Erots 2019

Humoram,pa rādžiņu braucot uz darbu ik rītu skan erota reklāma,kas norisināsies 15/16 februārī,ko tauta domā par šo pasākumu,varbūt kāds ir bijis,mēs ar kolēģiem darbā par to ierēcām,nebūtu darbs un bailes,ka braucot pa ideālajiem Rīgas ceļiem autiņam ritenis nenolūzt,tīri ziņkāres pēc aizbrauktu???

kvarts  Esmu bijis.... interesanti tur pavērot cilvēku(apmeklētāju) sejas.... ja nu kādai vāvere būtu šķērsām, tad varētu aiziet apskatīt, bet tā, ne ar ko vairs neparsteigs....

Jurijs55  Vēl neizturēsi un paņemsi aiz pakaļa kādu kailu modeli, kaunz

Felde  Esmu bijusi,biju kopa ar savu virieti,patika. -dziive,jaizmegina viss. :)

Laimnese  Nu ja būtu kāds foršs vīrietis ar , ko kopā aiziet, tad neatteiktos.😇

Ievinjata  Ja nebūtu, kur likt naudu - aizietu intereses pēc. Tikai negribas neko vulgāru redzēt, bet tur laikam no tā neizvairīties.

Geisha  Esmu bijusi. Paroaktrises nepatika - piekačātas ar silikonu, bet nežēlīgi rijīgas (kafejnīcā apēda ļoti lielas porcijas). Kārtīgi pierijušās tad nu staigāja pa skatuvi super augstpapēdenēs un bāza sevī mākslīgos fallus visās vietās pēc kārtas (no dirsas mutē). Ja neesi kārtīgi mauli aizlējis tad var apvemties. Vīrieši gan bija baudāmi. Publika ļoti raiba.
Otrreiz gan neietu.

baskaje  Neslikta vieta kur satikties(randiņš) diviem pieaugušiem cilvēkiem.

borzomi  Ievelšos,jo patīk visādi pričendāļi..rišiņās un tā..:))

allldis  Man ie pazīstams tāds pajolīšu, pamuļķu pāŗītis, kas bija aizvilkušies už šo erotpritonu, patiesībā pornopritonu un klausoties viņu jēlos atstāstus, mana pārliecība par primitīvu dzīvnieciskumu viszemākajā līmenī nostiprinājās. Tur laikam ir jāiet tikko kā brīvibā iznākušiem, kopā ar apkalpojošo personāleni, vai zaļiem jauniešiem, prastas ziņkārības apmierināsanai, citādi laikam tikai visādiem noviržu māktajiem tur vieta. Jo nekā skaista vai pozitīva tur nav un būt nevar, jo planckas un pērkamie lopi - žigolo tirgo savu dzīvo gaļu!

SpoguliitisTM  Treshaa reizee izveele Erots vai Gadatirdzinjsh, shaubas neradija. Erots zaudeeja. Toties tirdzinja apmekleejums radija daudz lielaaku prieku un gandarijumu! :)

baluba  Ko katrs vēlas to arī tur saskata .... tik pāris reizes esmu bijis, bet nestāvēju pie ringa čožās un uz pupiem lūrot, vai kā kāds tur ap stieni lokās savu vafeli izrādot :) .... interesanti ... beigās dišuks arī ok .... redzēju ar pavecākus pārīšus dodoties mājās vēl šādus tādus bukletiņus skatāmies un šķirstam :) ... ir ok, katrs no dzīves ņem ko vēlas, un kas patīk.

Vaukskis  Esmu 8 reizes tur bijis- tās man ilīdz šim vēl arvienr bijušas vienīgās, kad varu tuvumā bez kautrēšanās apskatīt plikas sievietes un novērot viņas imitējot mīlēšanos, bet, ja gribi, vari atnākt tikai pasmieties- galvenais, ka naudu atstāji pirms ieejas kādiem citiem cilvjiem ! Ja pārāk aizrausies, tad apsargi var izsviest ārā no pasākuma.. . Šīs desmitgades laikā ieejas biļešu cena pēc pamatīga kritiena 2010.gadā ir sasniegusi un nu jau pārsniegs pirmskrīzes laika cenu, biļešu politika pēdējos gados ir kļuvusi elastīgāka- ja agrāk vajadzēja iepriekš zināt, vai apmeklēsi festivālu piektdienā vai sestdienā, tad tagad brīvi vari izvēlēties nedēļas dienu. Šogad īpaši izjūtams darba laika saīsinājums- ja agrāk "Erots" piektdienās sākās plkst. 18, tad tagad tikai plkst.20; ja vēl pirms dažiem gadiem abas dienas šī seksīgo izvirtību "bedre" ievilka savā varā līdz plkst.4, tad tagad durvis tiek slēgtas jau plkst. 3 ! Rezumējot, festivāls izčākst un vairāk paliek par nišas produktu tirgū ar pastāvīgu, kaut arī ne lielu pieprasījumu.

MadamMango  Dzintar45 Tev tur īstā vieta ! Jutīsies kā mājās. Būsi savā vidē varēsi arī atrast sev līdzvērtīgu partneri. tavai gaumei tur būs daudz atbilstošas uz skatuves . :). paņem naudiņu vairāk līdzi varēsi sarunāt turpat aiz skatuves vai toletē lai tava jaunā mīla apmierina tavas "mīlas" alkas.

Tessa  da kam tu esi vajadziigs, opozicija vinjam. garlaiciigs indiviids, kursh to visu nav izmegjinajis jauniiba.
nav neka skumiigaka, ka padziivojusi miesa agonija saraujas uz apshaubamas kvalitates rotalljlietam un šoviem, jacer, ka neapchurajas no prieka, to visu redzot.

pees. un tie, kuri dara, dara. ne runa.

Floriana  Neesmu bijusi un nebūšu, tik truls pasākums var būt vienīgi LV, turklāt vēl atrodas auni kas par to maksā. Labāk uz Holandi aizbraukt, sanāks lētāk un jautrāk. ;)

1180000_  Klau, vai tiešām šejienes tantuki, kuriem vajadzētu auklēt mazbērnus, staigā pa Erotiem...?!!!!! Esmu uz pakaļas. Pasaule tiešām virzās uz iznīcību.

DanaL  Paskatījos 11:00 komenta autora anketu.
Tiešām smieklīgi, ka opis savas vienaudzes dēvē par tantukiem.
Bet nav jau grūti piebalsot, jā, erots, tikai priekš tādiem novecējušiem jaunekļiem kā tu, lai vismaz reizi gadā atcerētos, kas ir sekss (ja kādreiz vispār zināts un baudīts).

edding  11:00
Jā, staigā uz Erotiem, iepriecina savus vīrus un mīļākos. Izmēģina plašo piedāvājumu, dažreiz diemžēl konstatē, ka rotaļlietām apšaubāma kvalitāte. Bet ko var gribēt, ja ražots Ķīnā? Tikai pāriet pie dzīviem vīriešiem. Augstas kvalitātes, kuri nebrīnās ieraugot tantuku Erotā.

Geisha  Ak vai, Dzintar, Tev taču arī tas tosterona līmenis strauji krītas. Nu paņemsi uz sava falla 25 gadīgo tumšmati un pļurkt vien sanāks (čibriks bailēs sarausies). Tā ka sāc vien lietot mazās zilās ripiņas un skatīties uz babuļiem kuras tevi neapsmies, neapvainos, bet sapratīs, apčubinās un no pļeškas putekļus noslaucīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu