Čau kā iet...varbūt gribi?

Ja sieviete dienā saņem kādas pāris vēstules ar tekstu "Čau, sexu gribi?"- vai tas liek justies iekārojamai vīriešu acīs? Pieeju jautājumam no humora puses, bet iespējams šāda vēstule kādai arī uzlabo omu! Un kā ar vīriešiem, vai sievietes jūs arī mēdz uzrunāt šādā veidā?

Vaukskis  Man tas glaimo, ja kāda tiešām tevi izvēlas, nevis "nes cauri"! Vienreiz tā dr.lv atgadījās, ka saņēmu šādu uzaicinājumu, bet piedāvājumu izdevās dabūt tādēļ, ka bija sastrīdējusies ar savu "otro pusīti" un tādā veidā vēlējās atriebties viņam. Es neļāvos kārdinājumam un ar to tikai saniknoju to sievieti!

Felde  Šādi tekdti.atkal un atkal.pārliecina.ka muļķi tiešām ir brīvi...nevienai nevajadzīgi... Pat.ja precēti...tātad-neveiksminieki...

Tessa  cik ilgi tu vel uzdosi glupus jautajumus?

Aina_Ko  Nevar noliegt šo faktu. Nāk tādas un līdzīgas vēstules un smieklīgākais, ka bezpersonisku anketu īpašniekiem. Būtu rakstītājs sexīgs vīrietis, atbildētu ar humoru, ka protams gribu, ja reiz tik valdzinošs esi. Bet nav jau uz ko pavilkties, tāpēc atliek izdzēst.

VECA_PIEPE  "Čau, sexu gribi?" (c)

Normāli, cilvēks tikai pajautā- viņš vienkārši interesējas- sieviete grib/negrib, kā viņai ar vēlmēm un kā viņai klājas. Pieklājīgs vīrietis, kurš nav nekāds balamute- prot īsi un kodolīgi pajautāt.

"Čaukodarivaisexsudosi?" (c)

...uz sitiena ir skaidrs, vīrietis nerunā aplinkus un lieki netērē ne savu, ne sievietes laiku:ja jā, tad jā vai, ja nē, tad nē! Laiks ir nauda- kamēr sešas vai deviņas sievietes sāks tielēšanos,...pa to laiku, iespējams, ka ar desmito sievieti vīrietim čiki-briki jau būs noticis. Basta!

Jason  Tas jau tāpat kā zvans pie durvīm ar sekojošo tekstu "a kartupeļus nevajag?". Nu, mazums, kādai vajag kartupeļus, kādai sexu. ;)

aaalis  Bet, Jums dāmām tač patīk saņemt arī jūsmojošas, ar skaistiem vārdiem pilnas vēstulītes....., pat ar puķītēm un sirsniņam......!?

preilene  O jaaaa... uzreiz sajūtos nereāli iekāroja.. :D Varbūt čalis savus pakalpojumus piedāvā - jāapjautājas, cik maksā (nu, līdzīgi kā ar tiem kartupeļiem - par velti taču to mantu nedos) ;)

aaalis, dzeja, puķes un sirsniņas pirmajās vēstulēs, manuprāt, norāda uz kādām personības problēmām.. no šādiem vīriešiem pavisam noteikti jāturas pa gabalu..

Piparkuka  Kāpēc no admina, ja tie ir reāli rakstītāji?! Jo, ja tu viņiem atbildi, viņi taču arī atbild..
Tā ka.
Tas liek justies dažādi.

Piparkuka  Nothernlights- visinteresantāk, ediņās, būs, kad tos pašus jautājumus no tā paša vīrieša saņemsi atkal pēc kāda laika.
Kad jautā visu to pašu, par visu ko un vispār pat nefiltrē vai neatceras, ka jau 1x to prasīja un ir runāts (rakstīts)!! Mani tas šokē!!:D
Nu kā, tu jau uzdevi man tos jautājumus, es jau tevi pasūtīju vai nu izbeidzām diskusiju, bet nē- atkal visu to pašu jautā....:)) Smieklīgi.

AivarsN  Ar tām dāmām pat sarežģītāk kā ar bitēm. Uzmini nu, kurai nav pa prātam tiešs piedāvājums, kurai riebj ka to piedāvā caur dzeju un puķēm. Tāpēc visdrošāk laikam ir nepiedāvāt nevienai un neko.😃

Uta  tradicionāli ohujam ir tas, ka kungi slēpj nevis nodomus, bet identitātes, uz ko arī atsaucas tās, kurām tobrīd maiņa iekrīt.

Capsa  pieklājīga komunikācija laikam skaitās laika tērēšana:)

arlielu  Parsvaraa seit visas sez un kuuko dzeguziiti.

Kemina  Gluži pretēji, tas nosit apetīti tiktiesm ar vīriešiem! :D

JurisK  Tā frāze tiešām strādājot! Esmu vienmēr tam bijis par kautrīgu, bet, vairs īsti neatceros, kāds čoms laikam stāstija, ka tā uzrunājot meitenes uz ielas. Apm. 10% veiksmes!

Piparkuka  10% veiksmes?! Ja būtu 100%, tad vēl ok.
Diezgan pazemojoši uzrunāt pārējās 90, kur nav ok.

P.S. Ja neko nepiedāvās, nekas nekad arī nesanāks.

Chris1986  Nu, lai arī vēstules teksts varbūt nav īpaši izsmalcināts, tomēr tas ir godīgs un parāda to, ko vīrieši patiesi grib un kādēļ viņiem vispār ir vajadzīga sieviete. Un viņi, domā, ka sieivete tak arī ir cilvēks un viņai ir tādas pašas vēlmes (sprieš pēc sevis). Bet nu labi, ka raksta un kko meklē. Ko tad sievietes - tik sēž un brāķē. Tā ir galēji pasīva pozīcija, kura pavisam noteikti neko nenesīs

Kaskaade  Un kādēļ tad tie vīrieši izbola acis un uzmet lupu, ja arī sieviete parāda to, ko patiesi grib- naudu, jo nauda ir viegla un pārticīga dzīve. Un viņas domā, ka vīrietis tak arī ir cilvēks un viņam ir tādas pašas vēlmes (sprieš pēc sevis). Ko tad vīrietis- tik sēž un brāķē. Tā ir galēji pasīva pozīcija, kura pavisam noteikti neko nenesīs

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu