Rokasgrāmata nejēgām!

Bieži nākas dzirdēt jautājumus - ko tad jums vajag? Ko jūs gribat? Ko darīt, lai tiktu pie seksa utt.
1)Tev ir jābūt pievilcīgam un simpātiska, labi kopta un normāli ģērbtam.
2)Tev ir jābūt auto un tikšanās vietai,
3)jāuzrunā sieviete ar cieņu un sajūsmu par viņu. Aizmirsti visādus čaukāietseksugribi? Labāk seksu vispār nepieminēt, jo ja būsi gana jauks un apburošs, tas tāpat būs.
4)nu te jau paliek tikai tehnikas jautājums, jo ja jau esi izvilinājis sievieti uz randiņu un dabūjis viņu iekš savā auto, tad atliek tikai žilbināt ar savu humora izjūtu un izturēties labi pret sievieti un viņa izkusīs. Pat to kafiju un restorānu nevajadzēs, ja stāstīsi kā tev pašam patīk gatavot. Ja izskatīsies gana jauks un nekaitīgs, viņa var pat piekrist braukt pie tevis nogaršot tavus kulinārās šedevrus.

pusmuuzhs  150 dienās....97 sievietes???...vidēji pusotrā dienā...viena...nu hvz

miers2  Tie četri punkti tematā nav nekas neparasts - nu tas ir no sērijas- "Kā parasti" ..diezgan prozaiski tas beigās saveidojās - nekas daudz nepaliek atmiņā un pēc otrās reizes gribas ātrāk svaigā gaisā..daudz foršāk ir tad, ja viņa pati par visu parūpējās un liek saprast, ka patiešām esi gaidīts un gribēts tieši tāds, - "esu, kāds esu"

coldlands  Tas ir zandales, zeķes līdz celim, un ja atbraucu uz tikšanos maršrutka, iespējas tikt pie seksa noved līdz minimumam?

baluba  Nu nejēgām šis jau būtu kosmoss.

aaalis  Kur var nopirkt Tavu grāmatu.....!?

borzomi  5) un vēl ģitāras akordi zem loga:))

furnitura  Solvitas - tu dari svētu darbu! Dažiem noteikti šie punkti nekādi neienākstu prātā. :)

Vaukskis  Ja nejēga lielpilsētas iedzīvotājs neizjūt vajadzību ikdienā pēc mašīnas un ar to saistītām uzturēšanas izmaksām, bet t.s. losis toties daudz pārvietojas ar kājām veselīguma dēļ, brauc ar sabiedrisko transportu, apzinoties, cik ts atslogo satiksmi ielās, varbūt minas ar īpašumā esošu divriteni ekoloģiskuma pēc, lai gan varētu atļauties auto, vai viņš seksa dabūšanas dēļ var iztikt ar kādu salīgtu cilvēciņu, kurš - galvenais- vispār prot braukt un kuram ir mašīna vai pat amatieriem tāda mānīšanās "neies cauri" un rezultātā būs vai nu jāturpina tikai pašapmierināties vai uzreiz samaksāt un pateikt konkrēti sievietei, ko vajag, solvitas ?

cirteejs  Nez cik reizes autore pati šādā veidā pavedināta?

AivarsN  Diez vai kāda sieviete spētu atteikties no vīrieša dāvinātas mašīnas un algota šofera? Protams,ja šoferis smuks.

Vaukskis  AivarN, domāts, ka mašīna ar algoto šoferi NAV pat domāta dāvināšanai, bet kā taksometrs seksa reizēm. Reāla problēma varētu rasties punkta nr. 4 gadījumā, ja šoferim labāka humora izjūta nekā informētajam nejēgam, jo tad var gadīties, ka sieviete kaut kā sajauc un galugalā "iedod" ne pakalpojuma pasūtītājam, bet izpildītajam. Taksisti mēdz būt dzīves(pār)gudri- dzīvāko dzīvi redzējuši, pa radio vai savos tīklos jokus saklausījušies, un neesmu sastapis tādus, kuriem vārds jāmeklē kabatās, tādēļ var sanākt traģikomiski, vai ne ?!

Paula6  Kādu laiku šeit nebiju, bet šodien ienākot un lasot PA, īpaši šo tēmu un tās komentārus, sākot ar Jauks_vakars, no sirds izsmējos, ja nebūtu traģiski, skatoties no malas. Vai tiešām jau piemirsies, kā ir būt patiešām vīrietim un sievietei, bez šīm traģikomēdijām?

kunnilingus_trakus  Mjā, ir tak vēl "tīrradņi" pasaulē...
Nenosmieties par..
Par ko? Da par to pašu!!

Pillerina  Cik forši viedokļi :-) vairs nevaru, jāskrien uz p-pī :-)

Man viena vecmamma teica otrai vecmammai: kas man tai puikā ir, ka skuķi līp pie viņa kā mušas :-)
Ja tie gēni būtu manī iedzimuši, ka es būtu tas medus :-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu