Kā dabūt sievieti gultā neiztērējot nevienu centu?

Pat ne kafijas tasei:)

virietis1973  Autors laikam domājis,kā dabūt gultā jēdzīgu un sakarīgu sievieti.Jēdzīgai un sakarīgai nekāda nauda nebūs jāizmet,pati iekāps.

AivarsN  Vienmēr jau ir izņēmumi. Taču mūsdienās tādu ir ļoti maz. Savā mūžā esmu iepazinis daudz sieviešu. Darba kolektīvos,kaimiņos,draugu un paziņu lokā. Ļoti reti nākas sastapt sievietes,kuras patiešām ir labas sievas un mātes,tā teikt īstas ģimenes pavarda sargātājas. Arī vīriešus negatīvi ietekmē sistēmas ideoloģija,taču viņi kaut kā vairāk spēj tai pretoties,izmantojot loģiku un saprātu. Labi pazīstu daudzus jauniešus. Puiši grib dibināt ģimenes un uzņemties atbildību,taču meitenēm ir tik īpatnēja izpratne par ģimeni,ka tur nekas nevar sanākt.

AivarsN  Nu re! Geisha jau visu uzrakstītīja. Tātad,pēc mūsdienu sieviešu domām,pienākumi ģimenē ir tikai vīriešiem un pat seksu vajag tikai vīriešiem. Viņas visā piedalīsies,ja patiks. Tad kādas partneru attiecības? Vai tā nav vistīrākā izmantošana? Ar seriālu un izglītības sistēmas palīdzību cilvēkiem ir nomainīta vērtību sistēma,izkropļota izpratne par abu dzimumu lomu ģimenē. Jā, arī vēdiskajā kultūrā vīrietis bija atbildīgs par ģimenes apgādi,aizsardzību un pat bērnu audzināšanu. Taču ģimenes saglabāšana un vīrieša motivēšana to visu darīt,bija tikai sievietes atbildība un pienākums. Ja viņas nebija to apguvušas,tad riskēja palikt vienas,bez ģimenes un bērniem. Arī viņas vecāki ne labprāt pieņēma atpakaļ tādu neizdevušos sievu,jo tas bija liels negods visai dzimtai. Tas viss tāpēc, lai būtu stipras ģimenes. Mūsdienu sabiedrībā tiek radīti labvēlīgi apstākļi, lai sievietei būtu izdevīgi pamest ģimeni,neko nezaudējot. Tieši tāpēc modernā rietumu sabiedrība strauji izmirst,bet tās tautas,kuras saglabājušas senču tradīcijas,ieņem viņu vietu. Baltās rases iznīcināšanas plāns darbojas nevainojami.

Geisha  "Jā, arī vēdiskajā kultūrā vīrietis bija atbildīgs par ģimenes apgādi,aizsardzību un pat bērnu audzināšanu." citāts no Aivara. Tad ko kunksti un mēģini izdomāt riteni? Tā tas ir bijis no laika gala. Diemžēl ir vīrieši kuri netiek galā ar saviem dabas dotajiem pienākumiem un sievietei NĀKAS pārņemt vīrieša pienākumus. Jā, ir sievietes karjeristes un ir feministes. Par feministi nepiedzimst, bet sieviete tāda kļūst, jo savā dzīves ceļā tikās ar glupu un vardarbīgu vīrieti.
Vīrietis daudz strādā? Ok. Vīrietis ir radīts darbam (arī zirgs, ja nestrādā tad dumjš paliek), bet vīrietim ir arī smadzenes, lai izdomātu traktoru ar ko apart savu zemes pleķīti nevis rakt ar lāpstu. Strādā, domā, bet arī pietaupi spēku, lai vakarā varētu savu sievieti kārtīgi izmīlēt nevis atstātu novārtā. Neapmierināta sieviete ne tikai vārīs putru rūkdama, bet sameklēs citu vīrieti kuram pietiks spēka viņai iedot spārnus.

fargo  lūk kādai ir jābūt lietu kārtībai, hierarhijai.
Dievs.
Vīrietis.
Sieviete.
Bērni.

tikai tā.
kapēc?
katrs no posmiem hierarhijā nāk ar savu varu, bet arī ar savu atbildību. un šobrīd ir cīņa par varu. bet ļoti izkropļota. tas nav tā, ka sieviete cīnītos ar vīrieti. tas ir sarežģītāk.
te der līdzība, kas ietverta šai frāzē:"Es sitīšu ganu un avis izklīdīs."
lai arī tā ir domāta par kaut ko citu, būtība paliek. vīrieši, vīrietība ir zem sitiena. mērķis ir likvidēt mūžīgo kārtību. es nerakstīšu par to, kas un kāpēc to grib un kādi ir mērķi.
tātad, lai likvidētu ģimeni, ir jāsabrūk vīrietim. ja nav vīrieša, tad ģimene pārstās eksistēt pati no sevis.
kā to panākt? ekonomiski un psiholoģiski.
ekonomiski padarīt vīrieti nespējīgu nodrošināt ģimeni pašam. sistēma, kurā vīrs nevar nodrošināt savas sievas un bērnu iztiku. sievai arī ir jāstrādā. tas ir izdarīts.
otrs aspekts ir atdalīt sievu no bērniem. tā vietā, lai sieva audzinātu nākamās paaudzes, lai nodotu tālāk savu kultūru, vērtību sistēmu, izpratni par lietu kartību, sieviete arī tiek izsista no savas vietas hierarhijā. bērni tiek izņemti no viņas uzraudzības un nodoti sistēmai. kāda nu tobrīd uz vietas ir.
psiholoģiski. galvenā saite ir starp vīru un Dievu. sarauj so saiti un vīra mērķi dzīvē mainas. mantkārība vai ērtības ieņem galveno lomu vīrieša dzīvē. sieva no sievas pārtop par mīļāko. iespējami labu orgasmu avotu. varbūt arī izklaidi. un viss.
vīrietis ir atbrīvots no atbildības. bet. viņam arī vairs nav varas.
lūk kāds ir eksistences likums:
līdz ar varu nāk atbildība. un otrādi, ja ir atbildība, tad ir arī vara. viens bez otra ir bezatbildība vai tirānija.
jautājums, kas ir ētrāk?
atbilde, ērtāk ir drātēt gadījuma sievietes un rūpēties tikai par sevi. tas ir dabiski. tas nav nedabiski. un ja ir radīti vajadzīgie ekonomiskie un psiholoģiskie apstākļi, vīrieši krīt uz to. tā kļūst par alfa izvēli.
kas sanāk?
sarautas ir visas saites.
vīra

fargo  kas sanāk?
sarautas ir visas saites.
vīram nav atbildības Dieva priekšā.
sievai nav paklausības vīram, jo kāpēc gan lai būtu?
bērni ir izrauti no sievas rokām audzināšanā.
visa eksistences hierarhija ir salauzta.
priekš kam?
nu, tuvākais ieguvums ir mantkārība. uzņēmēja mantkarība. kapēc lai rūperts mērdoks investētu 2 miljardus dolāru katru gadu abortu industrijā?
kāpēc lai pasaules bili geitsi nodarbotos ar "labdarību", kuras vienīgais mērķis ir salauzt vīrieša un sievietes attiecības un abortēt viņu bērnus?
padomā par to kas notiek globāli.

AivarsN  Tas man sen nav nekāds pārsteigums,ka sievietes uztver tikai to,kas viņām ir izdevīgi. Ģimenes pavarda sargāšana nav tikai stāvēšana pie plīts. Lai gan,cik daudz ir sieviešu,kuras prot un grib pagatavot pilnvērtīgu un veselīgu ēdienu savai ģimenei? Kur nu vēl tādas ekstras,kā dziedniecība,mājīguma radīšana, enerģijas,galu galā,kā jāizturas īstai sievietei, lai vīrietis būtu motivēts sasniegt visu nepieciešamo. Jā, vīriešiem ir smadzenes. Tāpēc, lai nesagandētu sev dzīvi ar nepilnvērtīgām sievietēm,viņi izgudro arvien veiksmīgākus mākslīgo sieviešu modeļus,nemaz nerunājot par neskaitāmām sadzīves ierīcēm,kuras ātri un kvalitatīvi paveic sieviešu darbus virtuvē un mājas uzkopšanā. Tā ka pat neceriet,ka vīrieši bez jums nevar iztikt. Kāpēc vīrietim visu mūžu vajadzētu maksāt par kaut ko,kam nav nekāda racionāla pielietojuma? Mīlestība? Vai modernajai sievietei ir kaut miglains priekšstats,kas tas par zvēru?Man tādas nelāgas aizdomas,ka sievietei vienai dzīvot ir daudz grūtāk, sevišķi jau laukos. Tāpēc viņas tā tiecas pēc pilsētas ērtībām,cerot,ka atradīsies ēzelis,kurš par to visu maksās.

Felde  Sieviete laukos... vai zinaji,ka tas ir iespejams,pietam-seviete ir sakopusies,nav nodzerusies,dodas uz darbu un izklaidem! Ir auto,ne visam,bet taam,kas brauka uz darbu uz pilsetam.... Virietis laukos....bez algota darba,vairums-bez auto,paarsvaraa-nodzeeries,dzivo ar mammiti,bez zobiem.. un zobu birste vina mutee bijusi 30gadus atpakal,kad pedejo reizi bija pie zobarsta...ssobrit dobums smird no sapuvusam saknem! Pats ari smird pec pelejuma,bomzzatnika... Aivar,esmu laukos,un redzu kas notiek!!! Tava teorija ir absurds! Un nelej te!!! Pat taas sievietes,kas ir bez darba-nuden neizskatas tik nozelojami. Un ja par taam ertibam...-man laukos ir pilsetas ertibas,un ar to ari lepojos....Dzivoju skaistaa-eiro remonta majaa,tirs,fantastisks,svaigs,ziedoss... Un dziiva!!!! Bet viriesi slikst meeslos-pilnas pazobeles
ar ko? skapji-smirdigi? Mutes tuksas? bikses ar plekiem iistajas vietas!! Lauki... tacu...ertibas nevajag...

saulite34  Mīlestība? Vai modernajai sievietei ir kaut miglains priekšstats,kas tas par zvēru?[c]

Diez vai šo vārdu autors savā dzīvē vispār ir kādu tā īsti un patiesi mīlējis,tikai prot visādus noteikumus uzstādīt kādai vajadzētu būt īstai sievietei.

edding  Piedāvā graudā. Atstrādāt. Piemēram, norakt kartupeļus, sazārdot sienu, apart tīrumu. Ja pilsētniece, vari piedāvāt mazgāt viņas veļu, tīrīt māju, mazgāt logus, uztaisīt remontu.

Geisha  Vīrietis var sievietei iedot spārnus, jo slotu viņa gan jau arī pati atradīs.

AivarsN  Felde, arī sievietes laukos dzer ne mazāk par vīriešiem,gan vientuļās, gan precētās un arī izskatās ne labāk. Bet kāpēc par piemēru jāņem dzērāji,? Vai tiešām domā,ka pilsētā cilvēki nedzer? Ja cilvēks strādā ļoti labi atalgotā darbā un visu var nopirkt,tad protams, gan sieviete, gan vīrietis labi iekārtosies gan pilsētā,gan laukos. Taču vismaz pusei mūsu valsts iedzīvotāju,nav tik labs atalgojums un tāpēc laukos dzīvo, lai nodrošinātu sev pilnvērtīgu iztiku. Visus darbus paveic paši,ne tikai dārzā,bet arī māju atremontē un tehniku pat izgatavo paši. Tikai nevajag stāstīt,ka sieviete tajā visā var sacensties ar vīrieti. Un arī kam šāda sacensība būtu vajadzīga? Tai vietā, lai laimīgi dzīvotu kopā un katrs darītu savus darbus,kuri vislabāk padodas,rīko dzimumkariņus sociālajos tīklos un turpina uzkrāt negācijas pret pretējo dzimumu. Neatceros tādu gadījumu,kad man kāda kaimiņiene būtu par ko uzbrukusi,vai nopēlusi. Tieši otrādi, ļoti atzinīgi novērtē manu saimniekošanu,nekautrējas prasīt padomu,ja man kas izdevies labāk kā viņām. Man ir daudz inovāciju gan praktiskajā,gan dekoratīvajā dārzkopībā. Tagad sāku apgūt permokultūru. Tai ir nākotne,taču ļoti daudz jāmācās.

Felde  Aivar,nesagrozi tekstus. Tu te runaa,ka esi izkodis sievietes...visas ir paslabuma mekleetajas,un mums tik gruut ibez viriesiem... mes pazudam,ja nav viriesa... Bet redz-jus..kas tad jums,tik stipri,tik varosi,tik speejigi! Vienigi statistika ir radikali preteeja! Es neteicu,ka sievietes nedzer,jaa-ir ari taas,bet par sievietem es taadas nesaucu! Tomeer viriesi nolaidusies,nodzerusies,paradu slogaa,un mazduusigi-passnavnieki,ir vairak! Ja peksni paliekat vieni-visiem ir problemas-kurs logus dauza bijusajai,kurs nodzeras,.... kurs iet sauties vai kaarties... Un nepulies te stastit ko citu,man nav 18mit,un ir pieredze iz dziives! Pazinu lokaa ir taadi vaja rakstura viriesi,kaiminos... ari talaka apkartnee! Secinajums viens-jums lielas duusas ir kamer jus apccubina,tiklidz paliekat vieni-vairums saluuzt! (jaa,vienmer ir iznemumi! Jaa-ir! Un to es zinu,bet videeja statistika ir nezzeliga.)

AivarsN  Un par ko liecina vīriešu pašnāvību pārsvars pār sieviešu? Varbūt to,ka vīrieši dzīvo ar īstām jūtām,bet sievietes tikai ar emocijām? Tāpēc arī daudz smagāk pārdzīvo šķiršanos. Piedevām, nožēlojamā ekonomiskā situācija valstī un nespēja nodrošināt pilnu komfortu ģimenē atkal pilnībā gulstas uz vīriešu atbildību. Sievietes jau ir tikai sievietes,viņas jau ne par ko atbildību nenes un no viņām jau neko nevar prasīt. Pazinu pāris vīriešu,kuri izdarīja pašnāvību. Nebija ne slaisti,ne dzērāji, vienkārši ģimenē viņu pūliņus nebija kas pienācīgi novērtē. Izdega cilvēki. Tāpat tie nodzērušies. Ne katram pietiek iekšu, lai pēkšņi pieņemtu skaudro patiesību,ka esi gadiem pūlējies, lai ģimenei nekas netrūkst,jūties no tā laimīgs,bet pēkšņi tā bezatbildīgā kuce atrod citu ēzeli un vīrietis paliek bez ģimenes,bez bērniem,daži jau ar smagā darbā sabeigtu veselību un tāpēc zaudē jeb kādu dzīves jēgu. Sievietes psiholoģiski ir daudz spēcīgākas, tāpēc tik smagi nepārdzīvo dzīves triecienus un nekad nesapratīs,ko patiesībā jūt vīrietis. Vīrieši no bērnības audzināti neizrādīt savu vājumu,bet tas ilgākā laika periodā var sagraut no iekšienes. Sievietes tieši otrādi,no mazotnes tiek mācītas notēlot pat to,ko patiesībā nemaz nejūt, lai sekmīgi varētu manipulēt ar vīriešiem. Gudra sieviete šīs prasmes izmanto, lai motivētu vīrieti paveikt neiespējamo viņas pašas un ģimenes labā, tajā pašā laikā justies laimīgam. Taču dumjas sievietes ar savām aktrises dotībām grauj un iznīcina vīriešus, tādējādi sagandējot dzīvi visai ģimenei. Bet vistrakāk ir tad,ja sieviete vispār ignorē savu sievišķību un pret vīrieti vēršas ar vīrieša metodēm. Un tad jūtas ļoti izbrīnīta un aizvainota,ja vīrietis arī atbild kā vīrietim.

saulite34  Varbūt to,ka vīrieši dzīvo ar īstām jūtām,bet sievietes tikai ar emocijām? [c]

Pietiekošā vairumā ir sieviešu,kuras prot mīlēt ar īstām jūtām,tikai diez vai tev tādas ir vajadzīgas.

Geisha  22:40 Aivariņ, nez kāpēc sieviete kad paliek viena ar maziem bērniem bez alimentiem tad nekaras, bet dzīvo, audzina bērnus, no cirvja kāta vāra putru un vēl par katru bērna sasniegumu priecājas. Turpretī ir vīrieši kā kaza uz varžacs uzkāpj tā vai nu dzert sāk, citas babenes pienīgo krūti meklē, lādas oHujā vai nonarkojas. Nabadziņi.

Felde  22.40 tev kaa vienmer-taisniiba! :)

Rouzita  Kāpēc vispār tādas domas / kā autoram/ galvā rodās un rosās...? No nabadzības ? Un no kādas nabadzības - materiālās vai gara ?

preilene  Vienkārši - guli gultā pliks, zvaigznes pozā, un gaidi

jotuns  Kļūsti par to, kuram sievietes izmaksā, lai iedabūtu gultā? / teoretizē /

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu