Kādu iemeslu dēļ Latvijas vīrietis ir tādā seksa badā?

Pat spējot ar gadiem nodzīvot bez tā, jo...? varianti?

JurisK  Cik nu atminu no tiem laikiem, kad man tās lietiņas makten interesēja - tas ir vīrieša dabiskais stāvoklis - mūždien būt seksa badā. Tas vedina uz jebkuru darbību, kas liek pasaulei griezties un kosmosa kuģiem traukties visumā.

newgame  Labi ja vēl ir bada, lūk kad vairs negribas, tad gan var palikt cjabigi.

Sallija2  Manuprāt ir tieši otrādi - Latvijas vīriešiem ir seksa pārsātinājums un varbūt vienīgi Taizemē sekss ir vēl vieglāk pieejams. Mums jau nav vairs nekādu morāles normu, visādas mīļākās ir ikdienišķa parādība un to pat necenšas slēpt. Skandināvijā vai Amerikā nekas tāds nebūtu iedomājams. Pie mums sievietes nepārtraukti tiek seksuāli aizskartas. Vai tad autore tiešām nav saņēmusi vēstules no mūsu trimdiniekiem citās valstīs, kā viņus tur diskriminē tajā Anglijā, Zviedrijā vai Norvēģijā, viņi gatavi meiteni pliku līdzi vest un tur uzturēt, lai tikai būtu.

Torpedo  Nezinu, es kkā pēdējā laikā kkā dikti kritiski skatos uz sievietēm. Pat jaunām meitenēm uzreiz atrodu izskata nepilnības, kamdēļ neko ar viņu nevēlētos - ja ne kā cita nav, tad vismaz nedzirkstošs acu skatiens. Tad vēl iedomājos, kā smird viņai mute, paduses, kājas un kas tur vēl, nedod dies vēl pirdiens, tad uzreiz nolaižas viss, kas var nolaisties

VECA_PIEPE  uz to #20:04:
...un viagra arī vairs nelīdz? Nu, ja tā, tad tik tiešām nekas cits vairs neatliek kā tikai "iedomājos"(c)!

Liete  Torpedo =aija mauķelsone, Vacā Piepe arī (acīmredzot tā viņu mājās sauc)
Par tēmu viedokļa nebūs

kokote  Nassa atkal auzās sabrauca. Te daži varētu veidot glupo jautājumu pulciņu, savstarpēji ģenerēt jautājumus un paši arī atbildēt.
Autorīt esi kļuvusi asexuāla? Tādu jautājumu var uzģenerēt tikai tad, ja pret sexu ir alerģija.

Vaukskis  ..Taadeelj, ka sievietes nepiesakaas un nav no kaa veikt itin kaa kastingu ! Vienkaarsaak sakot, ja intereseejas, tad attrauc, lai dodoties izmantot maksas pakalpojumus, bet tie Latvijaa ar tik augstu saslimstiibas liimeni prostituutu viduu, ir gana riskanti, lai sapraatiigi domaajoss labaak attureetos no miilas priesterienju sludinaataa izbaudiisjanas uz savas aadas un turpinaatu gaidiit likteniigo sievieti atrakstam/piezvanam/iepaziistamies publiskajaa aartelpaa.

riebekle  Ko nu nesaprotu, to nesaprotu - kāpēc diskusijas autoreiz tikai par Latvijas vīriešiem tāds viedoklis? It kā citu valstu vīrieši klosteros celibātā dzīvotu. :D Kaut kāds reti tizls jautājums....

Pillerina  Man kā gramatiski izglītotai uzreiz ar jautājumu rodas asociācija, ka meitene ir provējusi ar visām tautībām Latvijā, jo ir jautājumā apzīmējums "Latvijas vīrietis".Tātad čigāns, krievs, latvietis, irānis, čangalis un līdzīgi.
Ja ir runa par latviešu izcelsmes vīriešiem: gan ticīgi, gan neticīgi, gan tautiskie, gan cittautieši - nu nezin, viņi nav badā, viņiem vienkārši kāds genoms izzudis evolūcijas ceļā. Vieglāk ir uzkāpt nokāpt visam kas kustas: gan suņu kucei, gan sieviešveidīgam, gan lidojošam tauriņam, nekā izbraukt latvijas zemes ceļus, kas ir bedru bedrēs. Lai gan to var attiecināt varbūt uz katras tautības vīrieti.


Nu kaut kā tā.

Deisa  Īsti nesapratu jautājumu... Ja jautājiens par to, kāpēc vīrietis ir gatavs kādu laiku atteikties no seksa, tad ir vairāki varianti:
1. Ja zin, ka pēc atturības perioda seksa kvalitāte būs oi-oi-oi ku laba;
2. Ja mīļotā sieviete ir pēcdzemdību periodā, kad vēl sekss nav vēlams;
3. Sieviete, kuru viņš mīl, ir slima vai kā citādi nav pieejama;
4. Vecis ir armijā vai karā;
5. Vairs nestāv vai ir citādas veselības grūtības pašam.

Šo uzskaitījumu vēl varētu turpināt. Tiešām interesē vai tomēr bija mērķis kādam konkrēti ieknābt?

Vanesa15  Ohos ir badā, ne jau LV kopumā. Tie, kas ir paēduši, te nelien.

Reflex33  Seksa bads rodas tad ja džekam ir sieva(draudzene) kura vnk nedod ,bet viņš ir pārāk uzticīgs lai aizietu pa kreisi!Un jo ilgāk nedod jo lielāks bads rodas!Bet pienāk mirklis kad dēļ regulāras atšūšanas un negribēšanas džeks vnk pārstāj tevī saskatīt seksualitāti un sievieti kā tādu!Respektīvi,vnk pārstāj uz tevi stāvēt!Es personīgi nekad neesmu sapratis tās sievietes kuras uzskata ka ja viņas negrib tad arī tu negribi un nav svarīgi cik ilgi tas ir,nedēļa mēnesis utt..

stounsss  Tapec ka lv sievietem vel padomju laiki galvaa ka sex ir kkads tabuuu...un vechi netiek klaat...

strong  Bads-jā ļoti daudzi ir seksa badā ne tikai vīrieši,bet arī sievietes,pie šī bada nav neviens vainīgs kā mēs paši,mēs nemākam izpaust savas vēlmes,nemākam savaldīt emocijas,mēs nemākam pirms mīlēšanās viens otram izstāstīt kas kuram labāk patīk,kādas pozas,kādas rotaļas,kādi glāsti,jo mēs katrs esam savādāks,vienai patīk ka skūpsta un laiza,otrai ka kož un kniebj,vienam patīk ka sūkā,otram ka ar roku čamda,ja partneri par to nezin, tad viena vai otra puse paliek tādā seksa badā un nerod mierinājumu,kā arī liela daļa tautiešu nemāk elementāri atslābināties un baudīt,tas arī ir sava veida bads,kuru izraisām mēs paši.

strong  nav sieviešu kas nedod ir vīrieši kas nemāk pavedināt,ir jāzin kas ir vajadzīgs sievietei,
es zinu,bet vai jūs ziniet?
Ja jūs zināsiet kas vajadzīgs ir sievietei,tad jums nebūs problēmu, ne ar kura vecuma sievietēm.

Nevainiigais3x  Viss ir vienkārši. Ja sievietes nelidinātos pa mākoņiem un neiedomātos no sevis nezin kādas princeses, tad vīrieši nebūtu seksa badā.

strong  man pašam grūti spriest par šo terminu,jo nekad tādā nesu bijis,man jau liekas ka vīrieši paši ir pie tā vainīgi,nedod viena, dodies pie citas, man jau liekas ka sievietes ir seksa badā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu