pamācītos, kā sievieti novest līdz orgasmam, tik cep un un rij gaļu... 2024-09-16 23:42

fargo      mairita, ja vari, pasaki man kāpēc tava Masturbācija joprojām nepalīdz tev nebūt vienai?
tu neredzi saistību starp būtisko un nebūtisko?
tu raksti masturbācija ar lielo burtu, it kā tai parādībai būtu jebkāda nozīme. ir? tātad ir? vai tomēr vispār nav?
viņš te driš par džīpunktiem septiņpadsmit vai divdesmit gadus. var uzzinat, kur tas ir jozolsenu novedis? viņam ir zaķis? jo viņš mākot jebkuru sievieti novest līdz orgasmam.
tu saproti, ko es saku vai ne?
tev, piemēram, intersē orgasmi? rekur jozolsens. saejaties kopa! tu pēkšņi redzēsi, ka viņš tevi negrib, tas idiots sapņo par jaunām čiksām, nevis tevi. bet arī tu negulsies četrrāpus, lai viņa "pikstiņi" samelētu ko jaut tur.
viņš šauj uz zaķiem, kuru viņam nekad nav. nav bijis. lūzeris.
un tu? tu domā tu kaut ko iegūsti saucot masturbāciju ar lielo burtu? tiem pipariem, kam jau tā nekāda seksa nav bijis padsmit gadu, viņi negrib to vienalga ar omēm. sorry not sorry, bet viņš taču nerunā par seksu ar tevi, bet ar jaunām čiksām. tev tiešām tas nepielec? jūs abi divi pat neierakstaties vienos vārtos. viņš vienmēr ir rakstījs te par jauniem zaķiem un kā jaunieši nemāk atrast džī punktus madāmām. nevis tev.
2024-09-17 00:34

Marita      00:34 Būtu labi, ja vismaz vārdu uzmanīgāk izlasītu. Un es nezinu, kapēc man tev vispār kaut kas būtu jāatbild. Jo tu jau negaidi manu atbildi. Tev liekas, ka visu zini. Kapēc tev šķiet, ka šeit tikai nebrīvie vīrieši ganās? Varbūt es arī tāda pati? 2024-09-17 21:33

jozolsen      Tā ar no ķēzīšanās Oho nav ticis vaļā.. jau padsmit gadu!! Vecums ne vienmēr nozīmē viedumu..Bābis.. 2024-09-17 22:16

jozolsen      Ko lien Oho SEKSA sadaļā!! Ķēzīties!! Baudas gūšana.
Es gan esmu onanējis un redzējis ,un ne tikai , kā sieviete masturbē gūstot baudas papildinājumus.
2024-09-17 22:32

fargo      jozi! ot godīgi, pri pavisam godīgi, cik čiksām tu esi atradis džīpunktiņu pa šitiemte gadiem?
tu saki, ka es ķēzos, es saku, ka tas ir bulšits! es tev saku, šito putru, ko tu te bīdi, runā pie šņabja glāzes lūzeri, par džīpunktiņiem, šitiem te garīgiem seskiem, kā viņus tur. jā, tantrismi. bulšits! moš tu mauku esi paņēmis pa šiem gadiem, vai kādu nejauši ielidojušu taureni. tu tieši tāpec tā besījies. tu mani neaizskar, es smejos. tu vari izlasīt simts grāmatas, noskatīties tur nezinu, ko. bet ja tu vienalga nevālē čiksas, kā tu te proklamē, tas viss ir zviģoš! tas, ka tu cērt dūrē, ne es to noliedzu, neko. es negribu par to domāt, lai man mazāk šermuļu dzīvē, bet... tas nav tā.
vaaaij es tev tur sagādāšu baudiņu. tur masāžiņu, tur tev pamasēšu, tur patirināšu. kā tirla! es nevaru teikt sieviešu vietā, bet man no tāda "mīlas pirkstiņu" īpašnieka drebuļi nahren, vēl padomātu vai kārtīgi roku spiest.
2024-09-18 13:48

Kate88      Ak jezin, gaumes dazhaadas, katram savs! Man sex ir nr1 attieciibaas. Logiski, ne ar kuru katru .Esmu laikam rets rets izneemums starp sievieteem😅 2024-09-26 22:00

Kate88      Isto atrast vispaar NAV LEMTS KATRAM!!! Esi nopelnijis, buus! Neesi- iztiepies saraujies, nedabuusi.ne ar ko !!! esmu astrologs ar pieredzi. zinu, ko runāju! Un apchakareet nesanaaks Karmu !!! Ja, Meginaasiet, grebsiet ar pilnam karoteem to sastrebto putru. Un jaa, Individyalajaa Kartee viss rakstits! Taa kaa ,,astologija ir nopietna zinaatne, un tas nav jums paziileet kafijas biezumos. ))) 2024-09-28 21:39

Deavids      Vajag tikai labi meklēt, tad jau atradīs. 2024-10-01 14:55

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu