Čau kā iet...varbūt gribi?

Ja sieviete dienā saņem kādas pāris vēstules ar tekstu "Čau, sexu gribi?"- vai tas liek justies iekārojamai vīriešu acīs? Pieeju jautājumam no humora puses, bet iespējams šāda vēstule kādai arī uzlabo omu! Un kā ar vīriešiem, vai sievietes jūs arī mēdz uzrunāt šādā veidā?

Uguntina7777  Es secinàju seno pamàcìbu lietà.Ja tevi grib izvarot atdodies ar labu,jà gribu.Aizmuks! It kà seks pa tel. tik rakstiskà veidà,vai man grùti piebalsot,un ko jau 2.ned gaidu.Nu ja vìrietim tà gribas, var jau izpalìdzèt.Ja porno vairs neietekmè.

dabasmiilis  Nezinu kā tur ir ar tiem kartupeļiem , bet kad nesu piedāvāt burkānus pie visām durvīm , tad caur durvīm skan sieviešu saucieni : "Lasies prom - tūlīt izsaukšu policiju! Samaitātais izvirtuli!"

Tā arī burkānu biznesu nācās slēgt!

Hmmm, tomēr laikam būs jāmēģina stiept tos kartupeļus!

rokons  Gribi? Ok, uzrunāšu.............:D :D

av2  Kaa nav skaidrs, ar daamam te , nesuuti dzejollus, sirsninnas, zvaigznes ,nepiedaavaa sex, lovi,kartupellus , un 100$. Paareejais viss der ?
Taatad, rakstaam veestuli : " Labdien." :)

baluba  Nemēdz gan. ... diemžēl :)

Tepataas  Un kāpēc lai justos iekārojama, ja pat ezim skaidrs, ka šādas vēstules viņš raksta katrai/ jebkurai? Cerībā, ka kāda beidzot piekritīs :D man īsti nav skaidrs, ka var gribēt kādu, kuru varbūt tikai iedomās esi redzējis:D

Chris1986  Paturpinot Tepataas domu - un kā var kādu gribēt aicināt uz randiņu, jo visas anketas ir daudzmaz vienādas? Un kā vispār var gribēt anketu un burtus, kas tajā sarkastīti? Perversi un šaurā bezizeja

Piparkuka  Anketas vienādas?! Nē. Un- katrs cilvēks ir citādāks. Vispārēji skatoties un arī tieši skatoties.

Tinte  Jā, pāris reizes atbildēju, ka gribu gan, lai raksta adresi. Ka jau pucējos un tūlīt būšu klāt. Dīvaini, bet viņi adresi neatsūtīja un ļoti ātri izdzēsās.

betrilo  Varbūt vajag kartupeļus mainīt pret sexu ....?

virietis1973  Ir diezgan naivi domāt un cerēt,ka pozitīvas atbildes gadijumā kāds tagad mērkaķa ātrumā nesīsies jūs apmierināt.No 20 piedāvātājiem labi ja viens atbrauks,un tas pats visticamāk būs zem normāliem grādiem.D No tiem nebeidzamajiem sexa piedāvājumiem šejienietēm rodas viltus ilūzija,ka viņas ir superskaistas un neatkārtojamas,attiecīgi tā arī viņas sāk uzvesties.Nolaidieties uz zemes,un tad varbūt arī tas sex jums būs,lai gan tas arī vēl zem jautājuma.Bet vislabāk,dzivojiet bez sexa,jo tad ir interesantāk lasīt jūsu nervozos un stresainos skricelējumus,jo fizisneapmierināta sieviete tak nav īsti normāla.D

Tessa  virietis, kurš septiņdesmit trešais, nu, žel, ka tev nav lemts (un arii nebus) ieraudziit mus, kuras tiešam, vairakums, ir superskaistas un neatkartojamas+veiksmiigas utt utjpr. par sesku paklusešu, citadi ta jau tava vecuma var sakties trabli ar to (atgadinu, ka novembris ir viiriešu menesis, prostatas parbaude rullz), lai nesarugtinatu vel vairak. Un ja arii gadisies ieraudziit, tad nekas nespiizdes noteikti))
ka sauc, ta atskan, vai zinies, viss tikai jusu delj, jusu delj :DD

LaskovijMerzavec  Nav brīnums, ka sievietes vairs nereagē uz " gribi noniebtis" , ja 20 piesola seksu, bet neviens pat neatbrauc vai labākājaā gadījumā atbrauc viens i to neturās kājās.

A, nu skaidrs, kādēļ sievietes uzskata daudzus te par triliņiem kubā. Taisnīgi.

Keysey  Tas nozīmē ka vecis nogribējies un gatavs izveikt darbību ar jebkuru sievieti, kura pavilksies. 2021-02-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu