Par anālo baudu un sekām

esmu viena no laimīgajām sievietēm pasaulē, kurai orgasms ir pateicoties tam, ka masēju arī anālo caurumiņu ar mīkstu mākslīgo pipeli, dzirdēju no kāda ginekaloga, ka ir vīrieši, kas patstāvīgi drāž savas mīļās sievas, viņām baudas nav un vecumdienās fekālijas krītot no pēcpuses ārā, savukārt es to daru, tikai ar mērķi, lai gūtu ļoti dziļu un prieka pilnu orgasmu, Sakiet cienījamās dāmas, kāda ir pieredze Jums, ja gadiem piekopjat anālo seksu vai tas ir kādas sekas atstājis un pamatfunkciju anālai atverei

JurisK  Un es visu laiku biju nesaprašanā, kam meitenes tik dikti tos dibenmuskuļus trennē - izrādās - pret nesaturēšanu!

edding  Tak sen jau zinātniski pierādīts, ka sieviete no dibina drillēšānas nesaņem nekādu baudu, ja nu vienīgi redzot, kāds prieks tam latentajam gejam iebraucot kakucaurumā.
Es neticu, ka senjora ar savām bildēm anketā cilātu šādu tēmu. Visticamāk uzlauzts konts un kāds ir dikti apbbižots.

siikaa16  Kā kaut ko mīkstu tur var dabūt iekšā?

VEGF  Praktiski gan ar to neesmu saskāries, bet ir gadijies īsi no kādas mediķes dzirdēt, ka viss atkarīgs no anatomijas, kāda tev apakšā , ir kurām anālais sekss sagādās baudu un ir kurām ne.

Par izstaipīšanos , ja tā padomā, tad gan es ļoti šaubos. Kamēr bez pārmērībām, protams (nevajag tur kulaku vai ko vēl lielāku spraust iekšā. Kamēr netiks traumētas muskuļšķiedras , nekam nebūtu sliktam jānotiek. Padomā pati - kad ej uz tualeti , negadās resnāka kalibra kaka ? Nu un kas, tagad nekakāsi nekad, jo noteikti izstaipīsi anālo atveri ?
Nedaudz no sporta fizioloģijas: muskuli stiepjot , tā muskuļšķiedras pagarinās par aptuveni 1-2mm nedēļā , savukārt kolīdz kādu laiku nav staipīts(mēnesis laikam), muskuļšķiedras atkal saīsinās.

par "fekāliju krišanu laukā" vecumdienās relatīvi daudzām tas atgadās, un tur anālajam seksam nav nozīmes. Tā pat kā pie urīna nesaturēšanas . Tikai nesaki ka kāds sievietēm ar šādu problēmu ir peni iebāzis urīnizvadkanālā. Lai mazāk nesaturēsanas u.c. problēmas būtu , galvenais atceries starpenes muskulatūru arī trennēt.

Vilsons  :D Tas ir vienkarsi pizdec ar junms :D Nekad nedomaju ka man bus tik smiekligi lasot sos komentarus. Tiesam paldies jums :D Es prosta vienkarsi ahujel. :D

Belle_de_Jour  Man arī bilde ar tekstu neiet kopā :D Varbūt bella_ nemaz nenojauš, ka viņai patīk šādas lietas :)

allldis  Prieks, ka arī šādās nestandarta diskusijās komentētāju vairums joprojam ir normāli,veselīgi domājoši ļaudis. Par dažiem neveselajiem, visai švaki maskētajiem "objektīvajiem", kāds liekas tas VEGE utt. daži, nav vērts runāt!
Tāpat jau lēni, lienoši neveselo piesārņota ārlietu ministrija un arī Saeima un Rīgas Dome. Kas šķiet ir sods visai normālo sabiedrībai par gara trulumu, vienaldzibu sabiedriskajās apspriešanās un neattaisnojamu pasivitāti mītiņos, vēlēšanās! Precīzs ir teiciens- "lai ļaunais, defektīvais uzvarētu, neko vairāk nevajag, kā tikai lai godīgie un veselie cilvēki nejauktos un stāvētu malā!"

Sigvarts  Lai veidotos viedoklis, ir jābūt pieredzei. Citādi tā ir tukša muldēšana par nezināmu tēmu.

Tā rādās, ka vairumam komentētāju šeit nekādas pieredzes par to nav, bet viedokļi tiek bīdīti oi, oi, oi.

studentka  Ja esi no "tām laimīgajām", tad kāpēc tāds jautājums? Padalies pati-kā tev ir ar to caurumu. Vecums jau pieklājīgs, lai izdarītu secinājumus.

VEGF  nu da... alldim sirdi cērme apčurāja laikam. Redzat dāmas, kāds mūsu biznesmenītis ir : saka, ka neciešot kažoku metējus , un esot iecietīgs. Pieņemsim, ka es esmu slēpts homoseksuālis, tad kur šeit palikusi tolerance un iecieība, par kādu onkuls lielās ?
Paga, mani (pat nepareizi uzrakstot manu alter-ego niku) izcēla... Vai tik nav gadijies kaut kur komunicēt citur pieredzes apmaiņā... Laikam onkam ļoti nepatīk atzīt, ka jaunietis acīm redzot ir zinošāks (precizēšu-izglītotāks) par 60 gadīgu semi-impotentu vecīti

Sigvart : mums nevienam šeit arī nav pieredzes strādāt AES , bet nez kādēļ viedoklis par tēmu ir. Nedaudz kļūdies , ļauj, palabošu, lai veidotos viedoklis ir jābūt zināšanām, ja vadies vienīgi pēc pieredzes tad tā ir tikai ignorance. Piedevām, paskaties pirms ieposto nākamo tekstu : tev ir izvēle starp viedokli un personīgo pieredzi , nav doti citi varianti.

neratni_stasti  Te kāds par muskuļšūnām "gudri" stāstīja. Tad, lūk... nevar uzdod tās īpašības, kas piemīt šķērssvītrotajām skeleta muskuļšūnām - tām, ko pumpē sporta zālē, ar gludo muskulatūru, kas veidot iekšējos orgānus. Pirms te gudri muldēt par ānusa neizstaipīšanu, derētu iepazīties ar tā anatomiju un fizioloģiju - muskuļu slāņiem un inervāciju. Varbūt tad radīsies sapratne, ka izstaipīts ānuss tomēr ir izstaipīts.

VEGF  nerātnie stāsti - iesaku iepazīties ar starpenes muskulatūru. neskaties taisno zarnu, bet ārējo sfinkteri. Padomā pati, tanī mirklī kad ej uz poda, pati tak iniciē defekācijas procesu, vari arī paciesties , vai tomēr tev kā zirgam - kolīdz kas nonāk taisnajā zarnā, tā uzreiz ārā ? Un inervācija te pričom ? tagad arī nervus sabojā mistiski ? Un kāda gabarīta ekskrementi tev ir ? kā tie nebojā anālo atveri ? Pie izstaipīšanas varbūt var rasties problēma ar spēju sajust kad ir uzkrājies saturs, bet paga, atkal jau jautājums - un kā ekskrementi "neizstaipa" šo pašu reģionu ?

Ja runājam nopietnāk - līdz šim zinu tikai 1 publicētu pētijumu par šo tēmu, bet šis pētijums ir tā teikt pilns ar caurumiem. Piemēram, aizjej ciemos pie kolēģiem paprasi lai kolonoskopu parāda, kāds tam ir diametrs. Paņem lineālu, nomēri, aizej mājās pie kunga, iebaro viagru, un tad nomēri. Salīdzini.

p.s. ja nu tev kungam būtiski liels, tad apsveicu ?

neratni_stasti  viedoklis 12:58, nju, man slinkums Tev stāstīt, kāds tam visam sakars. Ja nezini, tad paliec neziņā, man ta kas.

miks18  Ja es pareizi saprotu, tad tos gumijas daiktus var dabūt arī mazākus un tievākus. Tā, lai nepārsniedz pamatfunkcijai raksturīgo izmēru. Un tad satraukumam par pārmērīgu izstaipīšanu nevajadzētu rasties.

miers2  par tematu neko nezinu, bet viedoklis man ir - ļoti netīra sajūta lasot :) Bet nestrīdos, jo esmu redzējis daudz trakākas lietas - kad sievišķis ļauj sunim muti aplaizīt- tādai anālais droši vien ir kā necerēta smalkmaizīte no miskastes. Ko lai saka - gaumes jautājums tas viss

Lovetta  izstāstīšu īsu pastāstiņuiz stacionāra darba dienas...vēl tajos senajos aizlaiko,kad par ārstēšanos nebija jāmaksā, pacienti dažkārt mēdza atnest prezentus. Un vienā tādā reizē topj atnests nevis klasiskais šampis, bet vīna pudele...un izrādās,ka mums nodaļā nav korķa viļķa. Kur varētu būtb kirķa viļķis? domājams tur,kur visvairāk veču...un kur ir visvairāk vīru? Nu protams,ka ķirur;gijas nodaļā. Domāts, darīts-aizlēkšojam uz ķirurģiju aizņemties korķu velkamo. Un tur mums iedod baisu spoži hromētu agregātu ar resnu garu spirāli. Kkāto vīnu attaisam un nesam instrumentu atpakaļ, pie reizes apjautājoties-ko ar šito dara ķirurģijas nodaļā. Un ķirurgs sak, ka ar jamējo velkot bieti no pakaļas laukā...tā kā taisnība ir Deziree, tur ļauži bāž visneiedomājamākās lietas

Piparkuka  Noteikti NEpatīk. Jo ir sāpīgi un ir blaknes- tieši tā, izbojājas ķermenis tajā vietā! Un- jā, piekrītu, ka tiem, kam to patiktu darīt ir zināmā mērā zilie....

Lovetta  Un vsp, tauta...bāžat tur krānus,banānus, ananasus vai čiekuus-viss viens,katram sava izpratne par prieku un baudu. Bet tā ir tāda intīma lieta, runājama starp partneriem...Un nebūs smuki, ja te zem kkādanika ielogojušies jūsu vidusskolas vecuma bērni lasa par jūsu zekzuālajām prioritātēm...vai kolēģi, kaimiņi...Un pēcāk teiks, reku Pēterīša mutere,anālā zekza priesteriene...Varbūt ir vērts infu meklēt medicīnas saitos vai poliklinikā?

Anaslex  Nu fuj. Analais sex ir kautkas nedabisks un pat pretīgs🤭

edding  Orgasms dibinā? Varbūt daba sajaukusi dzimumorgānus ar izvadkanālu. Citādi TUR orgaZms nevar būt.
Maziņš pēesiņš-
kāpēc dienasgrāmatu sadaļā nav veltīti ieraksti attiecībāaa uz šo, dalītas vietas, prīzes, vimpeļi šai sakarā? Tāda tēma, tik piemērota apakšbiksēm. Un vieta kur izvērsties visgudriem spriedumiem, pamācībām, kā labāk, kādā leņķī, kādā rakursā bildēt, kā izvietot gaismas, ar kādiem filtriem ko notušēt, ko izcelt, kā uzvarēt visus foto vērtēšanā. Īsāk sakot, tik plašs darbības lauks palicis neapgūts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu