sieviete meklē sievieti

Interesanti, kā līdz tam nonāk? Vīriešu mazāk kā sieviešu un liela daļa tāpat nodzērusies? Vīriešu falla kults... vīriešu ego un nespēja rūpēties par sievieti? KAS? Neticu, ka tā ir tikai izvirtība... Patvērums? Maigums un kaisle, kas nebeidzas ar sēklas izšļākšanos? KAS?

edding  Nu nē, tad jau labāk iztikt bez vai ar fiksajiem, bet mainīt orientāciju man šķiet nav iespējams.
Fuj, pat no domas vien šķebina.

fargo  autore saņem to, uz ko pati uzprasas. vajadzētu patikt. bet nepatīk.tas ir kā sisties ar pieri pret stenderi, gaidot kad beidzot būs orgasms. bet viss, ko saņem - nodauzīta piere. un neizpratne, laikam.

Vilksatkal  22:54 …. kādi komplimenti ?? …. adevu mašīņš servisā , nu tad uz mājām ar autobusu , iekāpju , skatos , visiem tur tādi ģīmji , it kā 3 pasaules karš būtu sācies !

lapukoks  Jautājums ir: kurā variantā nostrādā "klikšķis"? Bet tas savukārt meklējams pagātnē, arī zemapziņā.

dzozefinaups  22.54 nav taisniba,piekritu gan,ka dziive ir-tur aaraa,bet,ka neizsaka komplimentus un nepievers uzmanibu,nav taisniba! Pilnigi demonstrativi-palaiz pa prieksu,vai atver durvis,desmitiem reizu-tu jauki smarzo...vai-kaaaadas smarzas...mmm... Vai-skaists smaids...skaistas acis... Itka jau siikums,bet patiikams! Paldies viriesi! :)
01.37 Zinu,ka ar sabiedrisko brauc ari jauki cilveki,bet-taa kontingents parsvaraa tomer ir-tie,kas nebrauc,nevar atlauties,ir zem videejaa...-kas nevar atlauties auto! Starp tiem majsaimnieces,apkraavusas ar pirkuma maisiem,stiepj,kaa tadi eezeli...Tas nav nosodijums,tikai jasaprot,ka sadas sievietes acis nestaro laimee!

4004  Palasīju tēmu un komentārus. Sasmējos.
Tā kā kādu laiciņu esmu brīva, ir nācies ietestēt vienu otru vīrieti. Teikšu tā – ir garlaicīgi. Un, ja jau ap 40 vīriešiem ir problēmas gan ar potenci, gan svaru, gan pašvērtējumu, pat negribu domāt, kas notiek ap 50.
Oi, un tas “noilgojies un satraucies” arī labi zināms.
Manuprāt, vienīgais risinājums – tikties ar kādu jaunuli veselības uzturēšanai un paralēli skatīties, kas pie horizonta darās. Ja pamani ko labu, ķer ciet.

Kurts69  Vairumā gadījumu orientācija nav iegriba vai izlaidības sekas. Katrs jau dara kā grib, bet nav vērts vainot vīriešus, marsiešus valdību vai kaimiņu. Visas atbildes ir atrodamas sevī.

Kurts69  Un atkārtošu to, ko jau daudz reiz esmu teicis - brīvi un kvalitatīvi abu dzimumu eksemplāri pēc 30 un vēl jo vairāk pēc 40 apkārt nemētājas. Vienīgā cerība ir nogrābt kaut kādā posmā, kad vienas attiecības ir beigušās, bet nākamās vēl nav uzsāktas. Tāda laimes spēle.
Un ja gribās daudz seksa(daudz automātiski nenozīmē labi), tad jāmeklē fiziski aktīvu un dzīvespriecīgu cilvēku. Mūžam nīgrie arī gultā būs nekādi.
Gulēt ar 20gadniekiem? Nu piedodiet, bet manuprāt tas jau norāda uz zināmu izmisumu.

virietis1973  Šitajām lielākajai daļai vajadzētu mesties sievietei ar sievieti kopā un būs jums laime pilnībā.Lai izdodas!

fargo  "Šitajām lielākajai daļai vajadzētu mesties sievietei ar sievieti kopā un būs jums laime pilnībā.Lai izdodas!"
varbūt labāk ar čūskām? būs vēl vairāk kopīga.

Tessa  ja cilveks nav miera un harmonija ar sevi, vinjam tas nebus ne ar viirieti, ne ar sievieti. un te ir tieshi tads variants: abi kogi, lišj bi bil patverums.
ka tad.
jautrolljiem temas pavisam jokainas ir palikushas.

Tessa  a vel es oho medzu lauziit galvu par diivainjiem, kuri še uzpeld. Piemeram, jaunlietotajs kalpaks (pirmais komentars)
njemot vera to, ka Kalpaks nomira uz mana vecateva ložmeteju ratiem, ir diivaini verot anketa pašu Kalpaku starp bildem un zemak albumu ar gandriiz kailu lietotaju ar niku kalpaks.
tas ta, pardomas. cik musdienas cilvekiem lieli brontozauri galvas. tad toch japiekriit autorei-vinjai jamekle sievieti. Jo.

JurisK  Vari meegjinaat, bet varu dereet, ka nekas tev tur nesanaaks - tas ir taa pat kaa ar pideriem - novirze no normas. Pazinu divas labas draudzenes, pietiekoshi aktiivas tradicionaalaa seksa visaadaas izpausmees. Esot reiz pameegjinaajushas lesbisko miilu. Taa arii palika tikai meegjinaajums - neesot nekaadas jeegas.

scheriff  Sveikiņi! Sen te neesmu iemaldījies. Vienkārši apnika savus maigos pirkstu galiņu pret klaviatūru atsist, un redzi dēļ nemitīgām virtuālām sir...klēpja sāpēm bojāt. Tomēr šoreiz nespēju būt tik cietsirdīgs un paiet garām šij Skumjiņai. Tāpēc uzsaukums daiļajam dzimuma:

Vai šeit nav neviena riktīga Sieviete ar lielo S, vārda tiešākajā nozīmē? Vēlams pat vairākas, uzreiz, ne pēc kārtas. Nu, paņemiet to Cietēju priekšā un samīļojiet. Tā līdz aizdusai, lai nav spēka ne tikai pakliegt bet arī paelpot. Ilgi, lēni un ritmiski kāpinot. Es zinu, Jūs to protiet un jums tas arī patīk. Lūdzu, lūdzu , vienu reizīti ziedojieties prieks šīs izsamisušās dāmas. Kautvai sieviešu solidaritātes vārdā. Ir tik daudz iespējas, kā vienai otru palutināt. Sametaties banālām zemenēm, šokolādei un baterijām. Gan jau pārējie daikti un ierīces ir uz vietas. Acis var aizsiet ar jebko, norauj kautvai aizkarus un spēle "Aklās vistiņas" var sākties. Izšļāksāsno var imitēt ar veiklā nopērkamu gāzēto putukrējumu. Špricē kur vien pagadās - uz ķimeņmaizītēm, cakoto galda sedziņu, brilēm, brošiņas, uz sevis protams arī. Acīs gan nevajag! Un visu to piekopjot, tā maigi sagrāp aiz matiem pieglaust sev klāt, aizbāžot muti ar šokolādes krāma eklēru, un čukstēt - es tevi mīlu. Jūs tak ziniet, ka par labiem darbiem nokļūst paradīzē. :D

P.S. Starp citu, šiet Latvijas erotiskā ekipējuma veikalos ir nopērkamas tādas ļoti maigas pletnītes sarkanmelnā krāsā ar daudz bārkstiņām. Ar tām var zvetēt spēcīgi, bet pēriena saņēmējs jutīs ko līdzīgu maigam glāstam. Ja Beibe neklausas - esiet kā Kivi...čs - piekaujiet viņu teātrī, neznokurienes. :P

Nettwerk  Teksts, vai precizak apraksts liecina par vilusos sievieti, kura ir atstata ar problemam vai vienkarshi virietis pateica, ka vinju saista tikai sekss ar vinju. Es ieteiktu neiespring un sekss ar sievieti neatrisinas problemu, jo no ta uztvere pret tevi arpus seksa nemainisies. Pat ja gulesi ar sievieti. Tomer uz lietu vajag skatiities plashak, nevis tik shauri un pavirshi ar ievirzi uz vienu domu.

multi  Pārejot attiecībās ar sievietēm no vīrieša falla kulta nekur neizbēgsi! Tāpat arī lezbiskās attiecībās tiek izmantota falla imitācija.

Geisha  Nemaz jau mūsu vīrieši nav slikti. Vienkārši neesi satikusi savu vīrieti. Par potenci - var būt vāja potence 30 gados un uh kāda 60 gados. Gadi nav noteicošais, ari auguma izmēri. Dažs 60 gadīgs kungs ar puncīti ir krietni aktīvāks nekā kalsnais 30 gadīgs vīrietis.
Ja Tevi uzrunā sievietes tad ceru ka vismaz nepiedalīsies praidā. Tā ir tava izvēle. "Lezbiešu mīlā" virmo tādas kaislības, ka maz neliekas. Līdz nāve mūs šķirs. Man piemēram būtu pretīgi, ka mani iekārotu nevis vīrietis,bet kaut kādas duma lezbiete. Fui. 98% ka mana ka mana pēda atdurtos pret šādu ģīmi. Nekā personīga. Tikai mans viedoklis un nostāja.

Fiskars  Tev tagad daudzi veči raksta? Tipa,- apdomājies, esam gatavi Tevi izručīt, samīļot.

valmierietis333  To skatu vajadzētu iemūžināt bildēs , kad Geisha Brūsa Lī vai Čaka Norisa stilā cilātu kājiņu! ;)
Varētu vēl Van Dammes špagatā!

-Bet runājot par stāvēšanu , galvenā problēma ,ka netiek trenēts - ir jātrenē abas galvas (tā ir viena kopēja sistēma), ja galvā bardaks , tad arī domkrats ceļamkrānam nelīdzēs,
nepietiek ar piecu minūšu seksu Jāņos un Pēteros , tā nav erekcijas trenēšana - tik vien kā asinsrites sistēmas neliela pārbaude!

Un ko var gribēt ,ja tas vecis tikai uz svētkiem to kailo dāmu sagaidījis , skaidrs ,ka jau aizmirsis kā to darīt - uztraukums ņem virsroku!

Loceklim ir tas pats , jo retāk tas tiek lietots ,jo ķermenis to funkciju automātiski atmet kā nevajadzīgu vai reti izmantojamu, tad arī tas kļūst mīksts un nekontrolējams , un lai dabūtu pie dzīvības - nākas kārtīgi nopūlēties!

Nedaudz jau apskaužu tos ar vājo erekciju , salīdzinājums no p*rno filmām , ja džekam nestāv ,tad viņam dāma to zelē stundām ilgi kamēr tas pieceļas ,
bet man tas minets tādā gadījumā nespīd , jo kā bikses nost ,tā tēraudvīrs jau darba kārtībā salutē izgāzis lepni savu krūti pretī saulei!
Tā kā ne vienmēr ir labi ,ja ir laba erekcija - ir savi mīnusi - koks ar diviem galiem!

Jādzīvo bez mineta! Man jau gribētos ,lai šis iemācās tēlot švakulīti , tad varbūt kāda žēlsirdīga dāma iežēlotos par viņu! ;)

Būtu sievietēm tādas problēmas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu