Sekss nūdistu pludmalē

Kāds ir jūsu viedoklis par publisku pārošanos nūdistu pludmalē ?

Sonja  Sev nodarījuši.

aivalaiva  Oi, Vecāķos reiz divi ņēmās. Cilvēki gados pieklājīgos, bet nu ne, kauna nav, ka turpat blakus apkārt guļ cilvēki. Darīt var viens ar otru jebko, taču ne jau citu klātbūtnē.

Felde  Arii vienkaarssi pludmalei-nav nevainas! Meedzu sauloties pa pliko,,protams,nevajag tiiri-visiem redzot.... Un sex pieredze ir itvisur! Neredzu tur neko nosodamu.... Pat nudistu pludmale nav jaameklee.

aaalis  Forši.....

Dedzinatajs  Tieši tā kā te minēja ka pludmalē var būt ģimenes ar bērniem,un jauniešiem. Es piemēram nevēlos , lai mani 7gadīgie bērni vērotu ka mīļojās karstasinīgais pārītis. Bet ir arī otra puse, esmu pats saulrietā nodevies mīlas rotaļām. Nekas tur slikts nav,protams nevajag to darīt pludmales centrā :) Ir atkal vēl viena puse. Lielupes pludmalē,jauna meitene gāja pāri kāpai, lai ietu uz sevis izraudzīto vietu atpūsties. A tur divi geji dangājas. Bļāviens bija pa visu pludmali :D Nu un ja šo redz bērni,domāju tgrauma uz mūžu.

rokons  Vispār, paliela filozofija - sex un bērni. Senlaikos bērni laukos dzīvodami labi redzēja kā dažādi radījumu pārojas, dzīvojot ēkās kā Brīvdabas muzejā redzams, vienīgā iespēja noizolēties bija pirtiņa, kur bērni gāja uz lūriņu.
Saimes meitas un puiši jau Zālīša grāmatas nelasīja, bet zināja un prata rīkoties, No kā uzzināja? Mūsdienu pasaulē iespējas mazākas mācīties visu laiku, reizēm pornofilmas paskatās (kad iespējams), tā izveidojot diezgan greizu priekšstatu par seksuālām attiecībām.
Varbūt bērnu psihologi zin labāk kas un kā, bet, iespējams, arī viņos var dominēt aizspriedumi un dogmas.

Felde  ...praatigakais,ko cilveks var darit-pielietot smadzenes,un tad neradiisies probleemas... Protams,ir jadomaa par citiem.
Reiz saullojos pludmales passaa taalakaja gala,un ik pa bridim,garam pagaaja kads,um nedaudz talak,atkal pa pliko... Vainu pa vienam,vai paaris. tad pa gabalinu mani uzrunaja puisis,un luudza,lai sabildeju vinus,ar draudzeni.... kilfoto... Apmetu dvieli,neuzbaazigi sabildeeju-pie milziiga akmens....uudenii Domaju,lloti skaistas bildes.

CoCoSan  Man nepatīk, ja pirž manā klātbūtnē, man nepatīk, kad bomži kakā zem ceriņa, kur cilvēki iet garām, man nepatīk uz asfalta izspļauti zaļi puņķi, man nepatīk, ja kāds ielaužas manā privātumā atklāti pišoties publiskā vietā. Es negribu, lai manai redzei un psihei ir uzbāzti sveši dzimumakti.
Kauna trūkums ir psihiatriska rakstura novirze, bet alkohola pārmērīga lietošana vai atrašanās narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē neatbrivo no atbildības.
Tādēļ, paldies valstij, manas tiesības būt pasargātai no svešas drāts- ir nodrošinātas- zvans draugam 112.

Sonja  hm, kādai vajag arī dvēseles skaistumkopšanu

CoCoSan  Tad aizej beidzot pie kāda psihoterapeita

Sonja  Nav laika, jādodas laivu braucienā ar tavu vīru.

Skudiss  Ja nemaldos tad ar likumu ir aizliegts nodarboties ar netiklām darbībām publiskā vietā. Bijis pludmalē neesmu, bet domāju, ka nevajadzētu būt pašvaldības norādījumam par kādu īpašu pludmali un citiem noteikumiem. Tā pludmale vienkārši no laika gala tāda ir nodēvēta. Un protams arī nav saprotams, kā cilvēks zinot kas tā par vietu speciāli iet garām un šausminās. Piekrītu dažiem komentiem, ka tas izskatās pēc psihiskas novirzes. Tas tā pat kā ieiet veikala alkohola nodaļā un šausmināties, ka tur atrodas cilvēki kuri skatās alkoholu.

CoCoSan  Brauc brauc, es jums sviestmaizes līdzi sagatavošu. te psihoterapeits vairs nelīdzēs, tev psihiatrs vajadzīgs.
Starpcitu, tās laivas tev no petpudelēm būs un vai paredzēts grupveida sekss virs un zem ūdens?

ketija64  Jautājuma autore nav kāju spērusi visticamak nūdistu pludmalē. Nūdists ir tas ,kuram nepatīk peldēties un sauļoties ar apģērbu. Nūdistos cilvēki ir pieklājīgi un pieskata ,lai tur nevazājas "rādītāji" un citādi neveseli tipi. Ja sāksi kādam uzmākties tevi laipni izraidīs,neklausīsi var saukt policiju.

ketija64  Tos kuri nav nūdisti ,bet tur tikai palūrēt ienāk ,ļoti labi var atpazīt pēc baltajiem dibeniem.

Sonja  Kādēļ psihiatrs? 😆 Man ar gaumi viss ok, viņš skaistulis atšķirībā no tevis:) Par mantisko iesaku nespriest pēc sevis, man laivas novietne projektā-Viņa dēļ 😍

LaskovijMerzavec  Ja gribās seksu , tad vienalga kas par pludmali... visās pludmalēs var kniebties,tikai jārēķinās, ka daži mēģinās traucēt ar padomu vai arī protokolu...

CoCoSan  Lab lab, a viņš to zin, ka mums būs jauna laivu novietne?
Tā tu arī neatbildēji par bangbang sex, būs nebūs vai tu izsvītrota?
Meitiņ, tu šovakar dzēri zāles? Neaizmirsti, 1tb uz nakti.

C_hloe  mož kā šašlika ēšana veģetāriešu tusiņā?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu