Kā tas var būt!?

Vīriešiem rodoties spēcīgām jūtām pret konkrēto sievieti var rasties problēmas seksā, savukārt, kur nav jūtu - viss čikiniekā! Kur problēma? Kompleksi? Vai tā ir? Man kā sievietei tas nav saprotams, jo mums sievietēm jūtas pret partneri palīdz daudz vairāk baudīt šo procesu!

Piparkuka  Nu kā tad nav saprotams, pat ļoti ir saprotams!..... vajag palasīt grāmatas par mīlestību, tieši vīriešu rakstītās grāmatas. Un, ja esi dzīvē satikusi mīlošus vīriešus, tad zināsi. Kas ir trauslums, bailes, nedrošība, tabu un vēl daudz kas cits, kas saistās ar mīlamo objektu.
Sievietei ir tieši tāpat. Ar jebkuru svešinieku- sīkums. Ar mīlamo- jau pierms tikšanās viss trīc un dreb iekšā. (nu tas tā vienkāršoti teikts).
Mīlamo tur vienkārši neaizskarsi!... It sevišķi, kamēr vēl neesat tā īsti iedzīvojušies kopā.

Piparkuka  P.S.- Nevis "tur" neaizskarsi, bet- "tik" vienkārši neaizskarsi!!:)

drufulis  Esmu kādreiz dzīvē saticis un iemīlējies vienā jaukā skaistā sievietē. Viņa ir skaista, interesanta, jauka. Man ar viņu kopā bija tik labi, bet kad lietas aizgāja līdz gultai viņa bija nekāda.. No sākuma vēl domāju ka varbūt izdosies kautko mainīt, bet kad jau zini ka nekas labs no tā pasākuma nav gaidāms, sākās problēmas. Cik nu dzīvē ir gadījies tās sievietes satikt, lielākā daļa domā ka sekss tā ir vīriešu padarīšana un viņai nav nekādas daļas ja tas bīrietis nejūtas labi, tā jau ir viņa problēma, esmu kājas atpletusi..

Dezyree  Ja nemaldos, par to reiz runāja dr J. Zālītis, tās nav "problēmas seksā", tas ir pirmajā, otrajā reizē, kad maigums un mīļums ir vel lielāks kā iekāre.
Tas ir piedzīvots un tas ir patīkami. Risks protams pastāk, ka tā nav "maiguma nevarēšana", bet šam ir problēmas ar čibriku, kuras viņš noklusē un stāsta, ka kas tāds nekad nav bijis, vel trakāk ja apgalvo, ka ar citām nekas tāds nekad! :)) nu tad sūtiet pie tām "citām" un miers!

miers2  no tā mēs varam secināt, ka vienk ir tādi cilvēki, kuriem nevajag būt kopā un likt vainu uz iemīlēšanos nepalīdzēs. No sērijas , lai to maigo un mīļo labāk pieguļ tas, kam viņa neko daudz nenozīmē, ne :))

edding  Gribi teikt, ka tam, kurš tevi mīl- nestāv? Nevar būt.

rokons  Vīrietim potence ir 50% atkarīga no smadzenēm.............visādās situācijās. Pamatā bailes, nervozitāte, sevis nenovērtēšana.
Sievietēm - kristīgā audzināšana , arī daiļliteratūra, aizspriedumi. Salīdziniet ziemeļeiropietes ar Austrumu sievietēm.
Visa rezultātā abi neapmierināti. Nav viegli salāgoties

Skudiss  Ja sieviete nu ļoti ļoti patīk un zeksis vēl nav bijis, tad gadās, ka zeksi dāma grib ātrāk nekā es un tad jāpielieto visādi triki lai izvairītos no zeksošanas. Bet kad pirmā reize notikusi tad jau gan problēmām nevajadzētu būt. Tieši otrādi līdz kamēr ir iekāriens un sieviete rada uzbudinājumu, var tā un šitā un pa vairākām reizēm. Varbūt kādam iekāriens un uzbudinājums pazūd, bet pateikt baidās tad jau cita runa, visādi var būt.

Dezyree  :D sievietes VAR vienmēr, bet ne vienmēr GRIB,, vīrieši GRIB vienmēr, bet ne vienmēr VAR..... :))))))

dzilums  problēmas varētu rasties tikai, ja spēcīgās jūtas ir - šausmas! Nu tik baisa sieviete, ka paliek ļenganas kājas un ne tikai...

samba4u  Gan jau viņš visām stāsta, ka nestāv tikai uz viņu,
galvenie varianti ir jau pieminētie - fizioloģija(loceklis ir jātrenē, šajā procesā smadzenes tiek saslēgtas ar locekli, un jo biežāk treniņi(nerunāju par seksu), jo labāk loceklis jutīsies, tad stāvēs uz visām - i uz tām, kas patīk ,i uz tām, kas nepatīk.)
Un otrs psiholoģija, mūsdienu straujumā cilvēkam ir grūti atslābināties, atšķirība ir liela - sieviete drīkst atslābināties, bet ja vīrietis pārāk atslābināsies, tad arī viss process var aizlidot, vai nu par ātru beigt, vai arī risks uz plkst. sešiem.

Man ar to problēmu nav, bet prāta spēlītes noder, es piemēram, kad jūtu kulminācijas pietuvošanos, sāku domāt par autosacīkšu startu un briesmīgu avāriju pirmajā līkumā, tas palīdz kulmināciju piebremzēt!

Cits varbūt pārāk uztraucas, nepieciešams morāls atbalsts - varbūt iepriekš salielījies, bet kā pie darīšanas ,tā no kauna vai nerviem zemē lien, varbūt nespēj sakoncentrēties ,vai arī atslābināties, varbūt domā par bijušo sievu, varbūt domā kā nepalaist garām vakara sporta pārraidi(paralēlas domas), bet varbūt tā sieviete gultā tik neinteresanta, ka negribas/nav vēlmes viņu iekarot.
Varbūt cilvēciski vienkārši pārguris darbos un pienākumos, kamēr pie tevis aizbrauc pāri visai valstij, tikmēr velk vairs tikai uz miegu, ir tādi klaidonīši.

Varbūt slikts minets bija pirms tam, un viņš stipri pārdzīvo to brīdi un nespēj sakoncentrēties turpinājumam? (es tikai minu)

samba4u  Seksa laikā vīrietis nedrīkst domāt par gredzeniem, laulībām, bērniem, darbu un attiecībām, viņam tajā brīdī visa uzmanība ir jāvelta loceklim un tā darbībai, pa vidu nedrīkst aizmirst arī sievieti, pretējā gadījumā pilna galva ar visu ko piebāzta un no tā cieš seksa kvalitāte!

Tajā brīdī ir jāatslābinās, bet arī tikai nosacīti, jo ja vīrietis pārāk atslābinās tā kulminācija ir klāt - jākontrolē smadzenes, kuras atbild par locekļa darbību - ja smadzenes neko nekontrolē,tad nav jābrīnās, ka nekas nesanāk.

Un protams jātrenē loceklis, sievietes un liela daļa vīriešu naivi domā, ka pietiek tikai skaistu plikadīdu ieraudzīt,kā loceklim jau jāstāv - diemžēl tā nav(tad jau vispār pa ielu paiet nevarētu), var no iekāres uz mirkli pacelties, bet lai ilgtermiņā stāvētu - jātrenē viņš, jātrenē tā mijiedarbība ar smadzenēm(tās ir savstarpēji cieši saistītas lietas), nevar mēnešiem žūpot un pēkšņi vienā saulainā dienā izdomāt, ka tūlīt gultā darīšu brīnumus, fizioloģija tāda, ka netiekot bieži trenēta, tā noārdās, arī gribulis ir retāk un retāk, un beigās ir tikai gribulis, bet varēšanas trūkst.
Viss ir elementāri...

allldis  Tēma sadzīviska un arī mazliet izgudrēm provokatīva! Komentāri lieliski, dazi superuzjautrinoši, mersi abu dzimumu humoristiem!

Gatix  Vienkārši, kamēr sieviete taisa scēnas un laužās, vīrietim vienkārši tas apnīk un zūd interese.

Vaukskis  ..Hvz !

nemeloju  Dažiem rakstiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaaajiem.garumziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimes par iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisu. Acis var izmežģiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!

Piparkuka  nu drufuli..... tātad viņa vēl nebija "atvērusies", atplaukusi, atraisījusies visā sevī. Es pat nezinu kā tieši un kad tas notiek, taču zinu, ka būtībā sieviete ir "traka uz seksu":)
Ja neatveras. Ir kaut kādas bailes vai nepatika.
Nē, es nesaprotu. Tāpēc, ka man šķiet, ka 90% ir citādi- ka sievietes ir aizrautīgākās, vīrietim ir ok ar 1 pozu vienmēr:)

rokons  No pozu skaita jau nemainās sexa kvalitāte. Tās jāpamēģina, un jāatrod vis piemērotākās konkrētajam pārim. Nav teikts ka viena, bet nepārtraukta pozu maiņa ir bezjēdzīga

Geisha  Vai zināji, kāpēc sieviete pirms 100 gadiem vienmēr nolaida acis komunicējot ar vīrieti? Nu, bet taču tajās trenuškās kas toreiz bija vīriešu modē ļoti labi vareja redzēt biksēs kustība ir vai nav.

Labās rokās pat virve stāv. Sekss nav atkarīgs tikai no vīrieša spējām, bet arī no sievietes atsaucības. Gudra sieviete mācēs vīrieti iedrošināt ne tikai uz labu seksu, bet uzcels Pegazā, nevis gaidīs kad princis ar klibu kleperi atjās un aizjās sievieti neizjājis.

Piparkuka  rokon- pilnīgi piekrītu, tikai- ja sievietei tajā pozā ir labi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu