Rokasgrāmata nejēgām!

Bieži nākas dzirdēt jautājumus - ko tad jums vajag? Ko jūs gribat? Ko darīt, lai tiktu pie seksa utt.
1)Tev ir jābūt pievilcīgam un simpātiska, labi kopta un normāli ģērbtam.
2)Tev ir jābūt auto un tikšanās vietai,
3)jāuzrunā sieviete ar cieņu un sajūsmu par viņu. Aizmirsti visādus čaukāietseksugribi? Labāk seksu vispār nepieminēt, jo ja būsi gana jauks un apburošs, tas tāpat būs.
4)nu te jau paliek tikai tehnikas jautājums, jo ja jau esi izvilinājis sievieti uz randiņu un dabūjis viņu iekš savā auto, tad atliek tikai žilbināt ar savu humora izjūtu un izturēties labi pret sievieti un viņa izkusīs. Pat to kafiju un restorānu nevajadzēs, ja stāstīsi kā tev pašam patīk gatavot. Ja izskatīsies gana jauks un nekaitīgs, viņa var pat piekrist braukt pie tevis nogaršot tavus kulinārās šedevrus.

AivarsN  C_hloe. Es rakstīju,kaut vai ar autobusu. Tas ir gadījumā,ja nebūtu mašīnas. Un vispār,ir ļoti daudz cilvēku,kuriem nav mašīnas. Tas nebūt nenozīmē,ka viņi būtu ar kaut ko sliktāki. Tieši otrādi,viņiem var būt pat vairāk cilvēcības pazīmju.

Chris1986  Viņām ir svarīgi, nevis KAS notiks, kad viņš aizvedīs viņu pie sevis, bet kā tas izskatīsies. Tipa, ikviena tak saprot, ka aicināt pie sevis nogaršot kko vai _paklausīties mūziku_, tas nozīmē, ka viņš aicina viņu uz trāzienu, bet, ja kas ne tā, tad pēc tam varēs viņam pārmest, ka solīja tikai siera kūku un piemānīja. Vobšem, sievietēm viss ir vienmēr sarežģīti, kā mēģināt bikses pār galvu uzvilkt. Rezultāts noteikti nav pielikto pūļu vērts

Kurts69  nupat konstatēju ka tēma saturiski nepavelk uz sadaļu "Sekss". Te jau nav nekādu padomu vai ieteikumu par to kādā leņķi, cik ātri vai lēni, cik dziļi un no kuras puses, bet kārtējo reizi tikai kaut kādas runāšana riņķi un apkārt. Solvitas varēja tomēr kaut kā konkrētāk par tēmu to savu rokasgrāmatu pagriezt. Vispār seksa sadaļā "Rokasgrāmata" skan kaut kā pat mazliet pikanti:D

C_hloe  Kurt, nu kā Tev pašam vislabāk patīk un kur?

rokons  Mana iebilde šāda - jāmācās makšķerēt. Jāizn kā vējš pūš, kādu ēsmu uzlikt.
Sākt vienkārši ar piebarošanu jeb izmest āķi tūlīt?....... visu nosaka apstāķļi.
Vākšana uz māju jau nu gan tādas elektrozvejas izskatās, zivs aiz stulbuma uz ķeseli dodas, bet tikko strāva izbeidzas - mirklī pazūd.
Gudrākās jau pa gabalu no tā visa izvairās.
Kas saprot ko nozīmē foreļu makšķerēšana, droši teiks - steiga un troksnis ir slikta rīcība :)

Chris1986  Nu, un - KAM vajadzīga auka, kas pirmajā randiņā ar visiem (labi, ar katru piekto) brauc uzreiz mājās seksot?? Tā tak ir staigājoša STS um HIV terrosistiska bumba!

Kurts69  C_hloe, es esmu nejēga, tāpēc gaidu ieteikumus. Apsolos visu darīt kā būs norādīts instrukcijā, punktu pa punktam! Ja kaut ko piemirsīšu, tad uz mirkli ielūkošos plānotājā...

AivarsN  Ja dzīvo tālu,tad pēc ilgas un rūpīgas iepazīšanās virtuāli,braukt uzreiz ciemos,nav nekas ekstrēms. Nav jau teikts,ka obligāti būs sekss. Ja vienam,vai otram kas neiepatīkas,šķirās kā labi paziņas. Lauku mājām parasti ir liela teritorija. Nākamajai saimniecei ir ļoti daudz ko novērtēt un izdarīt secinājumus par saimnieku. Cik viņš ir strādīgs un akurāts,cik gaumīgi iekārtota atpūtas zona,ja vispār tāda ir. Cik daudz viņa var uzzināt par laucinieku,tiekoties kādā Rīgas kafūzī? Praktiski neko,jo lauku cilvēkam pilsētas burzma ir ļoti neierasta un nekomfortabla vide,viņš jūtas kā elles priekškambarī un pat nespēj normāli komunicēt.

bargaakundze  14.02 lai biežāk un rezultativāk aicinātu uzrandiņiem , nevajag blameties sabiedrībā.

AivarsN  Solvitas. Piekrītu,ar gadiem nākusi liela pieredze. Taču ofisu pametu jau pašā darba gaitu sākumā,jo labāk patīk pašam piedalīties visos ražošanas un dzīves procesos. Tā ir daudz aizraujošāk. Lai gan strādāju tagad mājās,manas ķermeņa formas nav mainījušās. Varbūt kādreiz,kad tikšu labās rokās...😃

Tessa  nu te jau paliek tikai tehnikas jautājums, jo ja jau esi izvilinājis sievieti uz randiņu un dabūjis viņu iekš savā auto, tad atliek tikai žilbināt ar savu humora izjūtu un izturēties labi pret sievieti un viņa izkusīs. Pat to kafiju un restorānu nevajadzēs, ja stāstīsi kā tev pašam patīk gatavot.(c)

tadam jampampinjam ne tikai sesks nespiizdes, bet pat paveshana ar to pašu mashiinu. batonu spraušana nekad nav rullejusi un bijusi cienja.

av2  Kur ir jautaajums ? Vieni apgalvojumi tikai..:(

Vaukskis  Man gan patika palasīt visai loģisko solvitas rokasgrāmatiņu. Palasīt un nopūsties, jo jūtu, ka turpināšu te bojāt iespaidus par puišiem Latvijā. ;( ..Interesanti, kā tādas pamācības varētu būt izskatījušās pirms kādiem 30-35 gadiem, kad kaut kā- seksam Latvijā itkā nepastāvot- atgadījās bērnu dzimšanas bums, un vēl senāk, īpaši attiecībā uz uzstādījumu par personīgo auto !

valmierietis333  Blondais trolli ,beidz liet , aizmirsi sava kodeksa galveno punktu ,kas izklausījās aptuveni tā:

1) Jābūt bagātam vācu pensionāram ;

valmierietis333  Vai arī tas attiecas tikai uz profesionālēm , nejēgām pietiks ar vietējo rūgumpodu!? ;)

gvapitons  Pec tadas rokasgramatas ieteikuma, sabiedriskais transports ari nav skadejams >D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu