Nevar vai kas? Versijas?

Iepazinos ar vīrieti zem 40g, ne no oho. Vairākas reizes satikāmies, it kā radās savst.simpātijas. Pēdējoreiz pajautāju, kādas viņš redz mūsu turpmākās attiecības. Uz ko viņš atbildēja: " Skaisti draudzēsimies un iztiksim bez visādiem sekšiem-pekšiem." Pajautāju vai viņam ir kāda sieviete, uz ko atbildēja noliedzoši. Jautāju, vai varbūt nepatīku kā sieviete, uz ko atbildēja, ka patīku, vnk negrib ´samaitātas attiecības".
Jūsu versijas- kāds varētu būt iemesls negribēt seksu? ;)
(Tām dāmām, kurām neinteresē tēma palūgšu atturēties, nevis iieliet žulti).😁

Edgars37  Nu a ko tu no vina gaidiji😃? Te jau visos sturos skande, domaju, ne tik saja portala, piebildisu, arzdmes ta nav, tur pa taisno iet sexy, kas tiek ari novertets😉, ka viriesi tik seksu grib un tas ir FUI😃!!! Nu, nabadzins, ari tev teica, ka sirdsskista draudziba ir ta labaka...un palika uz pannas😃, domaju, vins a neko vairs nesaprot, ko ta isti vajag😁😁😁. Domaju, ka vins atradis damu, kas vinam pateiks, ka vins ir sexy un bus vinam OK👍😃, sini zina, pareizi dariji, ka atveri durvis citai👍😃

Karmensita  pajautā viņam, kāpēc nevēlas

Karmensita  un pajautā, kāpēc tas var sabojāt attiecības

Jurijs55  Cer ka tu pati sāksi uzmākties.

solvitas  Tak normāls čalis - uzsita sev mazliet ceņņiku :) Es jau nu gan pati nekad nejautāju - kādas tās džeks redzot mūsu attiecības? Labāk ir likt viņam par to domāt un uztraukties nekā pašai iespringt. Redz, kā uzreiz reakciju dabūja - kā nebūs? Kāpēc nebūs? Un pēc tam, kad dabūsi vēl jutīsies kā pie balvas tikusi :)

Edgars37  13:00

...usjo, 5-to ceresanas raundu tak kanceleja😃, tagqd uz so jautajumu atbildi var meklet kafijas biezumos😃...protams, ja ta tur ir😁😁😁

draboss  Pirmkārt es tikai pametu versiju, izejot no tā ko pati sadrukāji. Otrkaŗt, man pilnīgi neinteresē tavas uztveres asums, es par to neteicu neko labu vai kritisku. Treškārt, ja tev viss tik skaidrs un labi, nesaprotu ko te vēl ņemies? Ceturtkārt, tēmas var likt, tikai neārdies par sev neimponējošiem viedokļiem. Piektkārt, negribēju šis tevi kniebt, samierinies un dzīvo tālāk. Sestkārt, palasot tevi, es viņu labi saprotu.

elsa  Varbūt uzjautā par jamā orientāciju.

joens  Es par kokotes versiju 12:54

eerts  Es to teiktu tad ja:
1. dāma atgādina kaut ko seksuāli nepievilcīgu, piemēram tuvu radinieci, dzīvnieku vai priekšmetu. ( :D )
2. kaut kas atsauc atmiņā sliktu pieredzi... piemēram,izgāzušas attiecības vai vardarbību.
3. man nav labi ar veselību, un vēlos atlikt jebkādas intīmas lietas. (Ne obligāti STS, tie var būt arī slikti zobi vai pumpains dibens :D)
4. baidos sabojāt to, kas man jau ir. Nu piemēram ir citas attiecības, vai arī ir cerības uz tādām.
5. man šodien jau bija pārāk daudz, beidzas kapacitāte :D

neko  Skaidrs, pēc oho sieviešu vairākuma domām ja okuls uz reiz pie pirmās iespējas nelec virsū, tas šamais ir slims un visticamāk ar kaut ko neārstējamu (orientācija, impotence) vai pat nāvējošu (aids, hepatīts utt):)

Galīgi jus te sabojājuši tie izmisušie, kam no nedabūšanas jau sen vienalga ar ko un kā.

Skaidrita  Parasti vīrieši atklāti runā.
Domāju, šīs vīrietis ļoti korekti pateica "nē", cenšoties Tevi neaizvainot.

Geisha  Nav tie laiki kad bija jābūt precētam. Veselības problēmas viennozīmīgi. Labāk ej savu ceļu.

coldlands  Tas tantas tādas nepatstavigas, te viņam ar seksu uzplijas, te atkal nepiedāvā, mūžīgi nav pa prātam. Varbūt man vienkārši gribas draudzēties?!

OnslovaMaargrieta  Gribēja aizņemtes 10000 kā te vienai malku kad krāmēja . Nebutu ašuvusi būtu dzirdējusi .

Skaidrita  Stika

Ir vīrieši, kuriem vnk gribās aiziet pusdienās vai uz kino kopā ar kādu pazīstamu cilvēku. Ja tā būs simpātiska sieviete, ar kuru interesanti parunāt, tas arī būs OK.

Un arī ir vīrieši, kuri neatšuj, bet izveido situācijas, lai sieviete pārstāj komunicēt ar viņu. Lai tā ir viņas iniciatīva, un vīrietis kā ņi pričom :))))

Ar intīmām attiecībām (nevar utt) var arī nebūt nekāds sakars.

Edgars37  13:58

😃...tape jau ari saku, ka vins teica, ka seksu nevajag tikai tape, ka gribeja tavas acis klut vel tev pievilcigaks😃...sitik talu nu ir aiziets😁😁😁

Gunitaa  Nesaprotu tādu domu gājienu, ka citas sievietes vīrietis grib seksam, bet citas tikai draudzībai. Ja normāls vīrietis, tad viņš veido attiec. ar vienu sievieti, kurā ietillpst gan draudzība, gan sex, gan pārējais. Nu nav ar to džeku viss o.k, Stika, tāpēc labi, ka atšuvi viņu.

JurisK  Pasen jau, jauniibslaikos, bija koleegjis, toreiz jau preceets viirs, paaris beernu teevs, bet vinjsh kaut kad agraak bija piedziivojis shoku, ieraugot tuvplaanaa sievietes vaaveriiti. Peec tam vinjam kaadi 4 gadi esot bijis pat riebumms par seksi domaat. Taa teikt, jauniibsdienu izsapnjotaas romantikas vietaa peekshnji skaudraa realitaate!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu