Cik jūs maksātu par erotisko masāžu?

Ja sieviete sagaida skaisti, bet trūcīgi saģērbusies, skan jauka mūzika, masē jūs ar eļļiņu...
Cik jūs maksātu par 30min erotisko masāžu?

Pillerina  Aizmirsu piebilst. Ir taču ziņu portālos bijuši raksti par to, ka policija tādus "masierus" bieži apstaigā netiklības apkarošanas nolūkos :-) Visu nodara, padara, bet pie samaksas brīža izvelk apliecību un tiek cauri bez maksas. Tikai regulāri atskaites priekšniecībai raksta. Painteresējies par tarifiem šajās aprindās :-)
Minēji, ka esi kengaraga. Tur dzīvo arī manas puses mentu vadītā kluba direktora meita. Gan jau idejas būs kopīgas, jo pasaule taču maza :-)

Vaukskis  17,50 vai 18 EUR ! Es nemēdzu doties uz masāžām, kuras nav pirktas ar kuponu, bez akcijas cenas vai par dāvanu karti. Skatos, ka kolektīvās iepirkšanās portālā kuponu 45 min. klasiskajai var nopirkt par puscenu jeb 20 EUR, tādēļ attiecīgi tāds adekvāts priekšlikums. esmu ar mieru atteiktie no kādas komponentes, piemēram, mūzikas vi mazāk eļļiņu. Kad biju "Sofijā", tad tur norēķinājos ar draugu uzdāvināto dāvanu karti, diemžēl toreiz meitene kļuva pikta, kad par to informēju pēc procedūras- acīmredzot vajadzēja ne caur oficiālo kasi. Čeku gan neprasīju ! :))

Kur var izlasīt oficiāli, ka erotiskās masāžas mūsu republikā ir aizliegtas ?!

erixx  Meitene jau tikai pajautāja, kā, viņasprāt, viegli un ar baudu naudu nopelnīt. Par pašu procesu zināšanu nav.

laukroze  izskatās, kā reklāmas piedāvājums, meklē klientus un nodokļus jau nu noteikti maksā...
ir pieprasījums, ir piedāvājums, tā apm.

Spoguliitis  Izmantoju parasto vai aarstniecisko masaazhu. Peec erotiskaas... nav iipashas vajadziibas. Un kaa teica pazinja kursh atgriezaas no Taizemes, te neesot erotiskaas masaazhas.

krumins  Ir bijusi iespeeja baudiit loti labu erotisko masaazu, lai gan vairumaa gadiijumu tiek piedaavaata rupja haltuura ar muguras paglaudiisanu un peec tam locekla raustiisanu liidz laimiigaam, kaa saka, beigaam....bet tas ir piedzeerusa suna murgs nevis masaaza....

Jurijs55  "Heratiska" masāža lidzīga kā dot dzerājam degustēt vìnu - iepilot pa pilītei, likot viņam baudit katras pilìtes garšu. Viltība - uzbudināt virieti tā lai viņam, dabiski, iegribētos "turpinājumu".

Reds  Ja jau trūcīga, tad jau ar saldējumu vajadzētu pietikt :D

Geisha  Paņem un palasi Kamasutru, Tantrisko masāžu, netā paskaties kas ir kas. Kvalitatīva erotiska masāža ir māksla nevis 30 minūšu ādiņas raustīšana. Policija brīžiem pārbauda šādus masāžās salonus, kur zem izkārtnes masāža ir vienkārša klientu apkāšana.
Un šitās dižās speciālistes par prostatas masāžu. Kaut ko kaut kur dzirdēja, poņa=0, bet naudu kāš no večiem.
Ir aitas ir cērpēji.

Svece  Es arī nevaru iedomāties kā varētu 30 min uztaisīt erotisku masāžu sievietei , pie tam kura atrodas svešā vietā . Cik ilgs laiks vajadzīgs lai atslābtu un sākt just kādu baudu., neskatoties ka sievietes ķermenis daudz jutekliskāks. Ik pa brīdim masāžas laika atveras kāda jauna erogēnā zona , tad aizveras. Lai iepazītu vien katrai sievietei atkarīgās reakcijas - tās ir stundas. Tak jebkurā mazākā neuzmanības brīdī sievieti var izmest lauka no tecējuma un tad vēl vajadzīgs laiks lai tiktu atpakaļ plūsmā.

Kurts69  labāk to piedāvāt bez maksas un savam mīļotajam vīrietim.

valmierietis333  Nesen kaut kur lasīju ,ka VIDs aicina šīs pakalpojumu sniedzējas reģistrēties VIDā kā masieres un maksāt nodokļus!

Un man šajā sakarā toreiz radās jautājums ,
- cik zinu , tad Latvijā suteneri ir aizliegti , bet ja valsts iestāde prasa dalīties ar ienākumiem meiteni ,kura tirgo savu ķermeni - vai tad tas nav sutenerisms!?

- Teorētiski , vai tā meitene nevarētu sūdzēt tiesā valsti ,kura uzdodas par viņas starpnieku jeb suteneru!?

Viņa tajā brīdī skaitītos kā upuris , tajā vietā lai valsts rūpētos par nabaga meitenes dzīves līmeņa celšanu un viņas izvilkšanu no viņas vides - celtu viņas kvalifikāciju , piedāvātu izglītību, tā dara pretējo - iedzīvojas uz tādu neaizsargātu meiteņu fona!
Par prieka meičām lielākā daļa neiet strādāt labas dzīves rezultātā vai kaifa pēc, ne visām ir izglītība vai varēšana konkurēt darba tirgū , nu kaut vai tā pati pārdevēja - par to nevar kura katra strādāt! Pat sētniekam tiek prasīta augstākā izglītība , ja tā padomā nez kādām iemaņām jābūt ,lai vicinātu lāpstu un slotu ,laikam jau ģeometrija un fizika jāpārzina ,lai pareizā leņķī un ar pareizo spēku lapas slaucītu!

Svece  Nav neka pretīgāka par liekulību un valsts attieksmi pret prostitūciju savādāk nosaukt nevar. Atstāt meitenes bez apsardzes- jo jebkuru meiteņu noalgotu apsargu var apsūdzēt sutienierismā . Prostitūcija atļauta- bet varonīgā policija zino par naktī Rumbulas krūmos mašīna noķertiem bīstamiem valsts noziedzniekiem . Reklāma masu medijos aizliegta - grib lai sēz logā līdzīgi kā Amsterdamā ? Atkal būs pārkāpums .

strong  nekādas problēmas ar prostitūcijas legalizēšanu,meitenes uztaisa pašnodarbinātās statusu,strādā individuāli kā masiere,maksā normāli nodokļus kā arī policija kontrolē,vai suteners nodibina mikrouzņēmumu ,kur skaitās par masāžas salona vadītāju,viņa pakļautībā strādā piecas darbinieces kuras nodarbojās ar masāžām (prostitūciju), mikrouzņēmums maksā nodokļus un viss notiek.

universss  Erotisko masāžu + vēl par to maksāt , nu nē! Viņai būtu jāmaksā man par to ,ka nebēgu prom un nekustīgi spēju nogulēt.

Vienīgi no savas meitenes šādus abpusējus glāstus saņemt.

aaalis  ...es ar...

strong  bet ja meiteņu ir daudz????

Geisha  valmierietis333
es Lv strādāju kā pašnodarbināta masiere un mani ļoti dusmoja kad vajadzēja VIDam nodot atskaites, jo es tur skaitijos kā Kermeņa labsajūtas radītāja. Tie kuri ir bijusi pie manīm zina ka līdz labsajūtai ir tāls ceļš ejams, jo vispirms vajag pavaidēt un tikai ap kādu 7. reizi būs tā labsajūta. Kā atveru VID mājaslapu tā es jutos kā tāda prostitūta. Ķermeņa labsajūtas radītāja.
Un tagad iedomājies, ka profesionalām prostitūtām būtu jāraksta stingrās uzskaites kvīts kur ir jāuzrāda vārds, uzvārds, personas kods, un pakalpojums. Kārtīgs vīrs nes šāda kvītis uz mājām sievai atskaitei - minetiņš 15 eiro, seksis 20 eiro, maņka kulakova 10 eiro sutiners 20 eiro, menti - izspiedēji 50 eiro.

Jurijs55  10:30 Pillerina, tas nebija policists, bet bezdarbnieks Jānis Bērziņš, bijušais policists kas uzrādīja savu kadreiz izprintēto kseroksā apliecību :) Teicot, viņš aizdot savu "apliecību" saviem draugiem-"pļerzākiem" kuriem "prispičelo" :D

Pillerina  21:11 Jurij, ments vienmēr paliek ments.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu