Cik bieži mūžā jums ir bijis tāds sekss, kas "norauj jumtu"?

Noklausījos pusdienlaikā pie blakus galdiņa divu dāmīšu sarunu, kurā viena izteicās, ka "tāda seksa, kā ar viņu tajā naktī, man, visdrīzāk, tuvākajā desmitgadē vairs nebūs, ja maz vispār būs. " Uzmetu aci- šamai gadi max 35, smuka... Pie sevis nodomāju, ka velti meitēns sevi tā noraksta, bet tad pašai "daleca", ka,tiešām, laba seka ir bijis daudz, bet tāda, kas nāk prātā arī pēc vairākiem gadiem, visai maz. Kā jums šķiet, no kā ir atkarīgs un cik bieži pašu pieredzē ir bijis tā, ka nu TĀĀĀĀĀ!!! (Uz jautājuma otro daļu var atbildēt tikai drosmīgākie.)

korneelija1958  Tāds ,ka jumtu norauj atgadās reti dzīvē un ne katram tas ir lemts piedzīvot jo tas var būt prātam neaptverami.Tur vajadzīga divu cilvēku liela saderība ,lai to varētu viens otram sniegt.Labs seks var būt bieži ,bet tas būs tikai labs.

Vassermans  Laba saderība ir zelta vērta, daži pat dzīves laikā nedabū šādu prieku, bet ja dabū tad to nekad neaizmirsīs. Tikai kāpēc labākais sekss vienmēr ir ar baigām maitām?:D

Gunitaa  Tāds, ka "norauj jumtu" ? Tikai ar 1 partneri, ber bieži, kamēr bija tās attiecības. Dmž psiholoģiski bijām nesaderīgi, tāpēc pašķīrāmies. Bet sex ar viņu man vēl bieši sapņos rādījās, cik labs tas bija...

burleska  Es laikam no tām, kas nesaprot, ko tā jumta noraušana īsti nozīmē, jo man šķiet, ka orgasms vienmēr ir ārpus šīs realitātes :) Un to var nosaukt par jumta noraušanu, lai gan es gan parasti tās izjūtas ar citiem vārdiem raksturoju.

kvarts  Sievietēm jau tos jumtus rauj nost, bet kas tad vecim-tikai smags darbs...

burleska  Es tiešām labprāt vienreiz izjustu to, ko vīrietis jūt :D Citādi neko saprast no viņiem nevar :)

buongiorno  Ja netaisies ar to cilveku precēties, tad labāk nevajag. Tas ir trakāk kā smagākā narkotika, no kuras vēlāk netikt vaļā, ne labprātīgi atteikties.. To emociju komplektu abiem sasniegt nav viegli, bet kad sasniedz, tad ir wooww!! Tāda parastā, plika sexa ļurināšanās nemaz nestāv klāt. Vai lai kā grēks nomirt, ja neesi ko tādu piedzīvojis.

av2  nu, ar iisto cilveeku ir biezzi taa, ka aizmirst nevari neko . Ar neiisto....ir plika nodraassnaas, rutiina.
Es teiktu, tas wow sex...vairaak ir saakumaa atieciibaam, vai arii ja tas ir citaa videe, nu, piemeeram, ...uz maajas jumta, lloccenee, super ssikaa hotelii, braucot aatrumaa uz cella utt
Atcereesies tak ilgi, a?

aija_69  (c) grēks nomirt, ja neesi ko tādu piedzīvojis...
Reliģijās šo emocionāli-fizioloģisko stāvokli laikam apzīmē ar vārdu ekstāze. Šīs prātam neaptveramās sajūtas, peldēšana citā realitātē...

Definīcija: Emocionāls stāvoklis, kam raksturīga ārkārtīga jūsma; arī slimīgs jūsmas stāvoklis.

Interesanti, ka šie brīži cilvēkam tiek doti tikai dažas reizes dzīvē.
Ko par šo stāvokli saka mediķi? Kas tur īsti notiek mūsu smadzenēs?

av2  medikki saka - esot veseliigi :)

Vaukskis  Nekad ! Tas ir atkarīgs no dzimumpartnera esamības !

Astronaute  21:48 Pilnīgi pievienojos Gunitai. Man arī bija tas ideālais sekss ar partneri, ar kuru neko citu izveidot nespēju. Nebija viegli atteikties no domas, ka tas vairs nekad nenotiks. Saņēmos. Tagad ir vienkārši sekss - stulbi, bet patiešām tikai fizisks process ar visās citās ziņās ideālo partneri. Sanāk, ka starp psiholoģisko stresu komplektā ar ideālo seksu un pilnīgu atslābumu, laimi un prieku attiecībās + fizioloģiskais sekss, esmu izvēlējusies otro variantu.

leopardine  Aija_69, ļoti precīzi aprakstījusi. Jā tās sajūtas ir kā no citas realitātes, nekas apkārt vairs neeksistē, tāds ekstāzes stāvoklis un pēc tam esi gatava kaut visu atdot, ka tik vēlreiz ko tādu piedzīvot. Taču parasti tas nez kāpēc notiek starp partneriem, kuri nespēj sadzīvot. Kaut kādi šķēršli, nesaskaņas it kā par neko un tādā garā.

Geisha  Labs seka partneris ir zelta vērts. Reti sastopams. Ar tādu gribas atkārtot atkal un atkal.

Gulta ir salūzusi.

amelija  Pilnīgi sasmējos :)))

Es te tā lasu, ka daudziem, tas ahūnais jumtu raujošais seksis ir pielīdzināms tiešā nozīmē ar mēbeļu laušanu :D :D :D

Nav salauztas mēbeles vai inventāra, nav bijis "jumtu raujošā" seksa :)))))

quimera  Tīri interesanti . Kā tā blondā,tika līdz gultai vispār ar veci,ar kuru bij grūti sarunāties ārpus gultas?!

marmorakaraliene  Man, kā vēsturniecei (Dreģes balsī), interesanti uzzināt, kur jūs tos vienreizlietojamos jumtrāvējus dabūjat un kāpēc prompalaižat? A?

P.S. quimeras10:49 jautājums tāds interesants - tiešām, kā?

Kurts69  jel, kur tie gadi:D Tagad jau labi, ja seksu par normālu var nosaukt..., ehh, kaut kur pačibējušas prasmīgās

^esse^  Marmora Karalien, tiešām, it kā nekādu gadījuma sekšu nevienam nav, bet izrādās ka tomēr ir. Viss viena melošana. Iztaisās par baltiem un pūkainiem, tad aizmirstas un izpļāpājas.

marmorakaraliene  esse, laikam jumts aizbrauc no tā vien, ka kāds gultā patrāpījies:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu