Cik viegli vai grūti atrast īsto?

Cik viegli vai grūti atrast īsto, ar kuru ir labs, abpusēji patīkams seks.
Cik dzīvē tādi partneri ir sastapti?

fargo      man ir grūti saprast iekšējās cūcības pakāpi - uzkarināt vīrietim sveša vīrieša bērnus un vēl saukt šo nelietību par mīlestību. 2024-09-15 16:03

Optimiste      Oj, nu beidzat murgot...cilvēki adoptē...ir audžu ģimenes...kāpēc lai nepieņemtu sava mīloša partnera bērnus? Vnk pēc šķiršanās, pārsvarā bērni paliek pie mātēm...viss atkarīgs no pašiem...un tie svešie...ātri kļūst par savējiem(pers.pieredze)😉 2024-09-15 16:33

kruela      Kā tas ir - uzkarināt vīrietim sveša vīrieša bērnus???? ....it kā tik stulba neesmu, bet to nu gan nevaru saprast.... tas vīrietis pirms veidoja attiecības nezināja, ka sievietei ir bērni.... ??? .... 2024-09-15 16:56

LaskovijMerzavec      Itkā pieauguši cilvēki visiem virs 40, nu jau vajadzēja būt nedaudz saprāta.

Ok, citādi politiskie uzskati, valdība sūds, saule, vispār kretnīsks lukturis, paši nevar attiecīgo naudas summu sakasīt, lai justos apmierināti... vēl kkā saprotami, bet te ar ko Jūs karojat - ar bērniem, ar sievietēm, kurām ir bērni?

Jūs, ko cienīgāku pretinieku nevarat atrast?

Ne vīrieši, bet "gavno" !
2024-09-15 18:36

fargo      kruela... you can not make this shit up.
protams, ka lielāka daļa vīriešu ir naivi un paļaujas, jo pieņem, ka mīļākās domu gajiens ir tāds pats kā viņam, bet tas nevar būt tālāk no īstenības. parasti, priekš viņas vīrietis ir tūlis, utilitāra lieta.
naivs vīrietis domā - ot man būs tagad sekss līdz mūža beigām. glupelim visdrīzāk nav priekštata, ka otrreizējās laulībās sekss četrreiz nedēļā ir mazāk ka 5% tādu paru un arī tas tikai pirmajā gadā.
to ļoti daudzi vīrieši vnk nezina. oportūniste reģistrēs ēzeli kā apgādnieku sveša vīrieša bērniem, plīvurs ļoti drīz kritīs. un lohs maksās. otrreizējās laulības ilgums ir ap divi gadi. reti mazliet vairāk. gandrīz nekad uz palikšanu. karoč, lohs pats ielika krānu/galvu cilpā, taisnība, bet tieši tāpēc viņiem to vajadzētu zinat. un vēl vajag sameklet to sievieti, kas ir atteikusies no jaunā "papiņa" apzagšanas caur alimentiem sveša tēva bērniem.
tāpat kā muļķi pievilinas uz atriem kredītiem vai pērk uz krīta jaunas mašīnas un telefonus, tāpat daudz vīrieši ķeras uz iluzorām mūžīgā seska perspektīvām.
statistika visā šaja priekš tāda vīrieša ir vnk šausminoša.
2024-09-15 18:44

LaskovijMerzavec      18:44... tieši to pašu var attiecināt arī uz Tevi, kā bērnu tēvu. Toolis, glupeklis, ulitāra lieta. Pie tam, nav jau nekur teikts, ka Tu esi bērna tēvs.

/... psc, kur tik daudz sviesta var būt te dažiem. Pārspēj dažu labu "pasistu" sieviški.../
2024-09-15 19:31

jozolsen      Un periodiski masturbējot gaida ĪSTO...Nu nafig to netīro padarīšanu realitātē.. 2024-09-15 20:35

kruela      fargo.... nu nevar saprātīgi domājošu cilvēku piespiest darīt to ko viņš nevēlas..nu nevar.. bet kā saka - ir aitas - būs arī cirpēji..... varbūt tomēr, pirms likt krānu cilpā, no sākuma ir vērts to cilvēku iepazīt, lai nesanāk tā šmucīte un nenākas atkal visas pēc kārtas gānīt..... 2024-09-15 21:07

Ljekainiitis      Atrast var tikai meklējot ... :)
Jeb - nav grūti pārdot indiānim sliktu nazi, ja tas nezina,kas ir labs nazis ....
2024-09-15 22:09

Zinta      tracer, chris Ne visas sievietes ir ar lielu vēlmi precēties. Daudzas, mūsdienu sievietes nemaz nevēlas precēties. Ļoti izvērtē vai ir vērts. Kādēļ zaudēt savu neatkarību? Kādam atskaitīties kur iet, dzirdēt pukstam, ka iet uz teātri vai koncertu? Jā, jā! Teiksiet, ka tā nav? Ja atrodam to īsto, ar kuru sapas it visā, tad ir vērts padomāt par precībām. 2024-09-15 22:23

Maskava13      Viegli tas nav!Katram no mums ir savas vēlmes un fantāzijas!!!Partneri ar laiku var saprast kas patīk un kas nē!Kas sagādā baudu un kas nē!! 2024-09-15 22:34

aija_69      (c) Kad esi jauns, visi caurumi labi (vīrieša viedoklis)
Sievietes: kad esi jauna, intuīcija uz vīrieša izvēli ir perfekta un sekss vienkārši norauj jumtu.

(c) bet gadiem ejot saproti, ka no plika seksa maz jēgas
S: šo man grūti komentēt, vēl nav pienāci šis vecums, jeb nav piedzīvots pliks sekss?

(c) atrast sievieti ar kuru būtu vērts likties gultā nav nemaz tik vienkārši...
S: likties gultā ar vīrieti noteikti būtu vērts, bet.. personīgie tarakāni jau traucē.
2024-09-15 22:37

Muktiana      optimiste, bet ir arī virieši ar pilnu aprūpi pār berniem. Parasti kaut kad aizvainojumā atkarojuši no mātes bērnu, mātei uzrodas cits, ar bērnu saikne izdziest un tad paliek pilnas slodzes vientuļais tēvs. Dažos gadijumos varbut māte pati pamet. Ir svētdienas tēvi, kad brīvdienās berni ir 24h x 2. Bet daudz vairāk sieviešu ir tiešām pataloģiski greizsirdīgas un mēgina izskaust jebkādu tikšanos ar vecajiem berniem. Daudzi sexa dēļ tam piekrīt. Ir arī aizvainotas bijušās, kas greizsirdibas dēļ neļauj, bet jaunās ( parasti jaunas) cenšas iedraudzēties. Es izteicos, kā butu, ja butu japieņem vīrietis ar tādu 100% aprūpi, vai regulāru weekenda aprūpi. Baigi pec tāda varianta personigi es nerautos. Ja nu butu akurat ideālais, tas varetu likt mainit domas. Es atbildēju uz bw komentāru. Droši vien vnk ir jābut stiprām jūtām, lai pieņemtu ar visu pūra bernu. Ne vienmer svešus bernus pieņem kā savējos. 9/10 nepieņem arī kopā dzīvojot. Varbut paciešs. Rodas iespaids, ka fargo dikti par sexu satraucas, ka neviena nedod 4x nedēļā un par to sāpe un dusmīgs uz visu pasauli. Bišciņ izbrīnija, ka tādā sex. atkarību valgā ir kritis īstens kristietis un pat nespej noslept to. 2024-09-15 22:41

Maskava13      Muktiana!Tu tēmas nesajuci?Šeit neiet runa par bērniem vai viņu radīšanu vai audzināšanu!Runa iet par seksu no kura partneri gūst abpusēju baudu!! 2024-09-15 23:00

fargo      mēģinājumi mani aizskart nemaina to, ko es saku. tas nemaina statistiku un to kas var notikt vai ir noticis.
nu, iedomājies ciemu, kurā ir sadauzīti ceļi un vairums cilvēku stāv ceļu malās ar plakatiem, kuros rakstīts "mēs velamies labus ceļus!" un tas viss turpinas ikdienu. neataust doma, ka pati pieeja ir garām.
vai tu iepazīsti cilvēku un tas kko grib, ir vēlmes, tu iebrauc ciemā, viss tur pat, viss tas pats, paiet divdesmit gadi, bet tā cilvēka rati ir kur bijuši.
ok, cits piemērs, mums te bija diskusija par investīcijām. muļķību daudzums tur bija mazāks kā šais diskusijas, bet pietiekams. tas būtu kā tev pazvana brokeris un saka: tūliņ! mūža iespēja, jainvestē tagad. tu tāds: ok, ok. dod man tehniskās analīzes kopsavilkumu, tikai būtisko. brokeris: nū, šances uz ļoti strauju izaugsmi tuvākajā laikā. tu: kadas ir šances? brokeris: pieci procenti. tu:(klusums)...(klusums turpinas). pieci procenti? labi, kas ir pārējie 95%? brokeris: mēs zaudējam gandrīz visu! tu: ok, tad kas ir labās ziņas? brokeris: mums ir iespējas!
ja man ir atkal jābūt ciemā gandrīz vienam, kas rāda no brašiem vēlmju plakatiem uz bedrēm ceļos un atpakaļ uz plakātiem, then so be it.
varbūt paši principi nav ok?
es atkārtošu, ka laba iznākuma statistika ir tik slikta, ka tie pieci procenti ir tikai konkretam kontingetam ar pavisam noteiktiem atribūtiem.
cits cipars pārdomām. tikai 25% pāru sekss ir reizi nedēļā. tā ir grupa ar vislielāko seksa daudzumu. pēc pirmā bērna piedzimšanas tas samazinās 55-65%, pēc otrā bērna samazinas vēl divkārt. jo tie 25% ir kopīgais no pilnīgi visiem, visu vecumu utt.

tagad vēl cipars seskaalkotājiem. otrajās laulībās, gadu pēc laulībām, "vīram būs sekss reizi nedēļā" ir tuvu nullei. ievēro, ka vīram, nevis sievai. nospiedošai daļai sekss ir reizi 1 vai 2 gados. atkal - think for a moment...

man ir ļoooti labs iemesls manam izteiktajam pesimismam jautājumā.

dati ir par asv, ne lv.
2024-09-15 23:22

Maskava13      Fargo!Tieši tāpēc neviens nav atcēlis seksu "ārpus"Ğimenes dzīves! 2024-09-15 23:47

fargo      23:47

es neaubšaubu ģimenes institūciju. tā var likties, bet tā nemaz nav! es apšaubu to, kā digitālā laikmetā ir kļuvis daudz grūtāk nodibinat attiecības, kā industriālā un iepriekšējos. es pats slavināju to, cik tagad daudz iespēju satikt cilvēkus un tā ir, bet laulāto... hm.
es ekstensīvi randiņoju vairākus gadus. ta kārtīgi! katru nedēļu, ja ne 2x nedēļā pa čiksai.
man tas nav neko un nekad devis, kas būtu palicis par kaut ko vairāk kā ēnu, kur nezini ne vārdus. nav nekā! bet ja man tā ir, cik vēl cilvēkiem notiek tas pats? un izrādās ta ir pandēmija. izrādās, neklātienē un ja iespēju ir tūkstošiem, izvēle kļūst ļoti grūta un pat ja notiek, cilvēks ir kā bērns konfekšu vai mantiņu veikalā ar neierobežotu maku un katra iegūtā lieta gandrīz uzreiz zaudē savu pievilcību, jo varbūt... varbūt tur ir cita - labāka. tikai jāturpina meklēt.
katras nākamās attiecības samazina iespēju veltīt sevi attiecībām ar to vienu. katra šķirta laulība dubulto iespēju nākamai neizdoties tā pat. dēļ tā, kā ir iekartots dzimumu prāts, sievietei šī ietekme ir krietni izteiktāka.
paskaties apkart, vai tā ir vai nav? es neesmu šīs lugas režisors un aktieri katrs spēlē paši savu lomu. un protams, lai arī ne visi, bet tu vari redzēt izteiktu neizdošanās tendenci. tad varbūt tai ir iemesls un nevis tāpēc, ka paši savu lomu atveidotāji ir inherenti ļauni vai kā citādi slikti cilvēki, bet paši principi ir aizgājuši šķērsām. kāpēc sanāca un vairs nesanāk.

redzēt tu vari gandrīz tikai reakciju uz sekām, bet ne uz iemeslu. nevienu problēmu nav iespējams tā labot, tikai uz laiku salapīt. tādas ir attiecības, kas rodas nevis mīlestības dēļ, bet "ka tikai es nebūtu viens/viena". un tas nestradā un strādāt nevar.

ateistiem tas nepatīk, bet mēs esam kristīgā kulturālā ainavā, kur vīrietis un sieviete grib veidot pāri kā stabils elements, nevis volatīls. tas notiek, protams. bet ja lielais vairums ir noturīgs, viss parejais arī turas kopa l
2024-09-16 00:23

fargo      ateistiem tas nepatīk, bet mēs esam kristīgā kulturālā ainavā, kur vīrietis un sieviete grib veidot pāri kā stabils elements, nevis volatīls. tas notiek, protams. bet ja lielais vairums ir noturīgs, viss parejais arī turas kopa līdz ar to. un attiecību karuselis ir problēma. pretēji ko iespējams domā daudzas sievietes un es arī agrāk, vīrieši ir daudz, daudz uzticīgāki, kā tas var likties. pasvilpot pie sevis par labu dupu, bet atgriezties mājas pie pārbaudītām vērtībam ir ļoti raksturīgi vīriešiem, ja esi bijusi viņu vidē un ieguvusi pacanu uzticību to noverot.
bet tas cits, tas nestradā. ka palakati ar protestiem.
2024-09-16 00:23

tracer      piekritu fargo
tiiraakaa fantazeeshana ka peec nodziivotiem 20 gadiem kopaa baigais sex😀
peec gada jau nekaa nebuus.uz sveetkiem nu varbuut
a pienaakumi.alimenti.krediiti..tie gan paliks😀
2024-09-16 09:10

Optimiste      Tracer un fargo...Jums varbūt labāk būtu pakārties....?🤔 2024-09-16 11:42

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu