kapec profila nav ailes ar cisina garumu un resnumu?

viriski prasa sievisku svaru vecumu.sieviskiem butu tiesibas zinat prasitaja cisina parametrus un obligati konkrtetu algas ciparu.nevis tur apmeram no lidz.lai es un citi sieviski laiku neteretu uz visadiem plerzakiem kam zem 18cm un zem 2000.es loti aukstu verteju katru savu kg un nodzivoto dzives gadu.

Julianna  Trindēc! Te gandrīz visi sataisījušies mirt pēc sešdesmit. Jā. kapitālisma zombmašīna labi pacentusies...

Chris1986  nu, es domāju, ka abus - gan cīsiņa resnumu, gan algas lielumu norā´dit būtu neloģiski. Vai nu vienu, vai otru. Jo, ja jau tante par naudu atdodas, tad kāds tur sakars ar pašas baudu?

Malviine  Man vienkārši pietrūkst teksta...te ir tāda publika, ka beigts var noiet! Viens kaut ko maziem burtiem ar gramatikas kļūdām uzmočī un liela daļa ļaužu arī tā kā piedalās diskusijā par cisiniem...kas ir cisins? :(
Anketas autorei, ja var ticēt datiem ir 63 gadi un būtu jau jābūt tik drošai, lai dzimumlocekli sauktu savā vārdā, nu vismaz par čibriku!:) bet ne jau tik stulbi - cisins...nu, moins...

preilene  ube
Par šo - “Tāpēc, ka krūšu izmērs sievietēm netiek prasīts. Tās ir individuālas lietas. Vecums un svars ir abiem dzimumiem.”

Krūtis arī ir abiem dzimumiem.. Un dažam labam vīrietim ir taaaaadas formas..

Mirdzina  Forša tēma! Jāraksta galīgi garlaicīgi papīri, bet te uzreiz dienai smaidu piešķīla!

coldlands  Malvīne jau otrajā tēma par gramatiku pārdzīvo.

elis24  Vieni shausminaas ,ka liek bildes ar genetaalijaam,citi pieprasa izmeeru-kaa slikti,taa slikti,,,,godiigi sakot,jautaajums uzjautrinaaja,jo uzskatu,ka izmeeram nav noziimes,galvenais ,lai zina ko ar to dariit,,,,

Amadejs  Gvenas parametri un rakstītprasme skaudri norāda ,ka viņai nedraud nekāda izmēra cīsiņš:(

Lobo1  Starp citu- mūsu platuma grādos vidējais izmērs ir 15 cm un dāmām arī izmēri pamatīgi atšķiras. Ir gan peles actiņas, gan baļļas. Nevajag ieciklēties uz vīriešu izmēriem. Ķīniešiem vidējais vispār 10 cm esot. Vislielākie esot pat ne nēģeriem- vāciešiem.

Forsaakais  Demences sekas? Ja tu esi sieviete un tev ir 60, tad viss uz ko tu vari cerēt, tas ir vīrieti no 70-90, ar pensiju no 200 - 300 eur. Par seksu nerunāsim. Ne tev to vairs vajag, ne viņam ar tevi to gribēsies. Jāapzinās, ka tu neesi konkurētspējīga laulību/miesas tirgū pat par vīrieti ar 500 eur ienākumiem, kur nu vēl 2000. Zinot vidējo algu valstī par veci ar algu 2000 eur uz rokas mēnesī būs gana liela konkurence no sievietēm reproduktīvā vecumā, pie tam, jo jaunāks, jo lielāka konkurence. 30 gadīgam džekam ar algu 2000 eur mēnesī būs no kā izvēlēties vecuma grupā 18-30, bet uz augšu pat neskatīties un raukt degunu no 35 gadīgajām. 40 gadīgais ar tādu algu var cerēt uz vecuma grupu no 30-40, bet dažreiz arī uz jaunākām. Uz 60 gadīgām neskatīsies pat 50 gadnieki.

Chris1986  Njā, Foršākais, laikam, nav pornofilmas skatījies, kur 20 gadīgie trāž vecmāmiņas :D
Man pašam, kad biju zaļais gurķis un tikko pollūcijas sākās, bija vienalga, kāda vecuma, kad tik pielaistu klāt :D

Forsaakais  Chris1986. Nu, nezinu, varbūt gadās arī tādi, kam vienalga, ko drāzt, bet vismaz es tādus nezinu, kas būtu gatavi nodarboties ar seksu ar vecmāmiņu. Man tajā pašā pubertitātes vecumā jau vecas likās 30 gadīgās, bet vēl lietojamas pie nosacījuma, ja bija laba figūra ( lieli pupi, slaids viduklis, liela pakaļa), bet vecākas ar celulītiem vispār nesaistīja par vecmāmiņām pat nerunājot. Porņikos, acīmredzot, ir visādas patoloģijas, kas nu kuram kā saka.

riebekle  Jau iedomājos konkrētā anketas jautājuma iespējamos atbilžu variantus: cīsiņš, sardele, servelāde, doktordesa....

Julianna  Oj foršākais, kā maldies! tieši ap 60 izvēle ir, beri -- nehoču. šodien apbēdināju vienu 38 gadīgu jaunekli, iedevu kordinātes vienas 90-- gadnieces.kura te diskusijā tādus cīparus par sevi prezentējusi. Un ka uz 60 gadīgām neskatīsies 50, tad ta liela bēda.... te viiens no zviedrijas rītā solīja pipuku uz bluķa nocirst, kā gailim galvu,ja nestāvēs. Tā ka variantu, ka mudž.Ko nespēs vieni, pabeigs citi... un, pašam 43, nekāds jaunulis vairs neesi, varbūt pa kādai sirmai spalvai, bet gribi 20 gadnieci. faktiski meitu, lai uzprišina EGO. Tad ar ko 60 gadnieces sliktākas, ja 30 + dēlus zem spārna ņems. ko?

Chris1986  Ak, dies, pilna pasaule ar izvirtuļiem - pat omītēm uzmācas! :(

Julianna  Kris. izkatās, ka strauji noveco, paliec opis, nevelc laikam līdz.

krix  cīsiņos sen jau nau negramma gaļas ,viss ir mākslīgs!

Lobo1  Julianna, navajag glupēbys bļuznēt.

Julianna  Lobo! Kurā vietā redzi glupības!?Par bazaru otvečaju!:)

Forsaakais  Julianna. Piekrītu. Katrs drīkst gribēt, ko viņš grib. Vai šīs vēlmes ir reāli piepildāmas tas jau ir cits jautājums. Es tikai samērā ciniski novērtēju miesas tirgu. Tas, kas man tur anketā, tas ir formāli. Nevienu es te nemeklēju, priekš tik primitīvas lietas kā sekss man ir gana "ar ko", kā saka. Šeit ienāku pakomunicēt un dažreiz apgaismību nest par dažādām lietām par kurām nav pieņemts runāt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu