pārliecība

Šķīr(us)ies
Bērni Ir divi bērni, dzīvo ar mani, nākotnē varbūt vēlos bērnus
Par sevi domā Aizņemtie, tiniet tālāk.
Man patik būt vienīgajai.
Skaidri anketā norādīts -jābūt juridiski un faktiski brīvam un ari emocionāli brīvam
jautājums-kāpēc Sievietes pieprasa ko tādu ko tās pašas nekad nespēs sniegt???

Tessa  demagogs.

Edgars37  14:04

...nu a ka tu zini, ka nespej sniegt😉? Esi ar vinu meginajis😉? Vispar man ir nesaprotami sito oho-tipa no pirksta izzistie pienemumi...kaujaslauka neesu bijis, bet zinu ka pulveris oz😃, pasiem neapnik tadu sviestu dzit😃? Tas ne pie ka nenoved tacu😃.

Floriana  Tas ir līdzīgi, kā anketā ieraksta "šķīries", "atraitnis" u.c. Nez kāpēc domas rodas, ka esi pamests, vai kādu nomušījis. :D :D :D Bet stulbumu tak izmērīt nevar, kur vēl cilvēcisko. Tāpēc ļoti maz pevēršu uzmanību anketās rakstītam. Nu var tak princis pārvērsties par vardi, kaut uz laiku, vai otrādi. ;)

EsparTevi  Cilveki, kuri dzīve velas attiecibas, tas gust maksimums paris menesu laika, pec ieprieksejam. Seit publika uzturās gadiem logiski, ka ja to spej atskjirt vari uzreiz neteret laiku un nemeginat to saprast! Anketā ir jega pieverst uzmanibu tikai definetajam ipasibam, un ari tikai prieks tam lai logiski izslegtu biedrus, kuri tapat neko nemekle ka kategorija kas te ir gadu desmitiem! Tachu mesidzs lauka par sevi, vai Tevi nu tas ir mainigs apstaklis! :)

Danica  Es lieku uz to, ka teksts: "jābūt juridiski un faktiski brīvam un ari emocionāli brīvam" nav domāts par bērniem, bet gan par Ntajām bijušajām otrām pusēm, ar kurām kaut kas vēl saista, piemēram, nevar pārraut nabassaiti vai kā tamlīdzīgi. Tas norāda, ka anketas autore ir būtībā greizsirdīga pēc dabas, es teiktu. Un ka viņa nebūs gatava tam, ka Tu katru vakaru sazvanīsies ar bijušo, lai novēlētu labu nakti. 2018-07-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu