Erots 2019

Humoram,pa rādžiņu braucot uz darbu ik rītu skan erota reklāma,kas norisināsies 15/16 februārī,ko tauta domā par šo pasākumu,varbūt kāds ir bijis,mēs ar kolēģiem darbā par to ierēcām,nebūtu darbs un bailes,ka braucot pa ideālajiem Rīgas ceļiem autiņam ritenis nenolūzt,tīri ziņkāres pēc aizbrauktu???

1180000_  Edding, šķiet, ka tie jūsu vīri un mīļākie (kā saprotu, tad runa ir par virtuāliem tēliem) vairāk priecātos par garšīgām vakariņām ar aukstu alu, nevis uzmācīgu tantuku ar nekvalitatīvām ķīniešu mantiņām...

Tessa  trīs bērnu mammas,kuras meklē praktiski jebkuru,kas spēs to visu pavilkt,vai prinčešu tips,kas gaida ka vecis viņu tik pa siltām zemēm vizinās,kažokus un jaunus autiņus pirks un nav viegli visā šajā bardakā savu adekvāti domājošu cilvēciņu atrast(c)

nu, ja tu mekle jaunuvi liidz 30, kam vel viss tas aktuali - augoshi berni un viss kas apmaksats, tad pats vien vainiigs, tava vecuma sievietem berni jau ir prom no ligzdam un nekadu celjojumu maksajumus nevajag. bet nu katram savs, par parejo Geisha jau uzrakstiija.
ka saka, nečego na zerkalo penjatj, koli roža kriva.

Geisha  Dzintariņ, bužuķīn, kur Tu ņēmi, ka es - tanta večus līdzinu ar zemi? Nav tā patiesība. Nav gan. Es večus mīlu, lutinu un čubinu. Galu galā es kā mediķis tikai saku, ka vīriešiem vecumā 50+ tosterona līmenis krītas. Kā rezultātā čibriks vairs nav kā 3 gadīgs ērzelis, bet nu jau paliek mierīgs kā sliņkis. Bet 30 gadīgai dāmai vajag kārtīgu drāzēju, lai viņas hormoni nomierinās. Protams, ka arī 35 gadus jaunam dažam labam vīrietim ir nepieciešamas tās zilās tabletītes, bet 60 gadīgam nevajag, jo viss darbojas bez problēmām. Un tomēr 60 gadīgajam nevajag seksi 10 reizes nedēļā, bet gan pavelk labākajā gadījumā reizes 5.
Un pirms rakstīju ,Dzintariņ, Tavu anketu izlasīju. Satraucos par Tavu fizisko un garīgo veselību. Zini, tie pļurkt baigi sitot pa smadzenēm.

valmierietis333  Tak tur nav ko redzēt , šovi mākslīgi , aktrises tik ´´skaistas´´ ,ka ilgi nākas skatīties uz bildi un ar sevi strīdēties ,vai tā vispār ir sieviete ...

Kaimiņu Anna pie plīts cepot kotletes ir daudz labāka šovmene par šo lēto drazu ,ko erotā rāda!

Uz mantiņām ikvienā sexšopā var palūrēt.
Uz neķītru tautu var palūrēt svingeru pasākumos.
Porno saitos normālas filmas ar scenāriju daudz saistošākas par lētām aktrisēm un nodrāztiem šoviem!

Ne pret ko nemainītu mūsu dabīgās sievietes pret tām lellēm!

Nezinu , cik samaitātam jābūt ,lai priecātos par katru caurumu ,kas pazib gar acīm ! Laikam tomēr skaitīšos pie izvēlīgajiem , ja nav mākslas ,tad nav!

dardedze  Dzintar45v, ja vajag kinderus, nekas labāks par 20 gadniecēm nav izdomāts. To tev jebkurš pateiks. Savukārt, ja svārsties, piemēram, starp 35gadnieci bez naudas un 40gadnieci-ar-pie noteikuma, ka citādi abas līdzīgas-tad, piedod, tevi ne tas, ka draugi izsmies, bet pat ar cepurēm nomētās za tupeznj D:

betrilo  Es labpraat pavadiitu kaadu kautriigu daamu...ja intereae ir bet vienai bail.....

dardedze  nu tad savāc FB divi simti jaunu meituku, kāda viena, divas parakstīsies gan jau:) a par tām manā piemērā minētajām, pardon my french, tur varbūtība līdzīga.

borzomi  Foršākā sadaļa bija Čipiņu deja...tik dvielīšus beigās nenovilka:(((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu