Tur NĒ, šitā NĒ, te JĀ

Vīrietis sievietei parasti dod mājienu ko vēlas gultā, sieviete vīrietim pasaka - uzmini! Kā īsti ir ar šo tēmu, kad cilvēks grib, bet nesaka ko grib. Tā taču var daudz ko un daudz kur dabūt negribot!

dabasmiilis  Nu ja - baļķīši nemēdz ar otru runāt , tiem jātēlo sastinguši baļķīši un jāuzskaita baļķu tēsēju kļūdas, lai nākamreiz varētu tēlot baļķīti zem cita tēsēja!

Bet tā arī notiek ,kad tikai ar dundukiem tiekas ,lai arī kas viņi būtu!

Ar ko gan lelle būtu sliktāka par sievieti ,kas klusē!? Pat lelles mūsdienās runā vairāk.

Felde  Vai nevaretu būt tā-ja sex neapmierina.blakus ir nepareizais? Nu nevar iemācīties jūtu pasauli! To vienkārši sajūt! Nespēju iedomāties.kad ksutkas nesanāk.nepatik starp saskanigu pāri. Un jārunā.jāizrunā viss.bet nejau tajā mirklī.... Partnerim jābut saprotamam! Uzjautrinos par tam sūdzibām.kas reizēm izskan...sāpošās galvas...nevēlēšanās otru izbaudīt...gulošie baļķi utt... Nu kāā? Kā tas iespējams!? Ja cilvēki kopā....kas notiek? Kas pasliktina to kvalitati? Ja partneris saka nē...izrunājiet kas notiek... Labojiet situaciju.nedrīkst krat sevī.likt domas nolasīt... Bauda rada baudu...kam janotiek.lai atteiktos... 🤔. Jauku visiem dienu! 😘

miers2  Tātad sausais atlikums no šī visa ir par to, ka nerunājot nebūsi laimīgs, bet runājot būsi laimīgāks, ja?? Vesela kaudze komentāru un tāds domas seklums, tāda pārgudrība muļķībā!
Faktiski visbiežāk cilvēki nerunā par to, ko nemaz nav vērts dziļi apspriest! Ja reiz man gribās ko sajust citādāk, tad visdrīzāk ne jau no tā paša cilvēka, bet no kāda cita. Nav vērts gaidīt no suņa murrāšanu - suņi luncina astes, bet kaķi murrā..mani besī tā suņu astes luncināšana, bet citādi normāls lops, ne. Nav vērts runāt, ja nevar sagaidīt to, ko vēlies! Ja sieviete nemāk skūpstīties, tad viņa sūcās tā, kā māk - gan jau kādam patiks. Nu nav viņai šīs sajūtas, ko es vēlos sajust, jo vienk nav - stāsti vai nestāsti. Ja divi cilvēki sajūt tuvību līdzīgi, tad viņiem faktiski nav daudz ko otram mācīt, bet ja gribas citas sajūtas, tad ne jau ar šo cilvēku tas izdosies! Trakākais ir tad, ja foršas sajūtas spēj sagādāt pilnīga kuce pēc rakstura

Felde  Miers2.pilnīgi pareizi! Sajūtas nevar pierunāt.... Bet par velmem.gan jārunā! Nu nav verts likties gultā ar pasīvo.ja velies aktīvo.... Ja velies mūžamežus.nelien kailcirtēs....

miers2  Felde, dzīve nav tikai pastaiga kailcirtē - tai brīdī forši- nekas nebirst uz galvas :) Ja man patiktu pasīva sieviete gultā, tad viņai jābūt apveltītai ar izteiktu valdzinājumu, bet viņa arī citās lietās būs pasīva visdrīzāk - un tas ar laiku izbesīs. Arī aktīvā ir ļoti forša, bet tikai nelielās porcijās - brīvdienu attiecībās kā reiz! Grozies kā gribi, vienmēr nākas piekāpties savās vēlmēs, ja negribi padzīvot viens kādu laiku. Man patīk copēt uz ezera laivā - tiešām patīk :) Bet es netaisos tur dzīvot uz ezera laivā!
Un varu atkal atkārtot zināmo lietu - ja kāda man šķiet tik jauka kā saulīte, tad tas nekad ilgi nebūs abpusēji - šī sieviete gribēs sajust vairāk -to, ko es nevarēšu viņai dot..tā nu tas gadās

Felde  Kā saulīte....medz būt arī saules aptumsumi...🤔 Sniegt vairāk...ko nespēšu dot...🤔 -kļūda tajā.ka cilvēki izliekās...labāki.veiksmīgaki.un saejot kopā.šis plīvurs krīt. Atkārtošos-runāt...izrunāt ! Nu neesam tak vairs pusaudži.bez dzīves pieredzes.redzi tak ar ko tiecies.dzirdi atbildes uz saviem jautajumiem.redzi attieksmi uz lietām.un pret cilvēkiem.Negribās ticēt.ka vīriešiem klapes uz acīm...tiklīdz ierauga ko īpašu... Tā vajag! Un tad vilšanās! Manuprat.sievietem tā nav.Jo sevišķi.kad ir zinama pieredze.Es nepievēršu acis uz to.kur skaidri zinu.ka nespēšu samierināties! Nevar cilveku pārtaisīt.var izlikties vai pieciest! Un tā ir tā kļūda.ja domājam-es spēšu.man vajag,šoreiz centīšos! 🤕Ņefiga!!! 😅 Man pārmet.ka esot augstas prasības.bet skaidri zinu-mekleju līdzvērtīgu!!! Un neko citu neņemtu.jo-nespēšu sadzīvot....😀 Tad kapec jātēlo? Mani nevar nopirkt...pārtaisīt... Un tas nenozīmē.kai baigā dzelzss..... Nē.velos būt aiz...vīrieša! Nevis vilkt.... Un saprotu-šeit ir vairums izbrāķēto.... Un.parcik.sievietes pārsvarā iesniedz šķiršanos.nav apmerinātas....tātad-vīriešiem pietrukst vilkmes...😅. Es neesmu pamesta.vai šķirta...tapec nevarešu spriest....kurš kuram🤔 tikai zinu vienu.no gaisa nekas nekrīt.kopā var visu izrunat.pārdzīvot un kalnus gāzt!!!
Un arī-tema....-nav nekā! Ko gultā negribetos
..ar savu partneri!!! 👌🤣 Nav tada nē...ja uzticies tam otram!!!

Geisha  Vispār jau no dabas dots vīrietim būt vadošajam, valdošajam. Sieviete, ja ticēs vīrietim tad sekos caur uguni un ūdeni, un seksā viņa murrās un būs padevīga kā mīksts plastelīns. Nav ko te izdomāt jaunus seksa likumus. Vīrietis piš, bet sieviete ļaujas.
Mani piemēram besī vīrietis, ja viņš gultā ieņem zvaigznes pozu ar tekstu:"te es esmu, rādi ko tu vari". tfu!!!! tādam tik uzspļaut virsū gribas nevis veikt vingrojumus uz baļķa.

miers2  Jā , Felde, par izbrāķētajām piekrītu. Ir gan vairums. Bet nu katrai kūciņai sava garša - ja vairs nepatīk gardēdim ar mačo masku, tad nav uzreiz jāmet laukā. Par izlikšanos arī Tev piekrītu - vairums izliekās par labākiem, es arī izliekos :) Jo tā ir ērtāk un vieglāk. Ja reiz noķerto zivju skaits nemainās, tad kāpēc gan airēt pret straumi?? Man nav nekas pret sievietēm ar augstām prasībām, arī nekas nav pret zilajiem - kamēr mani ar to visu netraucē dzīvot vieglu, ērtu dzīvi un domāt vieglas domas.

Piparkuka  Piekritīšu par to "uz vienas nots".. Parasti nejautā, bet dari un dara. Kur nav pretī trakulības vai aizrautības vai partneris ne pārāk patīk, tur ar neko pats neaizraujies, čiks un viss, labi, ka beidzās.
Un atkal citur- kur ir aizrautība un patika- sadari tādas lietiņas, ko pat sapņos pats par sevi nevarēji iedomāties, parādās visvisādi instinkti, darbības)

Geisha  Piparkūka pateica taisnību uz visiem 100.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu