sieviete meklē sievieti

Interesanti, kā līdz tam nonāk? Vīriešu mazāk kā sieviešu un liela daļa tāpat nodzērusies? Vīriešu falla kults... vīriešu ego un nespēja rūpēties par sievieti? KAS? Neticu, ka tā ir tikai izvirtība... Patvērums? Maigums un kaisle, kas nebeidzas ar sēklas izšļākšanos? KAS?

Epifanija  Nu ja uztraukums nem virsroku varbut nevajag uzreiz kerties pie lietas un vajag iedzert nomierinisu teju ka lai godiga matesmeita zin ka kads ir tik pat godigs teva dels un beidzot abi ir satikusies izradas ka tas nemaz nav tik slikti ja sis klemmejas sievietes jau ari uztraucas ne ta ka jus domajat ka gatavas pec svilpes signala!

Epifanija  Ja vini ta doma un klust lidz ar to impotenti!

shining  nē, penis nav muskulis. penis ir sūklis. var trenēt muskuļus ap peņa pamatni, bet ne pašu peni.
partneru maiņa potenci neietekmē tieši, drīzāk subjektīvi, atkarībā no tā, cik ļoti vīrietis prot izmantot jaunu jutekļu kairinātāju komplektu. bet var arī uzrauties uz STS, un tas gan potenci un saturēšanu ietekmēs.

borzomi  Nezinu gan...ko tad sieviete var sievietei iedot vairāk,kā vīrietis.
Maigumu,sapratni?

Vai tiešām Jums,dāmas, tik drūma nākotne zīmējas??

Vīrieši sievietes ikdienā spēj ienest tik daudz amizantu un interesantu domu,darbu,lietu,notikumu,un kaislību... aizraujošāka dzīve ar viņiem!
Bez viņiem...būtu garlaicīgi...bet ne neiespējami.

Geisha  Man gan liekas ka penī ir kauls. ..... teica mūķene.

19.03 Geisha dusmās var ne tikai iespert, bet arī atmuguriski lidot. Tāpēc iesaku Geishu labi barot un nekaitināt!

dardedze  Riebj doma par viendzimumu seksuālajām attiecībām, bet visas manas ģīmju grāmatas družkas ir modeles pēc skata! Un es lieku laikus, un mācos no viņām, kādi toņi ir šobrīd modē, un netaisos apstiprināt nevienu zirgaģīmi savā klubiņā! (ja vien nav vajadzīgais cilvēks DDD:(
Jā, dažreiz dažas aiziet par tālu torsu demonstrēšanā, tad es laikus nelieku gan-ne tāpēc, ka skaustu-esmu brīva no skaudības-bet tāpēc, ka neatbalstu vulgaritāti. vsjo.

rupers  Kapēc ar sievietēm , bet ne ar zirgu ??

Feja_Feja  viņi ņem jaunākās , jo domā potence būs labāka. Esmu dzirdējusi ,ka tie jākļi un babņiki uz vecumu ātri paliek impotenti.
kad tam onkulim nebija erekcijas tu noteikti domāji, ka tava vaina. Neesi pārāk uzbudinoša. Tas ir tipiski sievietēm tā domāt.

valmierietis333  Jaunās naivas ,tās vieglāk apvārdot!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu