Sekss starp jaunu puisi un vecāku sievieti.

Agrāk vairāk reizes sanāca izveidot seksuālas attiecības ar vecākām sievietēm 35-55 gadi. Ļoti patīk. Vai ir daudz sieviešu, kurām patīk baudīt jaunāku džeku kompāniju, vai tomēr, labāk pieturās pie sava vecuma vīriešiem, ja runa tieši par seksu?

Gvena  andribeznin007 un tu doma ka vecakam tantem vajag jaunakus luzerus:D vai vispar kadus luzerus.tak laidraz savu dūri.

LaskovijMerzavec  Kāda jaunā tendence???? ... jau pirmajos "brīvības" gados man bija pietiekoši daudz paziņas, kuriem bija vecākas draudzenes. Divi kursabiedri apprecējās ar +-15 gadus vecākām.

Pie tam "mākslīgais" skaistums nebija tādā līmenī, kā tagad. Kad arī 40 gadīga var "sakopt" sevi līdz 20 gadīgas izskatam. Gadus tik vienkārši nenoteiksi.

Skolas gados, tur jau vispār. Reti, kura vienaudze vai jaunāka bija pieejama. Tad nu palika vecākas.

Vienkārši ir vīrieši, kurus uzvelk patīk vecākas, ir vīrieši, kuriem patīk vienaudzes un ir kuriem patīk jaunākas. Nekas personisks.

solvitas  LaskovijMerzavec, nu nezinu varbūt ir arī tādi vīrieši, kuri vadās pēc gadiem. Es reiz biju ceļojunā un tur tajā draugu pulkā bija viens vīrietis, kas diezgan uzkrītoši koķetēja ar mani un pēc 2 nedēļām, kad atgriezāmies Latvijā nejaušā sarunā konstatējām, ka mums dzimšanas diena vienā dienā, tad viņš jokojot teica, ka es no viņa esot nošpikojusi kurā datumā piedzimt, jo jaunāka esot un tad nu es viņam pateicu, ka es gan biju pirmā un esmu 5 gadus vecāka par viņu. Kā tagad atceros to vilšanos viņa skatienā, viņš bija totāli vīlies. Tad nu es sapratu, ka eksistē cilvēki, kuri nespēj pārvārīt situāciju, ka sievietei vairāk gadu. Tajā situācijā man tas bija pat izdevīgi, jo tāpat tikai pieklājības dēļ ar viņu runāju. Bet es pati gan vairāk pēc simpātijām vados nekā pases datiem. Ja viņš man patīk, tad vienalga vai viņam 25, 35 vai 45.

tikka  Man vīrs bija 5 gadus jaunāks, zinu daudzus pārus, kur vīrieši ir līdz 9 gadi jaunāki. Nekādu problēmu. Ticu, ka daudzām arī lielāka starpība liksies nieks - viss ir atkarīgs no cilvēka, ko esi saticis.
Bet nu nespēju iedomāties, ko es varētu runāt ar jaunieti, kas ir par mani 30-35 gadus jaunāks, kas varētu mani, jeb viņu ar mani saistīt?
Man brīžiem ar saviem dēliem nav par ko runāt, ja neskaita ikdienišķās mājas lietas ... Un nekāda sakara ar pases datiem.

Tessa  tas tachu ir briesmiigi, ja nav par ko runat ar deliem. tiesham drausmiigi. ceru, ka nepienaks tads briidis, kad man ar savu atvasi nebus par ko runat, tad tiesham lai sedina mani uz ragavinjam un ved uz mezhu.
pec shis teorijas sanak, ka pasniedzeji nedriikst but 30 gadus vecaki. jo nav par ko runat ar jaunaku paaudzi. ka nevar but sarunas arpus pasniegtas temas, jo parak liela starpiiba vecuma.
tads sviests. te pat nav par seksu vai attieciibam runa. pati doma, ka jaunaki cilveki vecakiem nav interesanti un saistoshi. tadas muljkjiibas.

Sallija2  Oi nu es varētu iekārot gan Kyrie Irving (26), gan Brad Pitt(54) lai gan gadu starpība starp viņiem gandrīz 30 gadi, bet abos ir kaut kas piesaistošs. Viņi liekas tādi jauki abi.

Simbioze69  Nu nezinu par ko te visi runā, bet tad, kad man bija 21, tad seksa dāmas bija tādas ap 35! Ar vienaudzēm bija tikai tusiņi bez seksa!

tikka  Tessa, intereses ir tik ārkārtīgi atšķirīgas, nu kaut nošaujies, bet mani neinteresē Zvaigžņu kari, bet viņiem mana grāmatvedība vēl jo mazāk, kaut viens no viņiem strādā par grāmatvedi starptautiskā kompānijā, taču līmenis ir tik atšķirīgs un nesalīdzināms.
Un ne mazākā sviesta, jo visi kopā ceļojām, jo mums ir tradīcijas katrai nedēļas nogalei. Uz kino, kā minimums, ejam reizi mēnesī, visi kopā, lieliski, ka vienā laikā var izvēlēties dažādas filmas. Un tad kopīga pastaiga pēc filmas ar citām izklaidēm.
Un par pasniedzējiem arī pāršāvi. Esmu strādājusi par pasniedzēju gan arodvidusskolā, gan citur. Šajā ziņā svarīgākais bija attieksme un pieredze ar kuru dalies, nevis teorijas nolasīšana no prezentācijas.

LaskovijMerzavec  Jā, jā.... te vienai paziņai virs 35, ar četriem bērniem, viens 25 gadīgais (ar pietiekošu naudas daudzumu un pārējiem atribūtiem) apkārt trinās... nesaprot, kādēļ viņam nedod, jo visas dodot...

Sallija2  tikka, tas jau ne no gadiem atkarīgs, bet personības tipa. Ja tu randiņos par savu grāmatvedību gribi runāt, tad mani arī tas garlaikotu, nopietni!
Bet vispār jau laikam man ir gerantofīlija, jo Simon Cowell (58) arī man patiktos. Foršs taču! Nu un, ka tik daudz gadu!

Torpedo  Nu ja, kad es sapņoju par zirgasti, tad visas, kam nav slinkums, ieņirdz par mani, bet tak visām caur rindām lasāms, ka pašas vēlas attiecības ar jaunākiem vīriešiem - tā viš i, ka otrā visvairāk nosodām tos trūkumus, kas pašiem piemīt! :D

aaalis  ...nu, tās pašas foršākās...., ir makenīt vecākas....., prot..., izprot...., jūt..., saprot....., un kāda burvīga bauda.....!

EsparTevi  Nu jaunākas arī labi velk visu padarīšanu, bet price tur ir cits grozi, kā gribi! Ja sieviete ir gudra un kaut ko dzīvē sasniegusi, tad vnk foršam vīrietim ir jābūt ar lielām paliecināšanas spējām, ka viņs ir perspektīvs, lai ar tādu ielaistos! :))

Paula6  Šis ir un būs mūžīgais jautājums attiecībās un vienmēr katram būs savs viedoklis...kā bija agrāk un kā ir tagad. Arī komentāros ir daudz stereotipu: jaunā paaudze, kura ir beigusi augstskolas un ir kāda dzīves pieredze, ir interesanta, daudzpusīga, nav iestrēgusi pagātnē, ar viņu ir tiešām patīkami sarunāties par visdažādākajiem jautājumiem, jā, arī seksu. Vīrs bija 11 gadus jaunāks, bet nejutām to atšķirību, abi bijām dulli un ar dēlu arī ir lieliskas attiecības un varam runāt par dajebko! Diemžēl vecākā kungu paaudze pa lielākai daļai ir iestrēgusi pagātnē un sarunāties ar viņiem ir diezgan pagrūti..cita acī baļķi redz, bet savējā nē. Par kundzēm...šodien dāmas gados ir sakoptas, ko ne vienmēr var teikt par kungiem, interesējas par daudziem jautājumiem, ar aktīvu dzīvesveidu un arī manā apkārtnē ir pāri, kur sievietes ir vecākas par vīriem un nezinātājs to nekad nepateiks un dzīvo ar gaišu skatu dzīvē...jā, un ir arī daudz mazāk konfliktu ģimenē! Par seksu...tā ir katra paša darīšana un nav jābāž savs deguns otra guļamistabā...tā ir tikai viņu darīšana.

Nellda  ar jaunākiem viss ir vienkārši. skaidrs,ka ne viņš mani,ne es viņu neprecēsim. un tas visu atvieglo. es nezinu, kādu sievieti izvēlētos, ja būtu vīrietis,bet es nejautāju savam jaunākajam draugam - kāpēc. es viņam neuzmācos un nepierunāju. un - viņš nav lūzeris. pat ļoti glīts un interesants. gaumes ir tik dažādas.
un jaunie nav tik iedomīgi, kā vecākie vīrieši.

Ravenheart  Beeeez aizspriedumim,,,galvenais lai nav "luftes",aritmijas untatalaak.

VECA_PIEPE  A es ejot uz ik randiņu ar Ohujiņa čaļiem,...pasi aizmirstu paņemt līdzi.

Un vispār, savā iepazīšanās anketā, ta mazākais kā 10gadus mazāk esmu uzrādījusi-
tas copes lietai tikai par labu un, lai uz visādiem, mana vecuma onkuļiem ar kurvīšiem ietaupītu.

Ta i onkuļiem tas nāk tikai par labu- viagrai nav jātērējas, nav uz nitroglicerīna jāuzsēžas un šamiem atliek vairāk laika PA sieviešu priekšā paplātīties kā Alfa tēviņiem.

Minkans22  Es pat negribu, ka man jaunāki puiši uzprasās šeit Oho, bet daži neliekas mierā un ar visu vari bāžas virsū. Es saku, ka man ir vīrs.Viens saka: tu pasaki tam vecajam kraķim, ks tagad tev ir jaunāks un spraunāks mīļākais. Es šim prasu: cik tad tev gadu? 38. Sāku smieties, jo manam vīram 36! Ha-hā!

Karmensita  (Minkans 22

leksika kā... Torpēdim alias viskautkas?)


tāpat vien nodomāju

Virgo  Kad sporta klubā nodarbojies ar sportu , tad kāda tam nozīme cik "trenerītei" gadu ???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu