Un tās mežģīnes

Tuvības brīžos...spēlē ļoti lielu lomu,JO,gribam patikt savam vīrietim,atveram maku un rīkojamies,neskatoties uz saviem aizspriedumiem un kompleksiem.
Jautājums?
Pērkam pašas vai ļaujam izdevumus segt savam vīrietim?Noskatiet ko pikantu kopā vai paļaujaties tikai uz savu gaumi?

labvakar  Piekrītu viedoklim, ka ne katra sieviete sapirkusi veļas kalnus, bet ir galīgi garām, jo vīrietim no ta nekas nepatīk. Mums, tāpat kā jums, gaumes dažādas un lietās, kas saistās ar erotiku, vēl jo vairāk.

InJanis  Kas par UltraTupu jautajienu ???

Kdas vel v pi... mezgines. ????

Tumsa, gulta, zem dekja, visi kakji melni :-)))) tobis saja situacija nestandarta sievietes :-)))

Mezgines vel vinjam, pie tam vel algas diena no maka izvilktas !!!!! perversi nje tautiesi !!!!
Ij kadas butu jusu patiesas domas saja nestandarta sadzives situacija ???

valmierietis333  05:44,
-Nevajag jau uzreiz pārspīlēt , ne vārda neteicu par uzspiešanu...

Es modes konsultants , kurš no tā visa kaut ko saprot , to starp krāsās orientējos ,kurš var ieteikt labākos iespējamos variantus,salikumus utt , no sievietes atkarīgs vai viņa ieklausās manos padomos vai nē!
Uzskatu ,ka vērtīgāk ir ar mani doties uz to bodi nekā ar kādu labāko draudzeni(tās bieži vien neieteiks labāko variantu , vēl klusībā noskaudīs , kā arī piekritīs visam ko vēlēsies dzirdēt ,jo nevēlēsies būt tā sliktā!)

Sapratu ,kas par sievieti esi - es no tādām bēgu , visu jautrību atņem jau pašā procesa sākumā , varu iedomāties pašas procesa beigas - zem vatiereņa pilnīgā tumsā snaudīs ,jo partneris tik briesmīgs ,ka labāk uz viņu neskatīties!

Es jau minēju ,ka kopīga iepirkšanās ir priekšspēles sākums (bet ne-romantiķi to nesapratīs), bet nevis norēķināšanās process ,tur drīzāk vienai daļai veču pēc tā procesa galva sāpēs un liksies izniekots laiks! Tādēļ jau veči laiž pie tām ,kas ne tikai pašas spēlējas ,bet ļauj arī partnerim piedalīties visā tajā procesā.
Protams ir veči ,kas labāk atdos naudu ,lai sieviete iepērkas - bet tie pārsvarā ir arī tie ,kuriem pilnīgi vienalga ir Tev tā veļa mugurā vai nē , jo tāpat ātri tiks norauta , tad arī varēsi tikai pati par to jūsmot!

´´...dodams priekšroku pašam galvenajam.´´
- Vai pareizi sapratu ,ka vecis vajadzīgs tikai galvenajā procesā , nu tas ir , samaksāt klusējot par to visu kasē???
Sāk ost pēc feminisma... ;)
--------------
-Epifānij , pilnībā apgāzīšu Tavu sacīto par to ,ka veļa galvenokārt svarīga pašai sievietei - tā var runāt tikai vientuļnieces ,kurām vīrieša nemaz nav blakus , tās arī var jūsmot vienatnē pie spoguļa - ieinteresēts vīrietis vienmēr spēs novērtēt veļas ,drēbju, aksesuāru nozīmi!
Protams ,ir tādi eksemplāri ,kuriem tas viss pie kājas , ka tik ātrāk tikt klēpī riekstus izšaut, es diemžēl pie tiem neskaitos - mani aizrauj p

valmierietis333  ... Protams ,ir tādi eksemplāri ,kuriem tas viss pie kājas , ka tik ātrāk tikt klēpī riekstus izšaut, es diemžēl pie tiem neskaitos - mani aizrauj process un jo ilgāks jo labāk!

-Vismaz Geisha ir uz īstā viļņa! ;)

Tessa  mani aizrauj process un jo ilgāks jo labāk!(c)

valmierieti, tu nevari iedomaties, cik tas sievieti nogurdina. vai tiesham nevar vienkarshak to visu dariit? pretii tev varetu but tikai vesa sieviete, kura ilgi jasilda un kurai tiik tavi fetiši ala diivainiibas (es par kleitinju ar zekjem)

Pillerina  Mežģīnes labāk uz zeķes malas. Citur gan ne.
Ir redzēts daudzām dāmām, kā mežģīņu zīmējums spiežas zem pieguļošas blūzes, svārkiem, biksēm. Un ja vēl bikses iespiedušās priekšpusē iezīmē W burtu, tad pavisam "kruti".

InJanis  Tautieti ibn Valmierietis !!!!

A kas ta ir par tadu noslepumaino specialitati ´modes konsultants "????? njazinu, apskaidro lauku zenam.

Kas ir ta MODE ( ar lielo burtu rakstama stelle, modite, tas butu ta ka ar mazo ´

Kas iraid tas ´konsultants " ???

P.S. Man jau skiet, ka ja cilvekam nav neka ko vins mak pa istam darit, vins izdoma ko uzrakstit uz savas vizitkartes....

Piem legendarais dauidzbernu tetis, bijusais Rigas deputats BojarLaikos, sevi pasniedz ka fotografs

Bijusi basketValtera sieva, sevi pasniedz ka modes dizainere

Ta blonda............ aizmirsu ka vinu tur...............modes blogere

DanaL  Valmierieti, piedod, bet ja tu esi modes konsultants, tad es esmu Pamela Andersone jaunībā.
"... tumšas krāsas zeķturi ,pusgarās zeķes vai zābaki, kombinē vai īsu raibu vasaras kleitiņu..."
Pusgarās zeķes! Un zeķturis??? Kā tam zeķturim līdz tai zeķei nokļūt, ja tā tikai līdz ceļgaliem? A ja tikai zābaki bez zeķēm?

Labi, atvaino, galvenais ir pasapņot. ☺️Un vispār, Lāgerfelda vieta ir atbrīvojusies.

valmierietis333  Tagad skaidrs , man nekad Pamela nav patikusi! ;D

Man nav vietas lielajā modē ,jo tur grozās tikai cilvēkveidīgie ,kas no modes pārsvarā neko nesaprot - visādi maniaki un suteneri! Neatpaliek ne ar ko no Vatikāna grupējuma , tur arī mīt cilvēki bez gaumes un kultūras , ne velti uzsvārčos tērpjas!

valmierietis333  15:21,
Nevajag visu tik burtiski uztvert ,es tikai virzienu norādīju ... Labi ,ka vēl rozā pidžamu nepieminēju ,to arī censtos pievienot zābakiem!
---------
08:50,
Esmu jau pamanījis ,ka tās sievietes tik vārgas un neizturīgas ,
nespēj turēt parastu priekšspēli dienas garumā,
cik dzirdēts ir arī daudz tādu ,kas večiem tieši otrādi pārmet ,ka trūkst priekšspēles - tā arī netieku skaidrībā - kurām tad trūkst , kurām tas viss par daudz - vai arī tikai atrunas ,jo slinkums pavingrot...
-Man tagad tikai domājot jau galva sāk sāpēt! Brrr...

Tagad aizdomājos , ja sievieti spēj nogurdināt parasta priekšspēle , tad šķiet ,ka līdz seksam nemaz netikt ,būs jau garu izlaidusi...

Pēc šādas hipotēzes spriežot , laikam jau lelles ir daudz pateicīgākas , tās neiebilst kopā iepirkties , nenogurst no priekšspēles , no seksa arī neatsakās , galva nesāp ,pretī nerunā!

Tagad jāsāk štukot , kur lai atrod to pelnrušķīti ,kura visu to procesu dievinātu un vēlētos stundām ilgi , nu neticu ,ka tādu nav! Gluži nimfomāni negribētos - tā neatcerēsies manu vārdu , nezinu vai kas labs var sanākt no diviem tādiem!

Tukums15  Man kaut kā pilnīgi neinteresē ne tās mežģīnes, ne drēbes vispār. Pieļauju, ka pamanītu, ja būtu kaut kādas ekstra novirzes, bet citādi...

Floriana  Saka, ka īstiem vīriešiem nevajag cakas, tāpat kā sieviete ir skaista kaila bez grabuļiem. Gaumes lieta, kas nu kuram patīk.

amareto5  Mezģīnes vīriešiem interesē vismazāk, ja nu vienīgi kādam gejam... labāk iegādāties kadu labu masāžas eļļu...

etc  Dzīvojot kopā ar sievieti, tomēr ir svarīgi, kas viņai mugurā un kājās. Vienkāršas, panēsātas kokvilnas bikšeles un krāsu zaudējis krūšturis nav tas pievilcīgākais skats. Toties skaists, mežģīņots veļas komplektiņš uzreiz izraisa interesi apmīļot, aptaustīt un varbūt pat (piemērotos apstākļos) ievilkt zem deķa. Zeķes ar zeķturiem - nu, tā jau ir augstākā pilotāža... Mūsdienu dāmas to laikam nesaprot - tad ko tur brīnīties par zemu dzimstību un demogrāfisko bedri. Paskatieties vecās 50.-60. gadu filmas, kurās sievietes kustas seksīgi graciozi. Un salīdziniet ar mūsdienu džinszeķubiksēs apkārt rikšojošajām beibēm ar degunu telefonā. Nu, kas patīk labāk?

jasona  Kādu veļu, kādas s..da mežģīnes! Vislabāk.. dabiski, pa pliko! Ikdiena.. tas cits stāsts.

etc  Konfekte vienmēr ir skaistāka, kamēr ietīta. Tu saki - pa pliko... ak, tas ir vienkārši, bet ziemā ar apģērbu tomēr siltāk. It sevišķi, ja istaba nekurināta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu