pārliecība

Šķīr(us)ies
Bērni Ir divi bērni, dzīvo ar mani, nākotnē varbūt vēlos bērnus
Par sevi domā Aizņemtie, tiniet tālāk.
Man patik būt vienīgajai.
Skaidri anketā norādīts -jābūt juridiski un faktiski brīvam un ari emocionāli brīvam
jautājums-kāpēc Sievietes pieprasa ko tādu ko tās pašas nekad nespēs sniegt???

Tessa  Felde, kam tu to saki. oho viirieshi ir par smalku, lai izrunaties. labak izardiities, apmelot, aizskart. tad viss OK :))

riebekle  Pēc anketas īsti vadīties nevar, tā nav akmenī cirsta. Un nekad jau dzīvē nevar zināt, kā sanāks. Reizēm domā un gaidi vienu, bet sanāk kas pilnīgi negaidīts. :)

janisb  Laiks iet bet tupakiem tā arī nepielec, cept tik vienu un to pašu tēmu atkal un atkal.
Anketā cilvēks norāda ko tieši vēlās, tas, ka vēlamāis eksemplārs neeksistē, nenozīmē ka jāņem katrs bomzis/bomzene, jo principā ir labi tāpat, labāk var būt tik ja atrod anketā aprakstīto...

m600  Virtuālā pasaulīte :) Grib no citiem to ko pašas negrib sniegt, tāpēc nav arī brīnums ka pailikusi viena ar bērniem. Un vispār nesaprotu jēgu sludināt to ko tu negribi, kā te to praktizē. Gribi skaisto princi baltā zirgā, tad tā arī uzraksti un gaidi. Ja gribas pārgulēt uzraksti un gaidi. Kā realitātē? Pat neņemot tās anketas, dienas plānos saraksta ko it kā vēlas kaut patiesībā nulle emociju, pat pastus nelasa. Tad kāda suņa pēc vispār rakstīt, ka gribi aizbraukt pie dabas, papļāpāt un tā tālāk. .ja patiesībā tu pats nezini ko īsti gribi?

peonoija85  šī anketa nerullēs, un tās īpašniece nekotēsies, ja vien neizskatās kā lieckalniņa jaunībā, un foto pievienots anketai.
visiem lv vīriešiem 40+ ar diviem kinderiem jau ir mīļākās 20+, ja vien viņi bijuši pietiekoši motivēti.

Torpedo  nu, kko pieprasīt no sveša cilvēka anketā - tas vispār ir kkāds absurds, kas aizbaida jebkuru potenciālo gribētāju. Ja runājam tieši, tad iepazīšanās neklātienē ir kā preču pārdošana - jāvar ieinteresēt tieši par sevi un maksimāli sevi jāreklamē, izceļot plusus un notušējot mīnusus. Tādas, kas tikai sēdēs un "gribēs", jo viņām kkas pienākas, noteikti to turpinās te darīt arī pēc 5 un 10 gadiem arī

janka42  Tāpēc jau sieviete meklē ko tādu kā viņai nav, kas pietrūkst...viņa jau nevar dot tev to kā viņai nav.
Viņai ir kkas kā tev NAV un trv ir kkas kā viņai NAV...saproti!?!
Viņi viens otru papildina nevis konkurē!!!

Tinte  Kas gan nesaprotams ir minētajā anketā?!

Sieviete, kura ir šķīrusies, ar 2 bērniem, vēlas sastapt juridiski un faktiski brīvu vīrieti, kura sirds arī ir brīva (t.i., viņš nemeklē "plāksteri"). Un turpinājumā, ja viņi gadījumā būs pāris, tad viņš paralēli nestaigās pa svešām gultām. Un tālākā perspektīvā, kad viņi izveidos ğimeni, šī sieviete pieļauj domu, ka viņiem varētu būt kopīgs bērns.
Kàpēc autors domā, ka sieviete vēlas kaut ko neiespējamu?

Gojko  O, tagad ja kāds kaut ko no anketas neizprot, sūtiet Tintei.

minkalove  SIEviete vēlas pilnīgi normālas lietas. Problēma ir pašā jautātājā , ja viņam tas liekas kas nepieņemams.
Kas tur vispār nav skaidrs ????

ko tās pašas nekad nespēs sniegt...tāds sviests. Karlasonam jāsakārto galva.

Jason  Anketās norādītais gan tiešā, gan netiešā veidā dod informāciju par cilvēku. Ne reizi ir gadījies, ka, izlasot anketu, saproti - cilvēks ir galīgi garām. Un ne jau kādas konkrētas informācijas dēļ, bet dēļ galēji iedomīga un pat kaut kāda naidīga informācijas pasniegšanas veida. Līdz ar ko, autor, nevajag iesprigt - nepatika anketa, skaties nākamo. ;)

Tessa  Tinte vel vakar uzdeva autoram logjisku jautajumu. Atbildes nav. Secinajumi?..

Felde  09.00 Tiesums nav naidigums. un pareizi saki-lai skata nakamo. Ari manu anketu uztver ka iedomigu,naidigu...-bet man so iipasibu nemaz nav! vienkarsi-esmu diezgan tiessa...un anketa nav neka parcilveciga,tikai skaidri pateikts,un nekas netiek pieprasiits! Tas,ko cilveks velas-ir apstiprinajums tam-ko neveelas! :)

Drole  Kas tur neskaidrs? Anketas autore skaidri noraadiijusi, ka ´ciema buljlji´ vinjas pljavaa neleekaas. Teeminjas autoram varzhacis suurst?

av2  pa lielam, oho publika, peec 35, vissi ir vairaak, vai mazak aiznnemti, ar bagaazzu utt. Taa kaa beidzam te teelot nezinko, labi ? Jo jaunas, laimiigas attieciibas nevar balstiit uz meliem !

Edgars37  Nu nezinu😃, ta jau ir tikai tiri sakumcena, kas kaulesanas procesa var totali izmainities😃

preilene  Hmmmmm... es arī īsti nesaprotu, par ko cepiens. Normāla anketa.
Vai autors domā – ja sievietei ir divi bērni, tas nozīmē, ka viņa drīkst iepazīties tikai ar precētajiem un attiecībās esošajiem?
Vai arī vīrietis attiecības ar bērniem pielīdzina attiecībām ar vīrieti?

Maia  Kas tev nepatīk, ka sievietei ir bērni? Tāda sieviete nespēj tev neko dot? Kura vispar tev gribētu kaut ko dot ar šadu attieksmi? :D Man piem. precēti vīrieši neko nespēj dot, tāpēc viņu vēstules nelasu un anketas nepētu, tik vienkārši!

C_hloe  Kas tur tāds tiek pieprasīts?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu