Un tās mežģīnes

Tuvības brīžos...spēlē ļoti lielu lomu,JO,gribam patikt savam vīrietim,atveram maku un rīkojamies,neskatoties uz saviem aizspriedumiem un kompleksiem.
Jautājums?
Pērkam pašas vai ļaujam izdevumus segt savam vīrietim?Noskatiet ko pikantu kopā vai paļaujaties tikai uz savu gaumi?

Marija_Anna  Ja vīrietis par varītēm gribētu veļas pasākumā piedalīties, tad es atļautu tikai apmaksāt pirkumu. Ne vairāk.
Izvēlos pati pēc savas figūras, paradumiem, gaumes un labsajūtas.
Pamatā - labsajūtas, jo neiešu mocīties modīgā , bet neērtā apģērbā. Ar samocītu sejas izteiksmi nekāda koķetēšana nesanāks.
Tad jau labāk bez.
Un nav nekas trakāk, kad zem pieguloša apģērba nojaušamas mežģīņotas vešīņas. Vai nepiemērota izmēra ( es tikai šo izmēru ! ) .

Jurijs1962Augums163  21:00 ja uz Tevi tobrīd blūzīte būtu vienīgais apģerbs, tad viņa neinterese par sievietem būtu patiesā :)

Agate9  Man jau liekas, ka skaistu veļu prot nopirkt vīrietis, kurš tiešām ir sievietes vienīgais un arī, ne kurš katrs mācēs un nekautrēsies iet nopirkt...un precīzi izmēri un gaume mazliet jāsaprot

siikaa16  Pati, kopā ar vīrieti (viņš atmaksā), vīrietis uzdāvina. Galvenais, lai abiem patikti mežģīņu pikantums.

ketija64  vispār nepatīk ne polsteri ne mežģīnes :) vai nu plika ,vai ar dārgu, gludo bezvīļu veļu

riebekle  Kad mans vīrietis pateica, ka viņš manu smuko vešiņu nav ievērojos, jo redzot mani tikai vai nu apģērbtu vai izģērbtu, bet tad, kad ir kaut kas pa vidam, tad viņam citas domas prātā, ne mežģīnes vērot, tad sapratu, ka to smukumu man vairāk vajag kā tam otram. :D Tāpēc ja ko pērku, tad pati, sev un to , kas man patīk un ir ērts.

Geisha  Vīrietis drīkst man nopirkt zeķes vai apenes, bet ne krūšturi. Krūšturis ir jāmēra, lai ir ērts. Smaržas labāk pirkt kopā taču, ja vīrietis labi zina kādas sievietei patīk smaržas tad gan drīkst pats pirkt.

coldlands  Kad sieviete uzvelk piegulošas gaišas bikses, un uz sava apaļīga dibena nepareizas formas apakšbikses, kas sadala viņas pēcpusi divas daļas, tad pamēģini viņai pateikt par nepareizi izvēlēto apakšveļu. Skaiti, ka vakars tev paies bez seksa, un var gadīties ka pat vairākus vakarus.

madaa  Smaržas, zeķes, skaista veļa.. manuprāt romantiskas, jaukas un mīļas dāvanas.. Un ne jau katrs var uzreiz mašīnu vai dzīvokli uzdāvināt..

gribulitis36  Mmmm.. jaaa.. mežğīnes skaisti un seksīgi.. nu jā dāvanas tās labas.. bet vīrietim diez vai būs tik viegli izvēlēties un saprast tos pareizos izmērus.. ejot garām tiem veļiņu veikaliem gribas pat pafantazēt kā tas izskatītos savai sievietei..

valmierietis333  Eh ,tā gribu pa sieviešu bodēm pavazāties ,bet nav kompānijas! Un te viena otra pat par to šausminās ,kādēļ nešausmināties ,kad redzat mani pārtikas veikalā pie kases - iedomājieties - vīrietis un vēl pērk maizi - vai nav šausmīgi!?

Vienu gan zinu , iepirkties man nepatīk , bet sexshopā vai apakšveļas bodē man vismaz ir interesanti (var pārdevējām likt sarkt ar saviem kāpēcīša jautājumiem ,pie reizes aplūkot apmeklētājas), pārim tā būtu sava veida priekšspēle! Jo priekšspēle nav tikai mīnets un kūlings ,tā ir tikai daļa no visa procesa!

Teikšu godīgi ,viena daļa sieviešu nemaz neprot īsto veļu nopirkt , neiet runa par izmēriem , bet vienkārši paķers kaut kādu ,kas vienkārši pašai iepatiksies , bet man uz to skatoties vienīgā vēlme būs ,lai tā ātrāk tiktu novilkta un no acīm nost , bet kad ir īstā veļa ,tad gribas ilgāk paspēlēties un tik ātri nost to neraut! Tādēļ ir jāņem vīrietis līdzi ,jo viņš noteikti zinās ,kas viņa sievietei piestāv(lai gan arī starp viņiem mēdz būt cilvēki ,kas neko no tā visa nesaprot)!

Pie velna tās mežģīnes , pietiks ar tumšas krāsas zeķturi ,pusgarās zeķes vai zābaki, kombinē vai īsu raibu vasaras kleitiņu ,lai man iztēle sāktu darboties, mežģīnes lai paliek mierinājums tiem ,kam nekā cita nav!
Piedošanu izšūšana nav mans hobijs ,tādēļ nav īsti vēlēšanās iegrimt mežģīņu sīkumos!

Sāksim ar to ,ka primārais ir pati sieviete ,un veļas loma tikai izcelt sievišķīgās formu līnijas , ja vecim vēl tad nav erekcija ,tad viņš protams var izlikties ,ka ir ieinteresēts sīki un smalki pētīt mežģīnes un to rakstus!

madaa  Zeķturis, pusgarās zeķes vai zābaki un īsa, raiba kleitiņa.... Ir gaumes, kas spridzina.. :))))

fargo  iedod man pliku sievieti, es zinu, ko darīt, bet ko darīt ar visām tām cackām, to es nezinu.

Epifanija  nu re kādi dunduki, nezin neko par sievietes pasauli un tad tik grib visus labumus, lai šī izpildās, labi izskatīties ir pats svarīgākais, kas sievietei ir vajadzīgs, lai atbrīvotos tuvības brīdī un gūtu baudu, un skaista apakšveļa ir vairāk domāta sievietei pašai, kā, noprotu, te ne vairākumam vīriešu, lai būtu pārliecināta un sajustos seksīga, tak sieviete neuzbudinās no jūsu čibrika, bet gan no sajūtām, ko spējat sniegt..

neko  fargo: slinks tu vienkārši esi, ja sieviete nav izģērbta, viņu vajag izģērbt [no visām tām cackām]:))

Tinte  00.11 nez, kā to zeķturi līdz pusgarajām zeķēm aizstiepj? :D

DanaL  Nuja, visi komentāri apstiprina manas aizdomas par divu vīriešu tipiem sieviešu apakšveļas sakarā:
1. Valmierietis33 prototips, kurš staigās pa veikaliem, sapņos, daudz runās, uzspiedīs savas vēlmes utt.
2. fargo prototips, kurš visu šo garo un nogurdinošo posmu (izņemot pirkumu apmaksu) ar lielāko prieku izlaidīs, dodams priekšroku pašam galvenajam.

Pilnīgi skaidri zinu, kurš no abiem noteikti nav mans tipāžs.

av2  godiigi? Nnemu, un aizvedu savu sievieti uz sexy apakssvellas veikalu ( piemeeram..."Victoria´s Secret" ), un abi kopaa iepeerkamies, maksaaju es. Be ir reizes, kad vinna sagaadaa man....wow paarsteigumu. Un ir reizes, kad es viens pats iepeerkos....pagruutaak tad ar ideaaliem izmeeriem traapiit, bet nu...censsos :)
Sexy apakssvella ir....lloti, lloti sexy. Izcell sievietes...formas , ne viss ir atklaats utt.
Ir veerts , viennoziimiigi.

Geisha  Kaila sieviete nerosina iztēli. Tāpēc vajag kaut ko piesegt, lai vīrietī radītu kāri palūrēt kas ta tur ir ... Cik zinu tad tieši zeķes ar zeķturi ir īpaši kārdinoši. Vai ir kaut viens vīrietis kurš ar baudu nelūrēs kā sieviete velk un sprādzē tās zeķes?
Sex šopos ir erotiskas korsetes ( izmēri X, L, M). Te ar izmēru nekļūdīsies, bet krūšturi vīrietis var pirkt, ja sievietei krūšu izmērs ir A, max B. Bet ja sievietei krūšu izmērs ir lielāks nekā persiki tad gan vajag mērīt.

Kurts69  man tomēr šķiet, ka jābūt pārsteigumam, interesei. Ja vīrietis pērk, tad zūd burvība. Paliek tikai prasta iepirkšanās ar rutīnas piejaukumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu