Sex par naudu sievietēm pec 50 gadiem

Vai dāmas pēc 50 lidz 70 gadiem gribetu tikties ar jaunaku puisi par naudu ?

Rouzita  Es gan nedomā, ka dziļas domas un enerģijas šim piedāvājumam apakšā. Puisim vienkārši gribas piedzīvojumu un arī savu ego pabarot: "es varu dabūt un es varu atļauties samaksāt par to, ko gribu".
Lai veicas!

Kencis  Felde jau ir 1-ā ir rindā , dos un ņems visos caurumos par naudu ! :D
Es arī varētu kādai 2 Eur iedot , bet tikai par kvalitatīvu minetu !

Spriditis1975  Jaunietes vēl dod cerības kundzēm🤔 Vecāku dāmu meklē, kura ātri čības atmetīs ekstāzē? Skaties, galvenais lai papīri... papīri būtu! 😆

Semija  Interesanti, kādas derības džeks noslēdzis??? Uz naudu vai skaitu...

Kaskaade  Eee, nu beidziet, nauda nesmird!, kāda vēl gerontofilija.
Kundzēm prieciņš, puisim piķis, ko savu čiksu pabarot.
Kapitālisms, ziniet 😉

Erosa  kaskaade, nu neiet Tev vairs labi ar kūdīšanu....es zinu tantes, kuras, ja tiktu pie forša kindera, čalim iešķinķotu dzīvokli skrīveros, kur augšstāvā mitinās smuka apm 20 g blondīne, un vēl veiksmi novēlētu un vēl savas apenes atdāvinātu (laikam tā jādara)

Erosa  vismaz man viena paziņa tā darīja, sava ex-a jaunajai sievai dāvināja apenes, sak, ja pa´ņēmi manu veco vīru, ņem manas apenes arī, meitene paņēma, jo teicienu nebija dzirdējusi:))

Kaskaade  Varēji jau nemaz nekautrēties un teikt kā ir, ka tā viena paziņa biji tu 😜
...kautgannnn, no kurienes tev nauda apenēm, un kur nu vēl dzīvoklim skrīveros 🤣🤣🤣

av2  Diemzzeel muusdienaas sievietes tajaa vecumaa......sex vunnam sen dienas aizmirsies daudzaam. Kur nu veel maksaat, par to laimi. Un pamatojums ir tas,re kaada es taisna, pareiza , un ko te klaaree, "ka vinnas zinot, ko gribot, ko negribot" . Tiessaam labaak ir dziivot pilniigi bez sex, nekaa kaadam profesionaalim samaksaat? Kad ir iedvesma, ja taada vispaar ir vairs. A varbuut tas pro viirietis radiis to iedvesmu, a? Nemeegginaasi, nezinaasi.
Jaa, moraalo pusi es saprotu, bet....otras dziives jau nebuus.

dabasmiilis  15:58, Koordinātas arī varēji pierakstīt klāt , es neatteiktos no dzīvokļa Skrīveros[lai arī kur tie atrodas] , štrunts par to 20mit gadīgo blondīni - pirmais ko izdarītu - uzsistu to dzīvokli gaisā un par to naudu iegādātos zemes gabalu laukos vai arī govis.

Kaskaade  Achhh, Cik vīrieši tomēr lētticīgi....tik naivi ticēt, ka sievietēm sex ir aizmirsies un kas tur vēlll

Vīriešu palaidnība lielīties ar sieviešu skaitu x3, sieviešu- kautrīgi samazināt skaitu :3.

😜😂

Kaskaade  Ja sieviete saka, ka viņai sexa nav- nozīmē, ka viņai sex paraleli ar 3jiem 😂

dabasmiilis  Vecīt, vai nav kauna tādas kapeikas nobriedušām dāmām piedāvāt - viņām sāks sāpēt galva, lai izdomātu ,ko ar tām iesākt.
Par tādu summu atdodas lētā gala palaistuves , tagad gribi pateikt ,ka sieviete tavās acīs ir tik vien vērta ,cik lētākā palaistuve!?

Tas ir debīlisms maksāt sievietei ,es vēl saprastu otrādi ,jo sēkla[dievišķais spēks] maksā naudu{neviens gurķu un tomātu sēklas veikalā par brīvu neņem} ,ja vienīgi tev slikta tā sēkla ,ka vēl jāpiemaksā ,lai tikai kāda to gribētu iegādāties.
Vai arī pārpratu un nosauktās summas ir tikai par to ,lai sieviete vispār piekristu satikties , bet pēc tam par katru minūti papildus izcenojums!? Saproti pareizi - grūti laiki, kovids pļauj, dāmām ēst arī gribās , no plika sekša paēdis nebūsi.

Ps. Man jau arī patīk vecākas , īpaši apaļīgās , man patīk viņu formas - jaunajām tādu nav.
Ps. Labās lietas dzīvē ir baudāmas par brīvu, jāprot tikai atpazīt tās.

Kā apnikusi tā patērētāju sabiedrība - sievietes dod par naudu ,veči meklējas par naudu , i vieni i otri atpērkas no bērniem par naudu - iegrūžot rokās planšeti un citus elles labumus, valsts institūcijas arī drāž pa naudu utt... - un tikai pasakiet ,ka tā nav mākslīga sabiedrība!
Ja cilvēks prot kaulēties[runāt un uzklausīt] ,tad viņš var dabūt arī par brīvu ,bet kuri nav apdāvināti ar šīm spējām ,tie domā ,ka viss ir nopērkams...

Orchia  Davai kopigi ņemam un sadedzinam to ļaunuma sakni! 🤣

rokons  Bet varbūt var drusku pārfrāzēt.....?

Vai dāmas pēc 50 lidz 70 gadiem gribetu tikties ar vecāku puisi par naudu ? :D :D

LaskovijMerzavec  Tiešām te tik naivas aŗi ganās, kas uzķeras uz tik prastu provokāciju?

Orchia  Rokon, tas ņeprakanajet. Tur neviena nauda to darbu neatsvērs 😂

ieva03  Vecāks puisis I ar naudu,i bez naudas nezin vai būs darītājs,nu ja nu vienīgi VIAGRU sadzersies,bet nu tad tak var dabūt sirdklauves,būs vēl ātrie jāsauc,tad priekš kam sievietei tādi kreņķi?

Pillerina  Cik minūtes? Vai arī - kāds tarifs minūtē?

DanaL  Autors ir gatavs samaksāt 50 €, lai atrastu sev mammuci, no kuras nākotnē ieplānojis izspiest krietni vairāk.

Tomēr vismaz vienā punktā šis cilvēks ir pārāks par citiem, - viņam sieviete pēc 50 joprojām ir sieviete, kamēr, piem., fargo (40+) viņu uzreiz iegrupē omu kategorijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu