Sekss nūdistu pludmalē

Kāds ir jūsu viedoklis par publisku pārošanos nūdistu pludmalē ?

siikaa16  Dēlam savu mammu vai meitai tēvu redzēt kailu arī var būt traumējoši.
Normāli cilvēki nelūr kā kāds pārojas. Netīšām pamana un vairs neskatās.

knopiene  Normāli cilvēki nelūr kā kāds pārojās. Normāli cilvēki nepārojas citu acu priekšā. Tas jau nenozīmē ja nūdistu pludmale un var staigāt pliki tad arī var pāroties. Iedomājieties, ja lielākā daļa sāktu pāroties tad gan būtu skats. Tagad jau iznāk tā-nepiedienīgi jau uzvedās tas kuram jāskatās,lūr, bet tas kurš tur sekso ir mazs bērniņš kuram jāsaņem uzreiz un tūliņ.

AbrEgle  Tieši tā, publiska pārošanās ir pārošanās publiski, vai tā nudistu pludmale, vai Arēna Rīga vai Centrālā dzelzceļa stacija. Manuprāt tas ir slimi pēc definīcijas, tiem cilvēkiem nepieciešama ārstēšana. Ja nu vienīgi tā ir kāda porno uzņemšana, kā reiz Esplanādē vai Erots.

Publiska pārošanās nepatīkami atšķiras ar pārošanos publiskā vietā ar to, ka tā pēc definīcijas ir publisks ekshibicionisms. Publiskā vietā to darīt nav aizliegts (LR) un ja tas netraucē citus, tad pats par sevi nav nekas nosodāms.

Un tā nav moralizēšana, jo vienīgais, kas tiek sagaidīts - dari ko un kā gribi, bet respektē apkārtējos.

AbrEgle  Nūdistu pludmale ir nūdistiem, volejbola laukums - volejbolistiem. Ja reiz šis jautājums ir tik aktuāls, nesaprotu kāpēc demokrātiskā valstī nevarētu ierosināt vietējai pašvaldībai izveidot atsevišķu pludmali ekshibiconistiem. Lai viņi tur pārojas un skatās viens uz otru. Es balsotu par tādu inciatīvu.

CoCoSan  A ir izpratne ar ko ekshibiconisms atšķirās no dzimumtieksmju apmierināšanas?

AbrEgle  https://lv.wikipedia.org/wiki/Ekshibicionisms

Avatars30  Autorei tas patīk?

elsa  Tādus profilus, kā Avatars30 vajadzētu adminiem bloķēt, lai savas ādinraustāmās bildes pa visiem profiliem nesūta. Jau bik piegriezies.

kosrem  Nu kā jau pie mērkaķiem, tiem vienalga kur. Dabas instinkts.

Felde  09.49 nu protams-cilveeki to..dara majas,gultaa,tumsaa,zem segas...
_ja cilveeki ir domatspejigi-var jebkur,un vajag!!! Vienu gan piebildiissu-ne ar katru,ne ar visiem.... Viss,kas ienes attieciibas dziksteliiti-itviss ir nepieciessams! Un tie,kuri negrib,nemeeggina,tie,kuri eksistee-lai necer uz kaisliigam attieciibam! un,lai neskauzz tiem,kuri iet smaidiidami,prieciigi,laimigi! Lai nejuutas paarsteigti,ja vinnu partneris atrod kadu-labaaku! Nuuggiem dziive ir rutiina,un no taas var sagaidiit tikai gaudas,nokartus degunus,nelaimigus-skaudiigus cilveekus!
Arii sexam ir kraasas! Un vienalga,kur tas notiek,ja tas nav perversi,un netraucee citus cilveekus,tas ir veseliigi,un vajadziigi! :)

Sonja  Lai nosauļotos, Baltijas jūras līcis nebūs pirmā izvēle, lai kaut ko sabīdītu-gan!

puisitis  kaut kadi brivdomataji tie nudisti. hvz man labak patik peldeties normala sturi, neka pludmales nodalijuma kur ir nudisti.

CoCoSan  Feld, tev pašai ir gadījies redzēt dabā citus drāžamies vai pašai būt pieķertai? Stāsts jau nav par sexuālās dzīves dažādošanas ierobežojumiem vai aizspriedumiem, stāsts cik lielā mērā ļaužu dziņas un iegribas pārtop visatļautībā un publiskā to demonstrācijā.

Felde  Atkartossos,teicu,ja pielieto smadzenes...... Un piekkert var arii majas....-kaiminss,ja durvis nav aizseegussas.Jaa-passai ir bijis llooti dazzadas situacijas,arii publiskas vietas.
CoCo,lasit vajag,tad izdarit secinajumus.... :)

CoCoSan  Man nav ne pienākuma, ne intereses iedziļināties tavas dvēseles plašumos, kur nu vēl secinājumus meklēt, galīgi sieviete ferricht. A kā kaimiņš varēja gadīties telpā, kurā bija drāziens, liftu štoļ šūpojāt? Affigec ku oriģināli

Felde  Lai kas tu nebuutu,domasana nav tava stipraa puse.... Fascinee tie cilveecinni,kuriem galvenais ir runaat.....passiem nenojaussot ko,un par ko! :)

vnk_cilveks  Kur vispār lv ir kāda normāla nūdistu pludmale? Reāli neesmu atradis tādu. Visur pilns ar gejlūriķiem

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu