Par anālo baudu un sekām

esmu viena no laimīgajām sievietēm pasaulē, kurai orgasms ir pateicoties tam, ka masēju arī anālo caurumiņu ar mīkstu mākslīgo pipeli, dzirdēju no kāda ginekaloga, ka ir vīrieši, kas patstāvīgi drāž savas mīļās sievas, viņām baudas nav un vecumdienās fekālijas krītot no pēcpuses ārā, savukārt es to daru, tikai ar mērķi, lai gūtu ļoti dziļu un prieka pilnu orgasmu, Sakiet cienījamās dāmas, kāda ir pieredze Jums, ja gadiem piekopjat anālo seksu vai tas ir kādas sekas atstājis un pamatfunkciju anālai atverei

rokons  Kolonoskopijai mūsdienās zonde jau nav resnāka kā palielāks vīra daikts, bet starpība ir tā,ka pirms kolonoskopijas tomēr lieto gan anestētiķus gan miorelaksantus.
Pirmā komplikācija anālajā sexā varētu būt fissuru, resp plaisu rašanās. Sekas - saaugumi un iekaisumi, par onkoloģiju pat nerunājot.
Bet kam anālais sex patīk, var veikt sagatavošanās procedūras vismaz ar lubrikantiem ieeju apstrādāt.
Reklamējas arī speciāli anālie vibratori, ja vēlme baudīt bieži. Turrisks mazāks

Pillerina  Kā viena dakrere teica - izstaipīta gumija paliek izstaipīta.
Plaisas, plīsumi, hemiroidi, oat audzēji - pēc tam normāla lieta esot staigāt pamperos.
Dzemdējot pēc tam esot labi skati arī....

allldis  VEGF viedoklis 

2 1 nu da... alldim sirdi cērme apčurāja laikam. Redzat dāmas, kāds mūsu biznesmenītis ir : saka, ka neciešot kažoku metējus , un esot iecietīgs. Pieņemsim, ka es esmu slēpts homoseksuālis, tad kur šeit palikusi tolerance un iecieība, par kādu onkuls lielās ? 
 Paga, mani (pat nepareizi uzrakstot manu alter-ego niku) izcēla... Vai tik nav gadijies kaut kur komunicēt citur pieredzes apmaiņā... Laikam onkam ļoti nepatīk atzīt, ka jaunietis acīm redzot ir zinošāks (precizēšu-izglītotāks) par 60 gadīgu semi-impotentu vecīti
------------------------
Visai smiekligs šī nevesela tipa dusmeļu spiedziens, bet normālo, veselo sabiedrībai labs piemērs šo perverso tipu pētīšanai, preparēšanai! Kā norma, šie radījumi ir slimīgi nervozi, ar histērisku raksturu un kā piem. šis neārstētais reaģē uz tiem netīkamu vai atmaskojošu tekstu. Un argumentu vietā uzbāžas ar rupjībām, ar oponenta personīgu apvainošanu tēmas faktu vietā. Un, kā to labi demonstrē šis šo noviržu slimnieks, pat citīgi manu anketu pētījis savam infuzoriskam cērmju uzbrukumam! Tā klaji apgāžot pašsacerēto slavas dziesmu sev, ka esot "zinošāks un izglītotāks"! Pie tam minot savu un manu vecumu, pasniedzot tos kā kādu paša sasniegumu vai kā manu negatīvu kļūdu, demonstrējot, ka ir arī vēl d umiķis, ne tikai rupjš, bez intelekta zilo slimiķis.  Un vēl tam info - toleranci, iecietību nekauņām neizrādu!

virietis1973  Kāds vēl anālais?.DJums pat vaginālā nav.D

av2  Jaa , jaaa....ja paarak daudz nnnemssot mutee, mute arii ciet vairs neveraas , a??
Bet paskatiities, kaada te aktivitaate ap sso jautaajienu :) tauta ieintresanti cepaas, tas jau fakts.

VEGF  allldim 04:31
Ja jau pats nolēmi mani diskusijā izcelt, būtu pieklājīgi atbildēt.

Lūdzu, pirms diskutē, iemācies pamatus, kaut vai ieraksti google meklētājā Graham´s hierarchy of disagreement , ad hominem. Sapratīsi kādu kļūdu tu izdari - nevienā mirklī tu nemini reālus argumentus, toties kolīdz kāds tev min morāli nepieņemamu viedokli, tā sāc apvainot par garīgi slimiem. Dīvainākais, ka redz mani lai apvainotu cilvēks izdomā ierakstīt tēmā ka es esot slims. Nepatīk tēma, un neesi aizvanijoams, tad kādēļ gan tu viņu lasi?

Sasniegums ir ko tu sava mūža laikā esi paspējis paveikt vai tieši pretēji neesi spējis paveikt. Izskatās , ka ar toleranci šeit ir sliktāk kā izskatijās.

Par to, ka man būtu dusmu sprādziens kļūdies, man patīk diskutēt, vienalga par kādu tēmu. Gribi, pakaitināšu vēl , tāda patika diskutēt ir izplatīta starp augsta intelekta cilvēkiem, bet netolerance starp zema intelekta homo vulgaris. Redzi, ja tev 15 sekundēs izlasīt diskusijas oponenta anketu nozīmē cītīgi studēt, tad reāli - I rest my case.

Paskaties, uz neratnie_stasti , pirmais posts diezgan korekts, aizrāda par viscerālo muskuļšūnu un skeleta muskuļšūnu atšķirību. Vēl labāk ja būtu minējusi, ka anāla kanāla spiedienu rada tieši iekšējais sfinkteris, kas ir viscerālo muskuļšķiedru veidojums. Nedaudz gan iesaista terminus netēmā - vārdi anatomija, fizioloģija, gareniskais , cirkulārais slānis, Iekšējais nervu pinums, ārējais nervu pinums. Varbūt kļūdos, bet pie ārējā sfinktera loģiski domājot jābūt vienīgi cirkulārajam slānim, gareniskajam tur nozīmes nav.

rokons 21:20 ir izteicis daudz noderīgāku informāciju, jeb faktu par fissūru veidošanos anālā seksa laikā.Ja rodas plīsumi, tad bojājumi saaugs ar saistaudiem, kas vairs nevarēs sarauties. Tātad iespējama izstaipīšana ir. Te arī rodas jautājums - vai ar sakarīga kalibra ierīci , izmantojot pietiekami lubrikantus notiks sfinkteru traumēšana vai nē.




p.s. at

allldis  VEGF viedoklis 

2 2 allldim 04:31
 Ja jau pats nolēmi mani diskusijā izcelt, būtu pieklājīgi atbildēt.

 Lūdzu, pirms diskutē, iemācies pamatus, kaut vai ieraksti google meklētājā Graham´s hierarchy of disagreement , ad hominem. Sapratīsi kādu kļūdu tu izdari - nevienā mirklī tu nemini reālus argumentus, toties kolīdz kāds tev min morāli nepieņemamu viedokli, tā sāc apvainot par garīgi slimiem. Dīvainākais, ka redz mani lai apvainotu cilvēks izdomā ierakstīt tēmā ka es esot slims. Nepatīk tēma, un neesi aizvanijoams, tad kādēļ gan tu viņu lasi?

 Sasniegums ir ko tu sava mūža laikā esi paspējis paveikt vai tieši pretēji neesi spējis paveikt. Izskatās , ka ar toleranci šeit ir sliktāk kā izskatijās. 
-----------------------------
Savas pamácíbas paturi pie sevis, lídz tev káds tás prasís, ja sajédz ko no pieklájíbas vai étikas normám! Lídzsvaram un pieméram pamácíba pretí - ir nenopérkama gara inteligence un ir augstás skolás dirnéjis "intelbeñkis", bet tikpat prasts zábaks palicis. Un zábaks ar visam specifiskajám zinásanám savá saurajá jomá, piem. - tá sirdslietás - dibenu sfinkteru utt. "fekaljon" jomá!Tálák "izglítotajam" skaidroju- ja rakstu slims, tad tas nav lamu vards, bet diagnoze, kuru pasaka prieksá slimnieka atbildes reakcijas, teksti un "garígas nesaturesanas""izpaudumi. Man starpíba bútu tikai no info - vai slimniekam ir iegúta, to deforméjosa trauma, jeb iedzimta, tas ir -  grúti vai neiespéjami árstéjama. Un tad tam ir zinámas atlaides reagéjot uz neveselá tipa rupjíbu, uzbázíbu, zemjostas "humorparodijas izpausmém" utt. Gan sádu tipu nekauníba un uzbázíba visos gadíjumos ir zinamu riebumu un nicinajumu izraisosa, tomér saprotot, ka sí bríza uzveréjuso

allldis  Gan sádu tipu nekauníba un uzbázíba visos gadíjumos ir zinamu riebumu un nicinajumu izraisosa, tomér saprotot, ka sí bríza uzveréjuso tumsoñu globalá antikultúras un perversuma politika nekadi neveicina sádu slimnieku diagnozes apzinásanu un árstésanu. Kas it ká esot visai veiksmíga, bet cítígi, visiem veidiem slépta, nokluséta, ká kaitejosa multikulturalo tumsonu-globalizatoru laikmeta mérkiem. Domájosh, vesels cilvéks to redz un saprot, ieinteresétie-pékamie to noliedz, patiesíbas aizkertie, pagaidám neárstétie spiegs, kérks un lamásies, bet karavena dosies tálák!

P.S.
Par gan kremlinu, gan zilo standart argumentáciju ".Nepatīk tēma, un neesi aizvanijoams, tad kādēļ gan tu viņu lasi?" atb. vienkarsa - tas bútu abu veidu algoto trollu sapnis, lai apklustu citádi domajosie,lasot so tipu totálus melus vai dzili pretígas riebeklíbas, kas nereti gázas no abu veidu músu pilsonu naidniekiem! (gan jápasmejas par "inteligentá, zinosá" cilvécina zinásanam, lielot komatu pirms un arí "aizvanijoams" ir "non coment"!

VEGF  allldi , un atkal esi neproduktīvs - vienkārši ar aizvainojumiem mētājies, un tā teikt lec pie secinājumiem. Neesmu es par sfinkteriem mācīts augstās skolās. Augstās skolās citas lietas studētas, bet redzi, ja ir intelekts vari atvērt grāmatu vai izlasīt zinātniskos rakstus. Var arī apjautāties paziņām.
Pret nepieklājīgiem cilvēkiem esmu nepieklājīgs tādēļ vēl pamācību iedošu. Diagnozes mēs parastie cilvēki neuzstādam. To lai ārsti dara kas mācīti viņas atpazīt un uzstādīt. Starp citu homoseksualitāte vairs netiek uzskatīta par slimību.
Zini allldi , es arī esmu kristietis, tas nenozīmē ka es drīkstu kādu nosodīt par viņa interesēm un nodarbēm. Tiesāšanu atstāj dievam, ne izliecies par dievu pats.

Skatos, ka esam tēmu nozaguši. Vēlies izlādēt savas emocijas, lūdzu, turpinam privāti.

allldis  Precizésu, es izsaku skaidri savu viedokli, nevis ar mistiskiem aizvainojumiem métájos!Par uzbázíbu pamácot jau nepárprotami izteicos, neatkártojies un ar atgremotám ábeces patiesíbám arí vajag vérsties pie vismaz citas, tev piemérotákas auditorijas! To pasu attiecinu arí uz vel vienu tavu uzmacigo pamácísanu par Dievu un tiesásanu,jeb ísák - ej pie spogula!
Par tému ir precízi turpináts, jo tádi "kristiesi", kas atbalsta perversijas, jeb télo "objektívos", karojoso sorosítu 5.kolonnas ietvaros un visás témás iebázas un uzbázas ar savu slimíbu slavinásanu, kengájot veselos un nejédzot, ka iznemot augosu naidu un riebumu pret sevi, neko citu neizraisa! Jo ká sauc, tá atskan!
Emocijas izládejam sparingos un citos músu fiziskajos vingrinájumos, bet privati te nav ko turpinát, bet otrádi gan. Jo sí zilirozá lautinu téma jau likumdosanas límení amoráli skar visu veselo un normálo cilvéku sabiedríbu un jo vairak iesaistísies domájosie un pamodusies, jo mazáka iepéja paliks bagátígi sponsoretajai minisaujinai neveselo uztiept savas kaprízes un novirzes visai músu sabiedríbai!

monaslizassmaids  abpuseja bauda ir svariga abiem. es no ta gustu baudu un mans partneris ari...interesanta anatomija...

allldis  Atradu delfos versijās "Juris Lavrikovs: Satversmes tiesas spriedums..." labus komentārus par lidzīgu tēmu:
100% Par!!!

21.11.2020 01:07:45
Viedais
20.11.2020 16:36:14
@pats Jā, tādi indivīdi, kuri uzskata, ka viņi ir pārāki pār citiem sabiedrības locekļiem, kuri nerespektē ne sabiedrības, kurā viņi dzīvo vērtības, ne uzskatus, ne vairākuma gribu, un tajā pat laikā ir naidīgi noskaņoti pret tradicionāli domājošiem cilvēkiem, patiešām ir. Un tie ir LGBT organizāciju pārstāvji un viņu atbalstītāji. Paskaties spogulī. Kā var necienīt Satversmi un tradicionālo laulību nodēvēt par homofobiju? Es aizvien vairāk pārliecinos, ka cieņpilns dialogs nav iespējams dēļ viņu attieksmes, ne dēļ heteroseksuālo cilvēku attieksmes. Sabiedrības sašutums ir par to, ka šī agresīvā mazākuma grupa caur savu lobiju Satversmes tiesā neleģitīmā veidā mēģina uzspiest savu izpratni par ģimeni. LGBT savas iekšējās lietošanas patiesības grib uzspiest visai sabiedrībai. Tur ir tā problēma. Ne jau jūsu eksistences faktā. Par jebšu pret to nekad neviens nav iesprindzis, ne 1918.gadā, ne tagad. Cīņa ir par pasaules skatījumu. Par sabiedrības vairākuma cilvēktiesībām saglabāt savus uzskatus, tradīcijas, vērtības. Jums nav tiesību ierobežot cilvēku domu un uzskatu brīvību! Satversmes tiesa ar dažādiem LGBT lojāliem "ekspertiem" un medijiem dara tieši to - mēģina piespiest cilvēkus atteikties no savas domu brīvības un izvēlēties LGBT pasaules uztveri. Tas nav normāli.
--------------------------------------------
Labi rūkts, bet ar to ir par maz, tautai jāķeras pie skaļākiem, radikālākiem līdzekļiem, jo amorālo, uzbrūkošo perverso apdraudēti ir ne tikai bērni, jaunā paaudze, bet visa veselo cilvēku sabiedrība jau tuvā nākotnē!

dzilums  lasu un brīnos..., vairums tik centīgi kritizē, nosoda un gudri muld par to, ko nekad nav darījuši. Varbūt nevajag citu tikumību sargāt? izskatās ka te daudziem sekss ir piecu minūšu nodarbe, kas jāpiecieš bērna radīšanas vārdā... 2020-12-27

edding  01:50 kāpēc domā, ka nav darījuši? Varbūt darīja un nepatika? 2020-12-27

dzilums  edding, kam ir pieredze, par tiem es nerunāju. Protams ka tas ir katra paša ziņā. 2020-12-27

baluba  Kāda runa te var būt par anālo muskulatūru, ja lielākais vairums pat nekad nav piedomājis par citiem muskuļiem ? 2020-12-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu