Veselības problēmas.

Vēlos uzzināt godīgas atbildes - meitenei ir nelieli kustību traucējumi, vai būtu gatavs mīlēties un veidot ģimeni ar šādu sievieti. -Tu pilnīgi vesels.

studentka  Nepiekrītu, ka obligāti jāmeklē tāds pats ar kustību traucējumiem, bet piekrītu, ka vajag sevi sakopt un nomest svaru,uz bildes jau kustību traucējumus neredz, bet to, ka cilvēks sev neseko līdz-to redz. Tas pirmkārt. Otrkārt jāsaprot ar ko tad var piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību-ja tikai ar to, ka ir invalīds,tad jāspiež uz žēlumu, jāmeklē tāds "žēlsirdīgais brālis", kam smadzenes izskalotas ar "garīgajām"vērtībām- tādu lielākas izredzes sastapt būs starp kaut kādiem ticīgajiem vai invalīdu biedrībās , vai var piesaistīt ar savu personību-tad pašam jāaug un jārealizē savas intereses,cilvēkus piesaista aizrautīgi, interesanti cilvēki, kas nodevušies savai lietai un av savarīgi esi invalīds vai vesels. Man ir bijis gods pazīt personīgi puisi, kurš no 17 gadiem kļuva par nestaigājošu invalīdu ratiņkrēslā. Tik interesantu, aizrautīgu un daudzpusīgu cilvēku starp veselajiem man nemaz nav nācies sastapt. Ko tik vi;nš nedarīja-lēca ar izpletni, piedalījās ratiņdejās, nodarbojās ar armrestlingu, karjerā arī sasniedza, ko vēlējās, tagad vada grāmatvedības uzņēmumu.Viņa nelaime vai laime, ka nu kurš to nosauks bija tā, ka patika tikai tādas slaidas modeļaugumu meitenes,ilgu laiku bija viena, tad izšķīrās un dabūja citu, tagad laimīgi precējies.TUn tādus iedvesmojošus stāstus var atrast cik uziet, vajag tik pašam iedegties un uz priekšu!!

Epifanija  ja tanta reāli piesola mīlēties, tad problēmām nevajadzētu būt, tādas ir uz izķeršanu un uz izskatu daudz neiespringst..

Geisha  1. Lv vīrieši ļoti daudzi jau ir aiz trejdeviņiem kalniem devušies dzīvē. Atbrauc, paciemojas , noperas pirtī un koferīti rokās atkal prom.
2. Labāk ir fiziskas nepilnības nekā garīga rakstura problēmas. Diemžēl fiziska vaina ir redzama uzreiz, bet garīgo problēmu var diezgan ilgu laiku paturēt noslēpumā. Protams, ka tā noslēptā adata no maisa vienalga izlien, bet tad jau ir ieguldīts laiks, nauda un veselība.
3. Ja cilvēks otrā cilvēkā mīlētu tikai fiziskos dotumus, tad Keni un Barbijas būtu uz izķeršanu. Arī skaistuļi/les arī mēdz būt vientuļi. Ja cilvēks atradīs Tevī to zelta pavedienu tad Tavi fiziskie dotumi viņam netraucēs.

elsa  Patiesībā cilvēks uzdeva jautājumu vīriešiem, bet lielākās ekspertes, kā parasti, mēs - sievietes. Gudri var spriedelēt tie, kam ar veselību viss ok. Pavirināju autores profilu. Protams, pārsvarā te esošo vīriešu kontingents sev blakus redzētu lielpupainu, garkājainu zirgasti. Bet dzīvē zinu reālus pārus, kur kādam no dzīves biedriem ir kaut kādi kustību ierobežojumi, bet otrs - vesels. Tātad viss notiek. Un , jādomā, viss atkarājas no cilvēka paša. Kā sevi pasniedz, nes. Paziņa , 18 gadīga meitene, iemīlēja paralizētu puisi ratiņkrēslā pēc ļoti
smagas traumas. Kopā jau 10 gadus, ja nemaldos.

elsa  p.s. novēlu jums neiespringt uz attiecību veidošanu, būt sabiedriskai, aktīvai, interesantai un tad jau viss notiks.
Lai veicas!

Tinte  Vīrieši ir dažādi, ir tādi, kuriem patīk pat apaļas un ļooti apaļas. Ja tāds Tevi atradīs, tad nekādas kājas netraucēs. Kājas svarīgas tiem, kuriem patīk slaidās.

Rouzita  Jāapgrozās sabiedrībā- kaut vai rehabilitācijas iestādēs. Tāds tādu labāk sapratīs.

Tinte  P.s. nez kāpēc likās, ka pie kustību traucējumu vainas ir tieši kājas. Varbūt maldījos.

anis  Nu,neviens nav bez problēmām! Dažam to,var būt,vienkārši nav pateicis dakteris... Tādēļ jau ir jēdziens-praktiski vesels! Bet faktiski... Mans novērojums,ka ļaudis ar fiziskiem trūkumiem ļoti bieži ir apveltīti ar cita veida bonusiem.

bumpastiks  Autorīt,dzīvē bieži vien gadās,ka kādai ne tik perfektai meitenei ir blakus foršs puisis un vientuļās,"perfektās dāmas"domā,nu ko gan viņš viņā ir atradis.Kāpēc es tāda super puper skaistule esmu viena,bet kāda cita (pēc viņas domām pilnīgi nekāda) ir laimīga attiecībās.
Nu viss vnk,tā perfektā skaistule varbūt neciešama,iedomīga un pilnīgi nepanesama kā cilvēks.
Bet tā ne tik perfektā ir apbūrusi ar savu nu kā lai saka skaisto dvēseli.
Bet nu sastapt savu cilvēku ir protams lielākas izredzes dzīvē kā internetā.Jo TE jau neredz kāda Tu esi kā cilvēks.Paskatās foto-nepatīk un tālāk neko neturpina,bet padoties nevajag un tad jau atradīsi ko meklē!

neratni_stasti  No citas dāmas pieredzes, kura sēž ratiņkrēslā, bet ir vīriešu aplidota, varu teikt, ka svarīgi ir iesaistīties kādās sporta nodarbībās, kurās principā ir sastopami arī vīrieši. Tur var sastapt gan savējos, gan fiziski veselos, iegūt jaunus draugus, būt cilvēkos. Zinu, ka dāma sportā nonāca caur paraolimpisko komiteju.

Epifanija  ...varbūt vēl nevainīgu gribi?:D

Epifanija  bez šaubām, izredzes ir lielas, es domāju, ka esat jau pamanīta...

aaalis  Jāmeklē....

dzjuuda  Cik svētīgas ik pa brīdim šādas tēmas priekš tiem, kas te gadiem nodarbojas ar cilvēkpētniecību :D :D :D

Par tēmu - personīgi pazīstu pāri, kur puisis skaistulis, bet meitenei par x cm viena kāja par otru īsāka. Jau miljons gadus kopā laimīgi, un šķiet, ka nekas viņus nespēs šķirt, jo saista viņus stipri daudz kas vairāk par fizisku pievilkšanos. Ir! Viss ir iespējams! Neaprobežotiem cilvēkiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu