Sekssa jēlādas kažoki

Nevaru saprast kas tā par modi , kad virieši isskuj visu pliku ? Paduses tukšas , loceklis noskūts ,kaunumapmatojums nav vispār
Kadreiz vrieši bija kā mustangi ar visam spalvām un smaķeli . Tagad tadi kā jēlādas kažoki .
Tā tagad mode tāda ? Kas to nosaka , Parīzē seksa modes tendences ? Vai sieviēm patik tādi ? Sekssā viņi vairāk var? Ilgāk ?

riebekle  Pat nezinu, ko lai solvitas atbild. Šoreiz laikam paklusēšu. Savējās/savējie sapratīs. :D

AivarsN  Kāda tur mode? Apmatojuma likvidēšana ir tikai nodrošināšanās pret nevēlamu dzīvnieku ieviešanos biežās partneru maiņas rezultātā.

elsa  /ieklabina Bazhix 10 zaļos / :DDD
Vispirms jau atkāpe pie anatomijas vēstures. Kāpēc cilvēkam vispār nepieciešams apmatojums? Un, ja ticam seniem zīmējumiem , tad agrāk cilvēks bija daudz kuplāku apmatojumu, kā šodien. Tātad - kāpēc? Lai pasargātu no aukstuma, regulētu ķermeņa termoregulāciju un papildus aizsargbarjera pret dažādiem apkārtējās vides kairinājumiem. Tagad cilvēks uzvelk 7 kārtas apģērbu, kas no tā visa pasargā, tad aizauguši mūža meži nav nepieciešami. Arī vieglāk kopt.
Nezinu par Parīzes modes tendencēm un potences izmaiņām un varēšanu, bet tīri fizioloģiski man patīk kopti vīrieši, kur nav meklējamais objekts jāmeklē ar ķemmi. Aizaugušas miesas vispār neuzrunā. Arī savējā.:D

neratni_stasti  Kā redzi, vismaz interneta diskusijās virsroku ņem tie, kas brēc par skūšanu. Mode, ne mode, bet cik diskusiju, tik viss vienos vārtos. Nez, kāpēc neviens ar tādu pašu sirsnību neapspriež zobu tīrīšanas biežumu, zobu diega lietošanu vai nelietošanu, un citus līdzīgus tikpat privātus jautājumus.

Epifanija  tādēļ, ka pārojas ar vairākām un apmatojums tomēr prasa kopšanu un ņemšanos - jāķemmē, jāieveido un kas zin vēl var uzrasties nevēlami iedzīvotāji, priekš kam tādas liekas klapatas..

Torpedo  solvita, es tik domāja, kas tie ir par vīriešiem, kas vispār seko intīmo frizūru modes tendencēm. Tak ne precētie vai tie, kas vēlas precēties, vai tie, kam vismaz ilgstoši tikai viena seksuālā partnere?

Kemina  Vienlīdzība prasa upurus :D Ja sāks bērnu dzemdēt, varēsi brīnīties.

ocelots_parastais  Pirms kaut ko ļurināt, derētu noskaidrot, kas ir kas. Jēlāda, cienītā autore, ir svaigi nodīrāta, neapstrādāta dzīvnieka āda, un skūtas ādas salīdzinājums ar jēlādu ir... nu ja.

Floriana  Nu ja, aitas arī pavasaros nocērp, lai karbunkuļi nesametas. :D

Epifanija  es gan domāju, ka vairāk par prasmēm, gultā ir jābūt kaislei, citādi tur diviem nav ko darīt..
kaut kur šis man bija jāieraksta tautai uz jautājumu PA par prasmēm, ceru šeit neatrauties tagad pa muti...

krumins  Par ko vispaar cepiens cik cilveeku tik viedoklu....vienam patiik maate otram meita bet tresajam tas kas zem kleitas....

leopardine  Kāpēc jūs uz galvas neskujat nost matus? Tur taču arī ēšanai traucē, var zupā mats iekrist. Tad tie mati vēl jāmazgā, jāapgriež un utis taču tāpat uz galvas arī varot iemesties. Praktiskāk taču būtu visiem plikiem paurīšiem staigāt! Nesaprotu kā tam Sprūdam ļāva šitā apaugt cietumā - kāpēc nenoskuva viņu?

Jurijs1962Augums163  tad lai ocelot noskaidro kas ir "vāvere"
Onslova izteicās tikpat metaforiski

Torpedo  nu ja, es par to pašu - visām tām vaksācijas un epilācijas fanēm pieklātos ar gludi skūtām galvām staigāt, lai vismaz kkāda jēga būtu no viņu vārdiem

Geisha  Nevainīgā vispār jau vīriešiem ir ļoti dažādas apakšbikses no bokseršortiem līdz tangām. Pilnīgi piekrītu Solvitai vīrietim spalvainas krūtis ir seksīgi. Paduses skūtas ir ok. Spalvainās muguras arī ir dažādas. Vienam vīrietim bija garas spalvas uz muguras, bet zīžainas kā tādam labas sugas sunim. Hmmm..... Un ielīkas kājas vīrietim arī ir seksīgi.

neko  pofig par tām spalvām bet to mustanga skaku ar obligāti vajag?:)

Ellocka  Padomā, kāds cits būs spalvains pēc suņa, bet odīs pēc veca spalvaina mērkaķa , tāpēc neuzšķilsies vajadzīgā dzirkstelīte un uguntiņa un būs vien jādodas meklēt sev piemērotu mērkaķīti. Jūtu ķimiju nosaka īstie feromoni.

valmierietis333  Autors tēmu izdomāja laikam uz sevi skatoties ! :D
(Vēl varēji pajautāt kādēļ sievietes skujas , vai arī tā būs nākamā tēma!?)

- Triks - Skūšana vizuāli pagarina locekli ;

- higiēna - to starp paduses (kad džeki sāk kājas un rokas skūt - to gan nesaprotu) ;

- Atgriežoties pie locekļa (tiem ,kam ´´zaldātiņš´´ vienmēr ir kaujas gatavībā , vietā un nevietā saslejas lai salutētu , tajos brīžos var saraut spalvas iekšā un tas ir gana sāpīgi / nebāzīsi tak sabiedriskā vietā roku biksēs ,lai izlabotu situāciju - bet tā - nav spalvu nav problēmu !)

Man personīgi ļoti patīk sieviešu kaunuma pauguri , tādēļ vairāk patīk skūtās vai ar īsu frizūru , nav ne vainas arī mūžamežam , bet tad paugurs zaudē savu jutekliskumu !

RRAGANA  Man nepatīk vīriešiem izskūtas paduses. Fuj. Izskatās pēc sievietes uzreiz. Vīrietim jābūt apmatojumam, ja nu baigi gara tā spalva, var tak apgriezt. Un spalvaina, cirtaina krūteža-mmmm!😇 Nu bet ja dabīgi nav, nu tad nav.
Un vecim IR jābūt spalvainām kājām! Reiz viens puisietis tirināja savas epilētās kājeles, fuj, pēc puiša neizskatījās... Ir tik forši paberzēt pašai savas gludās kājiņas gar spalvainām😀

Kurts69  tas viss ir otršķirīgi! ja skaista un seksuāla sieviete, tad man pilnīgi vienalga vai viņai kājstarpe izskūta vai nē. Paduses un kājas, tas ir cits jautājums.
bet par vīriešiem, man sievietes ir teikušas, ka orālajam seksam foršāk, ja loceklis nav ieaudzis. Un arī par padusēm, kas aizaugušas neviena līdz šim sajūsmā nav bijusi. bet tas bez šaubām gaumes jautājums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu