Nevar vai kas? Versijas?

Iepazinos ar vīrieti zem 40g, ne no oho. Vairākas reizes satikāmies, it kā radās savst.simpātijas. Pēdējoreiz pajautāju, kādas viņš redz mūsu turpmākās attiecības. Uz ko viņš atbildēja: " Skaisti draudzēsimies un iztiksim bez visādiem sekšiem-pekšiem." Pajautāju vai viņam ir kāda sieviete, uz ko atbildēja noliedzoši. Jautāju, vai varbūt nepatīku kā sieviete, uz ko atbildēja, ka patīku, vnk negrib ´samaitātas attiecības".
Jūsu versijas- kāds varētu būt iemesls negribēt seksu? ;)
(Tām dāmām, kurām neinteresē tēma palūgšu atturēties, nevis iieliet žulti).😁

valmierietis333  Varbūt sarūsējis ceļamkrāns , varbūt no gudrīšiem - kāds Einšteinveidīgais ,kurš visu savu enerģiju velta zinātnei !

Bet visticamākais - ceļamkrāna mazspēja - tā problēma ir izplatīta arī starp jaunajiem bukiem - gribēt grib ,bet nevar - tādēļ nākas atteikties pavisam!

slieks  Pārguļot ar Tevi, viņš var sākt justies ievainojams un manipulējams, vai kā citādi sasaistīts. Varbūt viņu interesē Tavs naudas maciņš. Nav stāstījis kādu bēdu stāstu ar tendenci iežēlināt?

Kurts69  Parasti vīrieši izvairās pārgulēt ar sievietēm, kad jūt, ka pēc tam var sekot kaut kāda neadekvāta reakcija. A varbūt čalis gaidija finansiālu piedāvājumu? Cik vispār maksā vecis?:D

LaskovijMerzavec  Ja es Tev tā pateiktu - tas nozīmētu, ka neesi manās acīs seksuāla, bet kā pavadošā kompānija deri.

marmorakaraliene  Laskovij (15:53) , autore nekādi nevēlas saprast, ka tas nozīmē seksualitātes trūkumu vīrieša acīs:))))))) Viņai labpatīkas domāt, ka visa vaina vīrietī - slims, impotents, garīgās problēmas - tie esot tie varianti, ko viņa pieļauj:))) Pārējās versijas ir žults izgāšana :))
Un vēl labi pateica draboss (13:15) - kodolīgi!

AivarsN  Ja mīlestību salīdzina ar māju,tad sekss ir tās jumts. Četros randiņos diez vai daudz tālāk par pamatiem bijāt tikuši, tāpēc mēģinot turpināt ar jumtu,visa tā būve būtu sabrukusi. Kur tās sievietes mūsu laikos tik nepacietīgas?

Kurts69  Aivar, mūsdienās visai bieži to māju sāk būvēt no jumta...

Vejsmatos  Bēdz...

Torpedo  nu ja, mani arī nošokētu sieviete, kas uzreiz vēlas sekss - padomātu, ka tā viņa ar visiem, kas iepatikušies, dara un ka noraušos kādu nelabu slimību no viņas, ja jau viņai tik slikti turas kājas kopā

Epifanija  nevēlas visu sasteigt, ļoti prātīgi, ja man piedāvātu draudzību cilvēks, kur radušās abpusējas simpātijas, es nemaz nebūtu apvainojusies, varbūt cilvēks beidzot vēlas iemīlēties, tā pa īstam, kā tam būtu jābūt!

Tessa  es ar par Laskovija versiju. mes varam domat nez cik daudz, cik tadas vienreizejas, bet otram ir savadaka gaume un neškjilj dzirksteles. bet pastaigaties kopa var, kliedet garlaiciibu ar. kapec ne?
nepatiic seksuali, vot ij viss.

Epifanija  nu jā, šķiet vairāk velk uz tādu - paliksim tikai draugi! iespaidojos no pārējo kolēģu viedokļiem, puisis vel meklē savu īsto, bet priecājies, ka tevi neizmantos un pēc tam pametīs! Pasargā tevi no liekiem kreņķiem..

LaskovijMerzavec  ... "Pēc ilgākas pauzes atzinās par to, ka viņam esot netradicionāla orientācija, tikai pats cenšoties to apspiest."

Mamamija... ja tā padomā, tad kādus batonus neesmu spraudis un ko tik sarunājis sievietēm, lai tikai viņa mani liktu mierā un nebūtu jāskaidro, ka nebūs mums sekša... nu nestāv uz viņu..

Pie tam ir sanācis stulbi, kad vienu vakaru vienai kko tādu samuld, bet otrā vakarā viņa mani redz ar citu sievieti tā sacīt sakot viennozīmīgas orientācijas maiņas brīdī...

Rondijs  feiks.

vilks28  Vot pid... s! Šitā piečakarēja.

bumpastiks  Stika Sirsniņ,pēc Tavas reakcijas vien saprotams ka tam Merzavecam ir 100% taisnība:D Vot Merzavec ir riktīgs Merzavec ka atklāja patiesos iemeslus.Jo mēs tak kungi zinām ka ne jau nu jūs dāmas esat neiekārojamas,bet gan Mēs kungi tizleņi,impotenti un zilie ja uz tādu daili var nestāvēt.:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu