Cik bieži mūžā jums ir bijis tāds sekss, kas "norauj jumtu"?

Noklausījos pusdienlaikā pie blakus galdiņa divu dāmīšu sarunu, kurā viena izteicās, ka "tāda seksa, kā ar viņu tajā naktī, man, visdrīzāk, tuvākajā desmitgadē vairs nebūs, ja maz vispār būs. " Uzmetu aci- šamai gadi max 35, smuka... Pie sevis nodomāju, ka velti meitēns sevi tā noraksta, bet tad pašai "daleca", ka,tiešām, laba seka ir bijis daudz, bet tāda, kas nāk prātā arī pēc vairākiem gadiem, visai maz. Kā jums šķiet, no kā ir atkarīgs un cik bieži pašu pieredzē ir bijis tā, ka nu TĀĀĀĀĀ!!! (Uz jautājuma otro daļu var atbildēt tikai drosmīgākie.)

valmierietis333  19:49 "Un katra reize īpaša ja?:)"

- Man jā , tā ir vesela augstākā māksla , tie kas liekas gultā tikai dēļ dabiskas vajadzības vai pienākumu vadīti , tie mani nesapratīs ! (Tiem arī būs parasta nokniebšanās!)

Grūti stāstīt modernajiem cilvēkiem par augstāko mākslu ,kamēr viņi pat tik vienkāršā lietā kā attiecības ir izvēlīgi bez gala , tādēļ labāk tup vieni uz saviem zirņiem !
- Tad bulciņai maliņas nav simetriskas vai perpendikulāras , tad glazūras par maz , tad nav tik garšīga kā biji pirms tam iedomājies , blakus esošā bulciņa izskatās gardāka un tā visu laiku !
- Vaina ir pašos cilvēkos!

Lai katra reize būtu īpaša , ļoti daudz kas atkarīgs no katra paša cilvēka , ja cilvēkam sekss ir tikai riekstu izšaušana vai pienākums ,tad nav nemaz vērts līst biksītēs , jo kaifa nebūs nekāda !

- Vajag savu partneri , kuram uzticies ,ar kuru spēj atbrīvoties, lai valdītu pilnīga harmonija , kur valda abpusēja sapratne , uzticēšanās , atklātība , attieksme un cieņa pašam pret sevi un otru cilvēku , spēja atbrīvoties , tad var nonest ne tikai jumtus , uz to brīdi nekas apkārt neeksistēs !

Ir tāda lieta arī kā tantriskais sekss - iesaku pamēģināt , bet negaidīt ātrus rezultātus , jo vispirms ķermenis un prāts ir tam jāsagatavo !

Ticu ,ka arī pēc 30-40 gadu kopdzīves katra reize var būt īpaša , tikai ar noteikumu ,ka cilvēki pie sevis piestrādā - kopj savu prātu un apziņu , nevis gaida tikai dāvanas!

Paula6  Dzīve lēma satikt tādu, ar kuru bijām uz viena viļņa un "jumts" tika norauts ne vienu reizi vien, tik mūžība aizsauca pie sevis...

Geisha  Jocīgi esat, ja domājat ka jumts aizbrauc gadījuma seksī. Piestrādāt vajag, lai jumts aizbrauc. Seksī jau piedalās divi. Tātad 2 darbojošās personas.
Kam jumts nav braucis tam nesaprast kas tas ir ielidot debesīs un saldās trīsās atgriezties uz zemes. Tas ir tāpat ka aklajam jautāt par krāsu košumu.

magnija  sajūta ir neaprakstāma, tas nav vienkarši orgasms, tas ir kautkas absalūti nereāls... :) nu diemžēl tas tiešām gadās ļoti reti

Dezyree  Katrai reizei jābūt tādai, ka jumtu ja ne norauj, tad lai cilājas gan! Citādi nav vērts biksītes novilkt:P Ir jāsatiek prasmīgs partneris un pašai sevi jāpazīst,tad ir tā ka pēc sexa pie stūres bail sēsties jo esi absolūti neadekvāta :D Un par romantisko atmosfēru, man personīgi pilnīgs fufelis...

lapukoks  Mašīna bez jumta saucas kabriolets... Tad jau te OHO diezgan daudz tādu staigājošo "kabrioletu" nolasījies...

Maarka_Tvans  Nesaprotu, priekš kam tie restorāni, ja paēst var arī mājās...

baluba  Ar trijām sievietēm tā ir bijis, un nezvai ar kādu vēl būs.

Labrador  Tas viirietis bija black ar big dick?

WinterWind  viss atkarīgs no ķīmijs, šī vārda tiešajā nozīmē - vielu kokteiļa asinīs. Tas var notik gat dabīgi, kad partneris patīk, vai arī ķīmiju salietojoties. Es narkotikas ne reizi nelietoju, bet bijis lielis sekss pāli un arī uz pohām. 2018-06-03

borzomi  Solvitas teiktas,kā punkts uz i!
Laikam mums bijis viens un tas pats exzemplārs...:)))
2018-06-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu