Sekss starp jaunu puisi un vecāku sievieti.

Agrāk vairāk reizes sanāca izveidot seksuālas attiecības ar vecākām sievietēm 35-55 gadi. Ļoti patīk. Vai ir daudz sieviešu, kurām patīk baudīt jaunāku džeku kompāniju, vai tomēr, labāk pieturās pie sava vecuma vīriešiem, ja runa tieši par seksu?

tikka  Nu jau brīžiem kļūst neomulīgi, kad jaunekļi, kas ir krietni jaunāki par maniem dēliem, izsaka dažādus piedāvājumus - sākot ar vēlmi komunicēt un ne tikai.
Tad gribas jautāt - kas notiek, kāda tam visam motivācija?
Sorry, bet man vēl viens uzturams dēls noteikti nav vajadzīgs. Ja radīsies vēlme vēl kādu audzināt, tad bērnu namos ir pieejami ...
Bet par 100 punktiem esmu pārliecināta, ka man šāda vēlme neradīsies, jo arī pēc mazbērniem vēl nealkstu.

gertrude  kur Torpēdis? šitāda tēma paies garām neizmantota:)

Ievinjata  Pilnīgi kretinē šitie jaunuļi, kas piesakās samīļot. Patīkot sievietes dzīves un seksa pieredze. Piedodiet, visas sievietes vidējos gados nav nogribējušās maukas, kas uzturēs jaunos "žigolo". Tik skarbi izsakos, jo jau apnikuši šitie piedāvājumi. Oho gan mazāk, bet vienā otrā citā portālā tādu kadru ir daudz.

Gvena  mana vecuma sievisķiem ir janem vismaz 20 gadu jaunaki un ta vel nav garantijas ka tur kas darbojas.veči ta tagad nolaižas nodzeras ka pedejie plerzaki,bet vel uzdrosinas sieviskiem kau ko teikt par vecumu vai lieko svaru.tadus var atpazit pec komentariem ka nu ar vecaku ni un ni.patiesiba tadi nevar ne ar kadu ne vecaku ne jaunaku.tadi var tikai pacurāt un vso.

piladzoga  Gadi uz pieres nevienam NAV rakstīti ..vari būt jaunēklis un..neviena tante Tev pat aci neuzmetīs, ja būsi nevīžīgs,resns vai kārns.Starp citu visu vecumu sievietēm ir izcili augumi, kurus ar acīm "aprij" visu vecumu vīrieši..:D

Epifanija  gan jau ka čaļiem patīk tikai paākstīties un dāmas ņem to nopietni..

Felde  Isti nesaprotu,kapec jaunie uzruna vecaakas... Tas ir apniciigi,bet piellauju,ka mammuka truukums un nemakuliiba gultaa-veelas,lai visu izdara vinnu vietaa! Tas ir tikpat nepatiikami,kaa vecss vecis met acis uz jaunu meiteni....-perversi!

edding  13:58- ar veciem vīriešiem vēl perversāk, jo var vispār nekas nesanākt.
14:12- jaunēklis runā tikai par seksu.
Traki, ka uatoram 35 gadīga šķiet veca.
Un tagad man pasakiet, kurš/a, ja godīgi, negrib jaunāku.Protams, saprāta robežās. Ne velti anketās maina gadus gan uz augšu, gan uz leju, lai tik neatkostu, cik patiesībā un neuzrautos uz vecāku.

EsparTevi  Mīlestībai visi vecumi labi, nepatikšanas sākas, kad kāds sāk straujāk novecot, bet otrs vēl paliek jauneklīgs! Nu okey pašiem jau nekas, bet sabiedrībā ap***sīs 100% :)

spigana1964  Man ir tāds vecums ,kāds būs arī tiem un tām kuri te kratās un riebekļojās ,no tā neviens nav izsprucis.Es par to nepārdzīvoju,jo katram vecumam ir savs skaistums.Taču jaunekļi mana dēla vecumā spieto man uz riņķi ,kā odi pirmajās siltajās pavasara dienās.Bieži viņiem jautāju ,kāpēc nemeklē jaunas meitenes-viņi atbild-tās kazas uzreiz prasa-mašīna kāda,cik pelni,ko man nopirksi,kur aizbrauksim,man vajag.....

Torpedo  Ģetrūde, nu, šī tēma atkārtojas katru nedēļu pa 2reizēm, tāpatās kā visas pārējās arī, tāpēc katrs savu "gudrību" jau te pa 10 reizēm izteicis - cik tad var.
Maķedonijas Aleksandrs, ja kas, bija zilais
Nu, zin, jaunie virtuāli uzbāžās tantēm aiz tā, ka gribas dažādību. Ja ir kādas 5 jaunās trāzis, tad gribas paskatīties, kā tur vecākām viss izskatās. Uz tantēm nav arī sīva konkurence, parasti nav pat ar vienu jākonkurē. Tāpēc arī tantes ir pielaidīgākas, atsaucīgākas un vairāk darīs, lai nepazaudētu, kā kāda vīriešu uzmanībā peldoša jaunule

Tessa  ko jus noperushas ar savu delu vecumiem, vai vel labak, mazdelu? desmit gadus jaunaki vairs nav jaunaki, jebshu tads jau skaitas gandriiz vienaudzis?
es skatos, tantes te nopietni izskata tikai sesku ar vismaz 22 gadus jaunakiem, 8-10-12 gadi vairs neskaitas :DD

neko  Tessa: bet ko darīt, ja sadzīvot spēj tikai ar bērniem, bet pieaugušiem onkuļiem nesanāk?:) Nav jau varinantu.

LaskovijMerzavec  Ja kas, Makjedonijas Aleksandrs, autora vacumā, bija iekarojis puspasauli.

Laikam nebija interneta, kur uzdot jsutajumus.

Torpedo  Vēl varētu piebilst, ka tie, kas uzmācās ar sexu par 20 gadus vecākām tantēm, noteikti nav ar augstāko izglītību un kaut pāris grāmatiņas izlasījuši pa dzīvi, parasti ir kkādi lūzeri, kas taksta tos "nau" un "esu kāds esu"

riebekle  Laikam ir laiks apgāzt vienu otru mītu par vecākām tantēm un jauniem puišiem. Vecākām tantēm nevajag jaunus puišus tikai tāpēc, ka viņiem tur stāv (tas, protams, ir lielisks bonuss), tāpat vecākas tantes neparausies uz pamatskolu nepabeigušiem analfabētiem, kuriem ne darba, ne māju nav. Vecākas tantes nav muļķes, lai kā kādam tās par tādām gribētos pataisīt. Vecākas tantes zina, ko vēlas, un viņas vēlas daudz. Daudz vairāk par naudu un seksu. Un mīts ir tas, ka jaunie ir neizglītoti un nabagi. Jaunie tagad bieži vien ir labi situēti, strādā labos darbos un pat savu biznesu bīda, viņiem ir savi uzskati, savas domas, savs skatījums uz dzīvi. Jā, cita paaudze, bet ar to savādāki, interesantāki nekā vairums vecie par sevi tik ārprātā iedomīgie "mērkaķi".

edding  Torpēdi, par izglītību tu gan maldies, tieši otrādi, tie banku, nekustamo īpašumu, IT speci visvairāk meklē vecākas, tikai pa retam kāds šoferis vai apsargs piesakās. Skaidrības labad atkārtošu, ka runa te IET tikai par seksu. Autors tak nesaka, ka precēs 4 gadus vecāku, ko jūs.

solvitas  Tendence sabiedrībā ir tāda, ka sievietes ir mazliet vecākas par saviem vīriem. Nesen mana 30 gadīgā māsīca apprecējās un viņas vīram ir 27 gadi. Un vini nav vienīgie man zināmie tādi. Kas attiecas uz mani pašu, tad man patīk harizmātiski, pašpalrliecināti un dzīvē realizējušies vīrieši, pat porno saitos nepatīkami uz tiem sakačātajiem jaunajiem ērzeļiem skatīties, kas tur drāž visu kas kustas un nekustas bez emocijām. Es allaž pameklēju kādu vecāku harizmātiskāku pirno ajtueri, bet vinu ir gaužām maz, parasti visādi truleņi tur filmējas tikai. Bet nu dzīvē ir redzēti arī harizmātiski jauni vīrieši. Bet harizmātiskie un pašpalrliecinātie jau neuzdod tādus jautājumus netā, tie iet un ņem un pēc gadiem neskatās. Gadi tik aktuāli visādiem mīkstajiem, kuri satraucas ko citi padomās un vai viņš iekļausies. Vai varēs pazīmēties, ka šis jaunāku nocopējis, bet īsti profi zin, ka ne jau gadu skaitā tā sāls!

andrisberzins007  Vecākas tantes drāž lūzeri, kas izskatīgu sava vecuma sievieti vai jaunāku nevar dabūt.

Felde  Par viirieti neliecina tas,ka kaajas bikses,ka tas spej ievilkt gultaa katru otro-un plaatiities ar to! Manaa izpratnee,viirietis ir viriskkibas iemiesojums,atbildiba,maaka analizet,pienemt leemumus! Nekad nepienemtu kadu deelu vecuma,bet kopdziivee ar,gandriz, 9nus gadus jaunaaku-nekad neizjutu gadu starpiibu! Gluzzi preteeji,mani gadi apstaajaas.... :) jo blakus bija viirietis! Tomeer,ja 20mit gadnieks uzrunaa 49gadiigu,piedaavaa sexu....-tas ir pretiigi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu