Cik jūs maksātu par erotisko masāžu?

Ja sieviete sagaida skaisti, bet trūcīgi saģērbusies, skan jauka mūzika, masē jūs ar eļļiņu...
Cik jūs maksātu par 30min erotisko masāžu?

edgarsronis  kartèjä lëtà prostitüta kura iedomäjusies ka vińa ir ko vèrta....nevienos laikos maukai nebija vërtîba,täpat kà ar cigareti pamïca un izmet laukä.

vnk_cilveks  30min? Klasiskajai masāžai saprotu, bet erotiskajai masāžai tas ir vismaz 2x par maz. Turklāt maksāšana ir ne jau par masāžu, bet vairāk par kompāniju un rūpēm ko masāžā ieliekam.

Pie manis ir sekojošs režīms. 20 min parunāšanās un iepazīšanās pie tējas/kafijas tases, tad duša obligāta un tad masāža aptuveni 1h garumā, pēc kuras atkal duša un iespējama arī tēja.

Kopumā viss ir 2h garumā un vismaz ir zināms ka rezultāts ir un būs fantastiaks...

Cik par tādu maksā? 50-100€ atkarībā no mana veikuma. Cik prasu? 35 par materiāliem un laiku ko veltu

Vaukskis  Vismaz erotiskajai masāžai parunāšanās, respektīvi, maksāšana par to nav vajadzīga. Ja vajag to, tad labāk pie psihologa vai psihoterapeita- vismaz saturīgāk ! Galvenais, lai masē, domas neinteresē- var atstāt pie sevis, toties par 100 euro par īpašo cenu sanāks kādas 4 reizes uz klasisko vai vismaz 2 reizes uz erotisko un vēl tā kā vajadzētu naudiņai palikt pāri.. . Pēc pieredzes duša vismaz uz klasisko ir izvēles variants- tāpat labi, ja kādas 15 minūtes pēc procedūras var pagulēt apsegts uz kušetes, bet pirms tās pats var mājās nomazgāties, tēja parasti iekļauta cenā.

KASPIJS  Ja laba forša masāžiņa nebūtu žēl 50 eur samaksāt!

baluba  Kamdēļ maksāt par to ko spēj jebkura partnere ? Nu labi - laba partnere.

stounsss  Ja kkas labs un interesants 50 eur maksātu

KASPIJS  50 eur varetu maksat par foršu masāžiņu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu