Krapt vai ar prostitutu?

Es skatos jautro dokumentalo par prostituciju senaja roma un griekija. Un tai laika tika appelets, ka labak lai virietis pargul ar verdzeni, vai prostitutu, neka krapj ar precetu sievieti.
Interesanti zinat kadas jusu domas sodien par so lietu. Kas nosodamaks sodien krapsana, vai vnk panemt prostitutas pakalpojumus?

aaalis  ....bet tā precētā ir "garšīgāka".....!

ieva03  Vīrietis pēc krāpšanas ierodas mājās rīta gaismā ,un nesaprot,ka sievai sāp,ka tā ir nodevība,līdz ar to uzticība zaudēta un viss....katrs uz savu pusi.Viss ir izgaisis,uzticība zaudēta….

ube  ...sieva var arī nepārmest, klusējot ciest. Bet vilšanās un sāpes var tuvināt kapam. Tā gadās.

rokons  Nav ko tik ilgi aizkavēties. Mājās jābūt savlaicīgi.... :D

ieva03  Var jau arī mājās būt savlaicīgi.Krāpšanos var nodarīt arī skaidrā dienas laikā,un ja meistarīgi to nostrādā,ka otram nesāp un nerodas aizdomas,tad tik uz priekšu,kaut gan tādu meistaru ir maz,un sievietes jau arī nemaz nav tādas muļķes,to jau jūt,sievietei laba intuīcija.

rokons  Sena padlaiku anekdote:

Mirušā vīra izvadīšanas ceremonijā sievai nezināma persona izteikti raud par aizgājēju.
Ceremonijai beidzoties , sieva uzrunā nezināmo. Kāpēc jūs tā raudat?
Atbilde - viņš daudzus gadus bija man kā vīrs.
Sieva iebilst - kā tad tā, no darba vienmēr laikus nāca mājās, algu visu man atdeva??
Nezināmās atbilde - mums pietika ar pusdienas pārtraukumiem un prēmijām.
Rezumējums - ja ir vajadzība, risinājums atradīsies

av2  Redzat, viiriessi ir daudz atklaataaki, uz jaunaam idejaam atveertaaki. Sievietes, sievas...peec tiem 30 kopaa nodziivotiem gadiem..... pateiks : " Tu ko, vecais, galiigi stulbs esi palicis? " Ja piedaavaasi kautko neordionaaru sex jomaa....lai piessautu asumu, dzirkstriiti.
Taa kaa, atkal, padomaajiemt ,miilaas sievietes, vai tiessaam viira kautkaada mirklla izklaide sabojaas juusu attieciibas, vai uzlabos? :)

rokons  Nav jau sexā nekas jauns izgudrots. Kam bijušas iespējas apmeklēt Eiropā esošus sex muzejus, var lieliski salīdzināt, ko šodien piedāvā porno industrija............nekas jauns. Loģiski.
Vienīgās bažas ir par vardarbības reklamēšanu, bet tas attiecas uz šauru ļaužu grupu, ko faktiski var viegli diagnosticēt, bet grūti izolēt.
Ja pārī abi ir pamēģinājuši visu, kas pasaulē sen zināms, pamēģinājuši svingerus, sapratīs, ka nav nekas citādi kā parasti. Varbūt vides nomaiņa uz laiku kaut kādu pipariņu iedod.
Un krāpšana lielākoties ir viena partnera kompleksi un neuzticēšanās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu