Kā tas var būt!?

Vīriešiem rodoties spēcīgām jūtām pret konkrēto sievieti var rasties problēmas seksā, savukārt, kur nav jūtu - viss čikiniekā! Kur problēma? Kompleksi? Vai tā ir? Man kā sievietei tas nav saprotams, jo mums sievietēm jūtas pret partneri palīdz daudz vairāk baudīt šo procesu!

rokons  Abiem jābūt labi ,tad ir pareizā poza

Naktsputns1955  Starp to, pret kuru ir stipras jūtas, ir liela spriedze, kas reizēm var ieslēgt psiholoģiskas bremzes.

Anri  Ja vīrietim ir spēcīgas jūtas pret sievieti, tad viņš var sajust milzīgu atbildību! Gribas izdarīt visu maksimāli labi un jutekliski, kā rezultātā par daudz uztraucas un uzbudinās, kas seksam galīgi nenāk par labu. Ja vīrietis jūt tikai seksuālo iekāri pret sievieti, tad viņš domā tikai par sevi. Viņu neuztrauc kā tas otrs jūtas. Man stāv, es gribu tevi un notiek sex, ka tik turies. Vīrietis domā tikai par savu baudu. Tas ir kā samaksāt prostitūtai. Samaksāju, gribu baudu, atslābinos un par sievieti nedomāju. Jūtu gadījumā, sākas rūpes, pat šaubas vai ir pieklājīgi no otra prasīt to, ko vēlies. Gribas būt labākajam un vīrietis "pārdeg". Ja pašas vīrietim ir tādas problēmas, ka viņš tevi ļoti mīl un seksā neko dižu nevar, lai pirms tuvības iedzer kādu glāzīti viskija. Tas viņam ļaus atslābt un jums abiem būs labi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu