Kā dabūt sievieti gultā neiztērējot nevienu centu?

Pat ne kafijas tasei:)

Felde  Tur jaaraud,ne jaasmejas... :) :)

kvarts  ir viens baigi labais variants un nostrādā 100%, bet tad ir viena problēma-grūti izvēlēties kuru ņemt un kurai atteikt, jo pašas skrien pakaļ....
Viss ir pavišam vienkārši. Piebrauc pie naktskluba pārtraukuma laikā, bet tikai neņem Rolls Royce vai Maybach, bet gan vienāršāku auto, pietiks ar kaut kādu tur Bentley Beytanga, džipveidīgie tagad modē.Meitenes pie naktskluba pārsvarā kaut ko sajēdz tikai par sieviešu modi un zina tikai parastākos širpotreba brendus, tāpēc smalki ģērbties nevajag, pietiks ja uzvilksi kaut ko no Armani vai Hugo Boss, neaizmirsti ari lakkurpes un kādu neuzkrītošu aksesuāru ka Rolex vai ko tamlīdzīgu.Telefons līdzi nedrīkst būt, jo tas ir prasta pazemekļa atribūts.
Lai veicas!

Mekleeju_viiru  kvart tu pats esi mēģinājis...šaubos. :)))

Tinte  "-kas tur ko iepazities,sex,untad jau jutis,vai ir velesanas iepazities..."

Jā, tāda doma no iepazīties gribētājiem lasīta. Bet vienam bija īsta pērle: sex vajagot uzreiz, jo viņš testēšot, kura der, kura ne, un tad domāšot ko tālāk darīt - būt attiecībām, vei nebùt. Testators atradies :D

kvarts  >meklēju vīru
1. Es nemeklēju seksu, un vēl vairāk es nemeklēju seksu, lai par to neiztērētu ne centu.
2. Ar Bentley pie naktskluba braucis neesmu, bet šoferis ar Maybahu pie Casino Royale mani pieveda...ja pacenstos pat kādu bildi vēl atrastu no Monaco...

DaLila  ...bet par naudu jau parasti pērk tās, kurām ir cenu liste 🤔

Bet principā piekrītu "Felde"... :) Ko tik te nevar izlasīt... var jau piedurties, bet acīmredzami kkad jau tāda taktika nostrādā ...:)

VenBer  Laba tēma, izkristalizējās ohujietes, kurām svarīgi, lai tiktu iztērēta nauda!

Mekleeju_viiru  venber ..... laba tēma...uzpeldēs un izkristalizēsies garā vājie un idioti. :)))

ketija64  Paprasi padomu savai mātei :)

elsa  Ja tev ir pozitīvas atsauksmes no 10 iepriekšējām lietotājām, tad vajadzētu izdoties.

supergirl  Nākošais topiks būs - kā tikt pie seksa, nepakustinot ne pirksta...nepieceļoties no dīvāna...kaut kā tā...

AivarsN  Visās jomās tagad dzimumu vienlīdzība. Bet par seksu nez kāpēc jāmaksā vīriešiem. Kas maksā,tas pasūta mūziku. Taču arī šis nedarbojas attiecībās starp vīrieti un sievieti. Vīrieši par visu maksā un arī tad vēl jūtas kā lūdzēji,gan randiņos, gan ģimenes dzīvē. Taču kad vīrs darbā pārguris, nespēj sievai pietiekami piedāvāt seksu,tā viņa tūlīt sāk citu meklēt. Ja būs sekss,bet pietrūks naudas visām sievas iedomātajām vajadzībām, atkal lūkosies pēc cita. No sievietes nedrīkst pieprasīt neko. Priecājies,ja viņa vispār ir blakus un ja ko izsniedz,tad tā jau jāuztver kā žēlastības dāvana. Tad kāpēc ar viņām vispār iepazīties?

neko  Aivars: Tev nu gan ir briesmīga pieredze ar sievietēm...

Aurora  Aivar, sievietēm vajadzīgi vai nu skaistie, vai bagātie, vēl variants-tāds, kas mīl no bērnības, pie noteikuma, ka nav bērna ar citu, kas pierāda, ka nemīl vis.
Domā pats, kurā no augstāk minētajām kategorijām ieraksties. Ja nevienā, tad...nenokar degunu, gan kāda sašņorēs neskatoties ne uz ko
Nu, protams, greizsirdīgs neviens uz tevi viņas dēļ, iespējams, nebūs, bet tas nav galvenais.

AivarsN  Tā nav tikai mana pieredze. Zinu daudz tādu gadījumu un arī internetā tā ir visai aktuāla tēma. Piedevām vēl tiesa vienmēr būs sievietes pusē,bet kurš normāls vīrietis grib zaudēt savus miesīgos bērnus? Matriarhāts rullē.

Aurora  Nu tāds kurš izmantots kā šķirnes lops, domājams...-atbildu uz Aivara jautājumu.
Nevajag būt labam, vajag būt adekvātam. Ja taviem kreditoriem neinteresē, kur ņemsi naudu parāda atmaksai, kāpēc lai tavam izraudzītajam matracim interesētu, kā noorganizēsi viņai ilūziju par viņas vienreizīgumu tavā dzīvē? Puņķutapu telefona zvani sekša laikā un ārpus tā te neierakstās, vēl jo vairāk, ja piedzimušu kāda cita vietā.
Vsp vajg nest likteni ar godu, vai pārcirst lamatas ar rāvienu, un izmest par tavu klonu nākamībā iemānito trolli jūrā
whatewer, bet ne jau pļukstēt netā līdz sirmiem matiem

AivarsN  Tāpēc jau šī ir Pieredzes apmaiņa,lai brīdinātu jaunākos sugas brāļus par uzglūnošajām briesmām daiļas būtnes izskatā. Es pats jau varu justies lepns,ka tik daudz ko esmu savā mūžā pieredzējis un iemācījies sieviešu slēptos plānus atšifrēt. Taču paša pieredze ir ļoti sāpīga un tāpēc to nevienam nenovēlu.

krumuzagis  a vot nekā līdz viņai vai ta pliks iesi, drēbes tak maksā naudu, plus vēl gulta jāpērk

Felde  Aivar...esi parspejis pats sevi! :) Ja tev tada pieredze,tad pajautaasu,kas viirietim liek izveleeties konkreeto sievieti? Mai mammuks teica,deelin-preci vinu! Nejau par sievieti un sexu jamaksaa....-par stulbumu gan! Briidini tos sugas braalus,ja jau visai sugai....taa praata pamaz...
Buutiba ir daudz dzilaka, Un zinu,ka ir cienijami viriesi,kas neko tamliidzigu pat iedomaties nespej,kuri sievieti uztver kaa partneri,savu bernu maati. Un personigi nepazistu nevienu sievieti,kura reali dzivo uz viriesa kakla,un nepienes savu ieguldijumu kopigajaa budzetaa! Nevienu! Paliek nenormali skumiigi,kad jaklausas kaa 50+ virietis saak muldet ne pa teemu! Vienigais,kas nak praataa-trukst faazes! ...atssifret sievieti..... Nu gan!

Geisha  Aivar, kurš piš tas arī maksā. Parasti sieviete ļaujas tāpēc arī viņai nav par seksi jāmaksā, bet jāgūst bauda.
Vīrietim ir pienākums sagādāt mitekli, nomedīt mamutu, sargāt savu sētu un dzimtu, lolot sievieti. Sieviete tikai un vienīgi sava prieka pēc sagatavos vakariņas no nomedītā mamuta, valkās vīrieša dāvātās drēbes un gultā vīru iepriecinās. Tev jau vajadzētu zināt, ka sievietes ir ka kaķenes - var mīlīgi murrāt, bet var arī nadziņus iecirst. Ja sieviete vīrietim "piečurā čības" tad pie tā vainīgs ir pats vīrietis - nevajag nenovērtēt sievieti un viņai spert ar savu ķerzas zābaku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu