Sekssa jēlādas kažoki

Nevaru saprast kas tā par modi , kad virieši isskuj visu pliku ? Paduses tukšas , loceklis noskūts ,kaunumapmatojums nav vispār
Kadreiz vrieši bija kā mustangi ar visam spalvām un smaķeli . Tagad tadi kā jēlādas kažoki .
Tā tagad mode tāda ? Kas to nosaka , Parīzē seksa modes tendences ? Vai sieviēm patik tādi ? Sekssā viņi vairāk var? Ilgāk ?

Epifanija  ak, tad tā, visi skūtie cer uz orālo seksu! :D

LaskovijMerzavec  Vīrieša lepnuma ir jābūt stāvošam, bet vāverei slapjai.... pārējais viss ir sīkumi.

Aukstums  JĀ, MAN TĀDS PATĪK... UN??? Ja mans partneris vēlās kārtīgu minetu, līdz galam un, lai man no sirds un dvēseles savējam to gribētos sniegt, tad šī darbība norāda arī cieņu pret savu sievieti..

Caune  Orālam variantam parasti traucē tarakānu klātbūtne galvā un taureņu trūkums vēderā. Ja patīk vīrietis, tad arī apmatojums uz viņa muguras būs mīļš.

neko  Ņemot vērā cik bieži te dāma sūdzas par veču nekoptību autorei jau nevajadzētu būt problēmu atrast spalvainu nemazgātu "mustangu" ar "smaķeli":)

Vilksatkal  Ja mandenes noķer , tad laikam vienīgais glābiņš ir noskūt visas spalvas ! Lai gan citreiz darbojas metode, ka visas spalvas sasmērē ar sālītu siļķi un tad jāiet apsēsties pie upes un gaidīt, kā mandenes izslāpušas iet dzert ūdeni, tā jāmūk prom !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu