Krapt vai ar prostitutu?

Es skatos jautro dokumentalo par prostituciju senaja roma un griekija. Un tai laika tika appelets, ka labak lai virietis pargul ar verdzeni, vai prostitutu, neka krapj ar precetu sievieti.
Interesanti zinat kadas jusu domas sodien par so lietu. Kas nosodamaks sodien krapsana, vai vnk panemt prostitutas pakalpojumus?

straume22  K-hm. Dīvāna gulētāji. Alus vēderi. Ļurbaki. Savu pārmērīgo enerģiju var izmantot sportojot. Beigu beigās cērtot malku. Fiziski un stipri garīgi nodarbināto, sevis cienošu kungu vienīgā doma, kā vēl pirms likties gultā, aizrāpot līdz duškabīnei, lai noskalotu dienas sviedrus un(vai) VISU negatīvo enerģētiku.
Bette. Izvēle vienmēr pastāv. Pakalpojumu lietošana - maksāsi VIENU reizi. Mīļākai vajadzēs maksāt arī par brīvstāvi, lai nosargātu savu spriedzes noņemšanas teritoriju. Ja rokas vārgas un gribas kko vairāk, SAVU dibenu īpaši necilājot, tad izvēlēties elitārus, profesionālus pakalpojumus. Iespējams šāda izlāde spriedzi noņems ilgākam diennakts laikam:) Kamēr izlasīsiet iespējami gūtos kukaiņus no (starp) kājām, kāds laiks paies:)

Sanija013  Krāpšana ir tikai tad ja uzzina par iešanu pa kreisi. Ja māk nesāpināt otru (un tas ir talants), cepuri nost. Bet ja lēti staigā apkārt otram zinot... Nu sorry.. Tad tā jau ir necieņa pret otru.

Dvinsky  Vajag skatīties lai sievietei tur gludi noskūts būtu, tad nekādas utis nebūs ;)
Un pašam arī vajag noskūt :D

ieva03  Ir tāda vīriešu suga-staigātāji-tie ies un ies,un viņus nenoturēt,un neviena viņiem nebūs laba.Bet nu garajā laulības dzīvē var gadīties visādi,var būt arī aizraušanās(GAN NO vienas,gan otras puses),bet ja prot viens otru saprast un piedot,tad viss kartībā un dzīvo līdz mūža galam,jo mīlestību līdz vecumam saglabā RETAIS.....

Epifanija  Tam nav attaisnojuma, tās ir izvirtības un zems līmenis, ja kāds bez tā nevar, tad nedibina ģimeni bet dzīvo viens nesāpinot blakus esošo cilvēku un nerāda nepareizu piemēru saviem bērniem

nazis  ieva03 10:44
Mīlestību līdz vecumam saglabā vairākums. Pilnīgu uzticību saglabāt izdodas retāk. Neviens no kļūdām nav pasargāts.

Dvinsky  @Epifanija - tas ir tikai tavs viedoklis. Citi piemēram dzīvo dēļ izvirtībām. Un kādā sakarā tādas kā tu vēlas aizliegt cilvēkam dibināt ģimeni tikai tādēļ, ka viņam ir savādāks hobijs kā citiem. Ģimenei tas pilnīgi netraucē un bērni par to nezina. Tas, ja visu dara ar prātu.

ieva03  Nazis 10:57

Līdz vecumam kopā dzīvojot ir tikai pieradums,nekas vairāk,un ja nav bijusi pilnīga uzticība,tad par mīlestību runāt lieki.

Dvinsky  @ieva03 - piekrītu par 200%! Pats esmu 25 gadus laulībā, vienīgajā starp citu. Un viss mums ir labi, seksu ieskaitot. Bet, kā teica klasiķis - mīlestība lai paliek jaunajiem.
Sānsoļi ir bijuši abiem un ceru ka būs vēl. Bet vai tā bija kļūda? Noteikti nē!.

Epifanija  Jūsu hobijs ietver arī fekāliju ēšanu?

jotuns  Sekss nevar būt nosodāms ;)

nazis  ieva03 11:05
Mīlestības jēdziens vispār ir degradēts līdz plikam seksam. Pēc laulībā nodzīvotiem 20 un vairāk gadiem seksā vairs nav nekādu pārsteigumu, tāpat arī virtuvē. Abi viens otru pazīst labāk par sevi pašu, kad vēl nav uzdots jautājums, bet jau zini, ko otrs atbildēs. Un tomēr tas otrs cilvēks ir pats tuvākais, kam būsi gatavs atdot visu sevi, piedot visu, kas bijis un arī to, kas vēl būs, un tas nekas, ka jau sen naktis pavada katrs savā gultā, varbūt pat katrs savā dzīvoklī, un tomēr tā ir īstā mīlestība, un tai nav vajadzīgs obligātais sekss, mīlēšanās. Pietiek ar apziņu, ka tas otrs cilvēks ir, vienkārši IR.

Marija_Anna  Puisiti , tu gribi ar šo domu tam rast attaisnojumu?
Tātad zemapziņā tomēr nav pārliecības, ka tad ir labi.

ieva03  Nazis 12:05
Atļaušos nepiekrist,bet tās ir tikai manas domas.Bez uzticības nav arī mīlestības,tādēļ arī saku,ka mīlestību līdz vecumam saglabā RETAIS.Jaunībā mēs visi precamies aiz mīlestības,bet viss ir gaistošs…...mīlestība ir kā uguns-karsti deg,bet ātri dziest.

Epifanija  Kādēļ attiecības neuzlabot uz perfektām lai nebūtu jākrāpj esošais partneris? Es apsvērtu šo iespēju ne tās vēl vairāk sarežģītu..

ieva03  Un ja runājam par otra iepazīšanu,tad stipri šaubos,vai līdz galam mēs paši sevi esam iepazinuši,nu kur nu vēl otru,reizēm nostrādājam tādus fokusus,ka pašiem jābrīnās. Bijām nodzīvojuši ar vīru laulībā 30g.,kad vīrs man teica:tu esi neizprotama sieviete. Tā mana atbilde nazim 12:05

Kurts69  laikam jau krāpšana būs gan ar prostitūtu, gan ar kaimiņieni/amatieri:) Jautājums ir tikai - ko Tu cilvēk gribi?! Bezpersonisku seksu, jeb tomēr ko garīgi piepildītāku.

rokons  Jēdziens - krāpšana tomēr jālieto vispārīgā kontekstā.
Ja tev izkrāpj 100 EUR, tu esi zaudētājs. Kas zaudēts intīmu attiecību diversifikācijā?
Ja tvaika katlā pārspiediens, ir drošības vārsts, kas lieko tvaiku izlaiž gaisā, no tā nemazinot turbīnu nepārtrauktu un efektīvu darbību.
Laikam nesen bija arī PA pārspriedumi šai sakarā, slēdziens nesekoja, jo racionālu argumentu krāpšanas definīcijai neatradās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu