Veselības problēmas.

Vēlos uzzināt godīgas atbildes - meitenei ir nelieli kustību traucējumi, vai būtu gatavs mīlēties un veidot ģimeni ar šādu sievieti. -Tu pilnīgi vesels.

EsparTevi  Šeit, meklēt partneri viegli sakot nav īstā vieta, kādu draiskuli seksiņam gan reāli! Vajag mēģināt varbūt aizķeras uz ilgāku! Lasīju atsauksmēs daži ir sastapuši savas otras pusītes, sapņu cilvēku, utt., un tā joprojām!
Uzskatu, ka ja reālie apstākļi brīvu laiku vairs neparedz, tad protams viennozīmīgi, apgrozies sabiedrībā un protams es ieteiktu pamainīt imidžu! Citu matu griezumu, vēl seksīgāku makijāžu, spilgtāku(sarkans, rozā, gaiši zils, dzeltens, zaļš, kombinācijā ar gaiši pelēku, minimāli melno uc. tumšās krāsas) un atklātāku apģērbu, rādi dekoltē, kopti roku nadziņi atklātas kurpītes krāsoti kaju nadziņi utt.,daba Tev ir devusi krūtis, vīriešiem patīk sievišķīgas sievietes! Īsāk sakot izpaudies :)

Margriete  14:12 tie jau aija un gints! dēls emīls, ja nemaldos, arī ar šķību stāju.
tā ka vajag padomāt, ar ko.
Ja visi uzvestos tradicionāli, bez viltībām un niķiem, stiķiem, tad interneta ir laba vide, lai iepazītos.- 1. bilde -2. skaips -3. live
bet realitātē visi slēpjās aiz mikimaušu bildēm un sprauž batonus izvēlētajam upurim, pārvērtējot sieviešu spēju mīlēt ar ausīm aš reizes 85.

riks086  EsparTevi patiesi vēlējies autorei palīdzēt - pašsaprotami ieteikumi, kuri patiesībā noderētu ne tikai autorei vien. Nereti ir nācies pārliecināties, ka sieviete negrib/neprot paskatīties uz sevi ar vīrieša skatienu. Tām, kuras prot vai tīri intuitīvi to sajūt, KĀ viņu redz vīrietis, attiecībās veicas.... un par to gastronomiskajās bakhanālijās uzaudzēto, kurš te izteicās, arī taisnība - lai arī cik nepatīkami to būtu dzirdēt...
Autorei - visas veiksmes!

neko  Nav Tev tā problēmā "nelielos kustību traucējumos".
Personīgi pazīstu sievieti kam 18 mugurkaula skriemeļi pēc operācijas sastiprināti titāna stieņos (protēzē? neesmu mediķis terminos varu ar kļūdīties). Tas viņai galīgi netraucē iespēju robežās sportot/vingrot, uzturēt sevi labā formā, kopt sevi. Un arī vīriešu no kā izvēlēties viņai nekad nav trūcis. Un tās pāris lietas ko viņa nevar dēļ sava muguras, kas nelokās vispār, viņas vīram galīgi netraucē.

adamsone  Izskatās, ka esi jauks cilvēks. Nu lai tad iepazīšanās portālu dievi ir žēlīgi un process, kam būtu jāgādā jaukas emocijas, tāds arī būtu. :)

Discreta  Es domāju, ka viss atkarīgs no tavām jūtām pret šo meiteni. Man arī ir līdzīgi traucējumi, bet manam vīram tā nebija problēma.

Aladinciks  Man draugam dēls,cieta avārijā,radās problēmas,bet puisis cīnās,šobrīd ir daudzmaz ok,ir atiecības,pats priecīgs.No savas puses varu pateikt tikai to,ka tas nav jāapspriež...

Kurts69  iespējams ir viss, bet patiesi nesaprotu, kāpēc tēma šai sadaļā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu