kapec profila nav ailes ar cisina garumu un resnumu?

viriski prasa sievisku svaru vecumu.sieviskiem butu tiesibas zinat prasitaja cisina parametrus un obligati konkrtetu algas ciparu.nevis tur apmeram no lidz.lai es un citi sieviski laiku neteretu uz visadiem plerzakiem kam zem 18cm un zem 2000.es loti aukstu verteju katru savu kg un nodzivoto dzives gadu.

Lobo1  Man nāk smiekli par tantiņām, kuras meklē sev jaunākus vīriešus. Viss! Pēc 50 sievietes (lielākoties) paliek par ... nu jūs jau saprotat. Fertilais vecums cauri, āda krunkās, celulīts u.t.t., bet viņa grib jaunāku vīrieti. Ha, p.d.c.! Labi, Elizabete Teilore parasti dabūja, kaut arī pēdējais šķiet arī bija vectētiņš. Kura te grib sevi pielīdzināt Ļizai? P.S. Viņa pie tam koda ne pa jokam un rītu kafijas vietā sāka ar viskija glāzi.

CoCoSan  Lobo. Esbi neteiktu, ka gribētu jaunāku vīrieti. Viņi paši līp klāt. Un, pie apstākļiem, kad sieviete sevi kopj, nu tā robeža starp 37/38 un 50+ ir ļoti ļoti grūti nosakāma. Ak, un tik dīvaini, nekad neesmu dzirdējusi komentārus par savu celulītu, droši vien tas nevienam nav traucējis 😉

Tessa  joprojam meraties kraniņiem?
oho anketas sen jau ir jaizlabo. citadi ieskaties 60-gadiigas jaunuves anketa, a tur "Ir 8 berni, vairak bernus nevelos" nu kas par sviestu?
galvenais ir, ko cilveks par sevi pastasta. ok, gadi un parametri. Ko velas sastapt. bet bernu daudzumu, ienakumus, nu nafigam? darba sfera? izglitiiba? visu var samelot.
tas anketas ir japieslipe, japarveido, viennozimiigi.

Mailija  Lobo 1 man atkal nāk smiekli par tādiem onkulīšiem kam pašiem pāri 50 un kaut ko te murgo par savām vienaudzēm ka āda krunkās,celulīts un t.t.Moško esi pinies ar tādām pāri 90??:D
Vismaz mana mamma un visas citas man zināmās sievietes ir pat ļoti ok.Par visiem vīriešiem es gan nevaru teikt to pašu.Tāpat arī mana vecuma sievietēm(ar retiem izņēmumiem)nafig nevajag tos vecos onkulīšus.Smieklīgi ja onkulīši kaut ko cer un domā savādak!

Tessa  a par tam 50.gadniecem (nu, oho jau krunkas, spaniela ausas un celulitu redz ja ir 31+, berniibas trauma vai vel kas, nezinu) atljaušos pasminet.
noliek blakus LV 50.-gadnieci un vairumu (ne visus, bet vairumu) vinjas vienaudžu, želiigi bus skatiit. teiks, ka dama vismaz gadus 15 jaunaka par kungu.
ta nu viš ir un tur jau tas suns arii parakas. par cisinjiem pat neieminejos, pieklajiigi apgaju garam.

Napoleone  )))): Forsaakais nu tādu "balodi" palaida.... Nevienu es te nemeklēju, priekš tik primitīvas lietas kā sekss man ir gana "ar ko", kā saka. Šeit ienāku pakomunicēt un dažreiz apgaismību nest par dažādām lietām par kurām nav pieņemts runāt. ))):

kā bērni, jei-bogu... par ka tad te T Ā D U runā?.... es gan nezinu, kāds ir vietējais tēmas rotācijas cikliskums - nedēļās laikam mērāms... bet, es te biju aptuveni gadus 15 atpakaļ .... tad nu - tēmas tās pašas, sižeta locīšana tajā pašā stilā un daudzi kadri arī...

skarbaiskungs  Dārgā (150€/h!!!!) autore! Jautājumā par portāla nepilnībām ir jāvēršās pie ADMINISTRĀCIJAS. uz dažiem jūs interesējušiem jautājumiem tomēr varu snieKt atbildes. Cīsiņi. kamēr nav noteiktas eiropas direktīvas, ražotāji izmanto dažādus garumus. es gan personīgi nesaprotu, kāpec jums tāda paauKstināta interese par zīmuļa un pirksta resnuma rotaļlietām. 2. Man, kā ViD klientam, nav gluži atļauts publiskot savu ieņēmu deklarāciju, jo, ņemot vērā manu iepriekšējo amatu, nākas pakļauties likumam "par Valsts noslēpumiem". Šo jūsu prasību gan pretargumentētu. lai gan man patīk sievietes ar lielām krūtīm, pēc jūsu anketas pieņemu, ka esat kāda S, T, vai pat pasarg´dies, paša Ž īpašniece. Tas mani mulsina. tāpēc ieteiktu anketās ieviest arī IQ testu.

Lobo1  Nesmīdiniet. Jūs par sevi varat iedomāties sazin ko, sieviešu solidaritāte u.t.t., bet kamēr manu viedokli nav apstrīdējuši vīrieši, es uz jūsu pļerkstēšanu lieku CĪSIŅU. Esbi neteiktu, ka gribētu jaunāku vīrieti. Viņi paši līp klāt. Tu pat savu foto kautrējies ielikt. Jūs ar Bumpi esat dva sapoga para. Izmuldēt varat pat lāci no meža.

Mailija  :DD Nu vismaz labi ka Lielais sieviešu eksperts no Viļāniem taisnīgi pasaka ka nekā viņam tur nav kā tikai liela mute,maza alga un pusvārīts cīsiņš.Ar tādiem dotumiem tiešām izredzes pavisam mazas.:D

betrilo  Brīnums,ka tā grezele vēl neprasa diametru, laikam pašai peža izbagareta tā
ka vajag divus cisinus uzreiz bazt iekšā....

Lobo1  P.S. Meita teica, ka tagad čaļiem ( zemākās kategorijas, nu tiem kas nav vīrieši) esot populāri dabūt veceni un dzīvot uz viņas rēķina. Var jau saprast veceni, kas pirms nāves vēl grib izbaudīt svaigu gaļu, bet izskatās tik pat stulbi, kā kad saietas vecis ar mazmeitiņas draudzeni. Novecosim ar cieņu, kolēģi!

Tessa  no sirds žel, ka meitenei apkart ir tadi čaļi, kaut gan speciigi šaubos, ka tadu ir daudz. un jajauta, kadas aprindas tad meitene apgrozas un kapec papuks nepastasta, kadas ir jaapgriozas, parasti jau vecaki to salminju paliek un celju norada.
tas nu ta, bet izskatas, ka diskusija par subproduktu izstadajumiem noveda pie sirdssapem attieciiba uz vinja vecuma sieviešu prioritatem.
Lobo, ne pozorjsja vel vairak. tas ta, garamejot.

CoCoSan  Tessa, apbēdināšu tevi, tādu čaļu ir daudz un viņi apgrozās visur, arī un jo sevišķi smalkās aprindās. Tā ka liec mieru Lobo meitai.
Lobo, vai tev nav vienalga kā dzīvo vecās grezeles, lai tak viņām ar tiek kāds prieciņš 🤣 turklāt, nemaz jau nevar zināt, kāds provokators sēž zem autores nika, varbūt kāds nosvītis bārdains onkulis

Julianna  Cilvēkam 50 gadi, bet jau aicina visus cienīgi un zolīdi novecot! Cilvēks knapi sasniedzis pusmūžu jau murgo par vecumu un nāvi! Nu labi, ka tie putni ķērktu un vītu ligzdas viņa galvā! Tak vēl sēj savas sagrābstītās klišejas kā Viļānu SIS ar Amazone sējmašinu. Mēs tagad dzīvojam tādā laikmetā, kurš saucas Kali juga. Jā, laiks paredzēts līdz simts gadiem. Dzirdat tauta! Līdz simts! Tātad vecumu varētu sākt gadīt stipri pēc 80 -- 90. Cilvēkiem nemaz tik ātri nav jānoveco. Kāpēc tādas idejas tiek iepotētas? Tāpēc lai saņemtu pirmo pensiju un smuki izstieptos zārciņā. Jo bija taču zombreklāma -- vidējais vīriešu ilgums Latvijā 62. gadi. Personīgi zinu 4 super labus vīriešus, kuri saņēma pensiju un ķirdik. nes jau uz kapu kalniņu. Nu un ja cilvēkam iepotēts, ka viņš dzīvos līdz .. (tagad jau laikam dzīve ilgums palielināts līdz 64) un ko darīt pipelītei? Ja ātri jātinās uz kapiem? Skaidrs, ka pēc 50 sāk slābēt. Kā vārīts cīsiņš. I veci tas vēl trakāk močī. Jo novīst viņa DIEVS. A ko einukam te uz grēcīgās zemes darīt? Pareizi -- novecot stoika un kā zaltātam krist. Eh tauta tauta. Neviens jums sevišķi nestāsta, ka Indijā vecis 98 gados uztaisa dēlu, ka tepat Baltkrievijā babulis Vitebskas rajonā nodzīvoja līdz 121 gadam. utt. Vēl sadomāsiet dzīvot un putināt budžetu. Un kurš no jums pazīst Laika dievieti? Kurš zina, ka laiiku var saīsināt un pagarināt...Ar laiku var sarunāt, ar nāvi var sarunāt. Vienīgais ar ko tiešām nevar -- dēmonu. tas vienmēr uzmetīs. Jauku jums dienu.

Lobo1  Nahuj ejiet, jā!

elis24  Forshaakais,nodziivo liidz tiem 60 un tad runaa.Latgalee biju beerees,pienaaca manas mammas vecuma sievietes,saaka runaaties,izraadaas vienai no vinaam bija 75 gadi un vina lepni man saka,,,es taa mazliet paklachoshos,shovasar oficiaali appreceejos,neesmu nekaada pieguleetaaja,abi iet uz teaatriem ,deju vakariem,tantukam 4.beerni izaudzinaati,Viss atkariigs no cilveeka,vai dziivo,vai nodziivo muuzha rudens pusi.

augustine  Kā makstis mērīsim? Kalibrēsim?:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu